Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Вал

Страници: [1]
1
Чудя се как да си задам въпроса, защото е много прост и предполагам, че няма да получа много отговори.
А въпросът ми е - имате ли вътрешно зрение и как и какво виждате?
Най-просото въпросче всъщност беше - виждате ли аурата си или на другите хора и живи същества?

На мен понякога ми се струва, че виждам моята, когато например погледът ми блуждае в някоя далечна точка, но хваща и част от ръката ми да речем. Тогава виждам по ръба на ръката си мека светло-синя светлина.
Същата съм виждала и на дърво. И мисля, че не е отпечатък, защото когато духне вятър тази аура се движи с клонките и листата.
Само че си мисля, моята собстваена аура едва ли е синя. Но други цветове не съм виждала.

Имате ли опит и наблюдения?
Как мога да знам, че наистина виждам аурата?

2
Духовни учения и религия / Окултна атака
« -: Август 08, 2015, 09:45:28 pm »
Въпросът ми се отпася зо това, какво всъщност се разбира, когато се говори за окултна атака. Има ли разлика с психологическата атака. Може ли да действа едповременно на подсъзнателно и съзнателно ниво?

Може ли да идва от някого или нещо, което не познаваме.
Защо е допусната?
Какво е нужно да развие човек като качество в себе си, за да остане неприкосновен?

И понеже нещо ме тревожи от много време и ми действа и психически в някаква степен, имам още и следния въпрос:
Гаргите означават ли, че сме заобиколени и застрашени от зли сили?
Какво означава постоянното им грачене?
Защото създава много зловещо усещане, с което се боря всеки ден.
Опитвам се да не обръщам внимание, но вниманието ми всеки път е привлечено и оставам с усещане, че ми казват нещо. Но аз това нещо не го разбирам.
Съответно не знам дали е предупреждение да внимавам, дали е знак, че не вървя в правия път или е заплаха и предизвикателство, което е нужно да преодолея вървейки в пътя си.


3
Духовни учения и религия / Наставление
« -: Декември 14, 2012, 06:31:09 pm »
НастаВление: никога не излизай Вън от граници¬те на Възможното. Не искай за себе си, ни за другите тоВа, което не знаеш дали ще им е полезно или Вредно. Не насто- яВай за това, което Веднажд ти е отказано. Где знайш, можи би В него се крие тВоето добро. Никога и никъде не упорстВувай протиВ истината. Никога и никъде не се колебай В добродетелта. От челоВек дВое личен се пази, от тВърдо- глаВ, упорит, горделиВ и идеслаВен стой на страни. ПърВото си Впечатление, пър- Вият съВет на тВоя Ангел Хранител пази. ТоВа, което ти кажи за другите, дръж го за истинско мерило. От пърВия глас на съВестта си се не дели . Не принужда¬вай душата си В тоВа, което й е по начало протиВно. Не работй против собстВената природа на тВоя дух, защото ще пострадаш. Вълкът оВца да напраВиш не се труди, понеже е Вън от границите на твоята Възможност. ОВцата В устата на Вълка не даВай . Не изменяВай убежде¬нието си за хубаВия изглед на нещата, защото В тях се крие зъминска отрова. Кога ти говори някой за любов, питай го какво иска, дали кужу- ха ти или душата ти . Ако се оправдава, помни, че и двете ще завлече. Правило на живота си дръж, че всякой, който се старае да се оправда¬ва е виноват, защото правия в сърдце няма нужда от подобна защита. Всякой, който ти се мажи знай, че иска да те подкопай. Всякой, който ти се показва, че е повече от това, което виждаш, знай, че иска да те въ[з]сяда. А всякой, който се дига повече от тебе знай, че мисли да те управлява. На превзет человек съвет не давай, на хитър услу¬га не показвай, а на зъл дума не казвай . Знай, че качествата на нещата винаги си оста¬ват такива, каквито си са. Злото в добро не можеш да преобърнеш, но можеш да го заместиш. Затова в борбата с него не мисли, че ще го уничтожиш, защото е невъзможно . Свободен ако искаш да си в добродетелта стой, тя ще ти е щит неразрушим; в нейните крепости винаги ще си защитен. Помни сега това, което ти казвам и ще си блажен.
Из тефтерчето на П.К.Д.

4
Духовни учения и религия / Какво е ...?
« -: Септември 29, 2012, 05:33:12 pm »
Кръщение
Какво представлява акта на кръщението? Как е кръщавал Йоан с вода и как кръщава Христос със Светия Дух? Какъв е човек преди и след кръщението?

5
Пишете ако искате обяснения :)

6
Единственото условие е всеки да си задава въпроса наум "Какво ми харесва в песента?", всеки път преди да пусне някоя песен за поздрав и да не обяснява, а които биват поздравявани, да не коментират.

Поздрав от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=_ao2u7F_Qzg

7
Духовни учения и религия / Желанията
« -: Април 12, 2011, 12:59:09 am »
Искам да анулирам всичките си желания, които съм правила за бъдещето, моето или на близките ми и хората, които обичам. Искам да живея извън желанията и пожеланията и надеждите. Нека всеки сам живее живота си свободно. Каквато е Божията Воля нека бъде. Защото не искам да съжалявам за това, което някога съм желала, а не съм знаела какво всъщност желая. Желанията са опасни и водят човек неминуемо към  страдание. Не го казвам, защото така съм го прочела, казвам го защото съм го изпитала. А прекалено много желания карат човек да забрави живота.
Запазвам си правото да греша.

8
Каква е разликата между двете учения? Или може би по-точно разликите?

9
На раздумка / Пазете най-ценното
« -: Януари 22, 2011, 02:02:11 am »
Един много скъп цитат за мен, защото изразява приблизително това, което много пъти съм изпитвала, предполагам и много от вас също:

"Най-важните неща се изричат винаги най-трудно. Това са нещата, от които се срамуваш, понеже думите ги смаляват, те свиват нещата, изглеждали безгранични, докато са били в главата ти, до съвсем тривиални размери, когато се изрекат. Но не само това, нали? Най-важните неща се намират съвсем близо до истинската ти същност, която не обичаш да показваш на другите- като съкровище, което враговете ти с радост биха ограбили. И може да се случи така, че да разкриеш душата си, което съвсем не е лесно, само за да те изгледат особено, без изобщо да разберат какво си казал или защо си помислил казаното за така важно, че едва не си се разплакал, докато си споделял своята тайна. Струва ми се, че това е най-лошото-когато тайната остава заключена в тебе, не поради липса на разказвач, а поради липса на слушател, който да те разбере"-"Особени сезони"Стивън Кинг

Пожелавам на всеки да намери поне един слушател в живота си, пред когото думите няма да изчезват в бездна, а ще оцеляват и ще грейват още по-силно в душата!

10
Форумът и сайтът / Връзка сайт-форум
« -: Ноември 21, 2010, 04:39:33 pm »
Към Стопанина: няма връзка от форума обратно към страницата, би било много удобно, ако съществуваше такава :)

11
Какво мислите за бездомните и безработните хора по света, просяци, скитници...отхвърлени от обществото - защо положението им е такова, те ли са виновни за живота си или са нямали късмет и не са намерили условия да се изявят или живота ги е поставил на изпитание, защото не са били достатъчно силни? Мислите ли, че някога може да се озовете в тяхното положение?

Страници: [1]