Десетилетието на деспотизма

Автори: Алекс Джоунс, Стив Уотсън и Пол Уотсън През първите девет години на новото хилядолетие станахме свидетели на скоротечната ерозия на свободата. Изконните ни права систематично бяха омаловажавани и пренаписвани от все по-разпростираща се и организирана глобална диктатура. Десетилетието още не е свършило, предстои ни още една година, но масмедиите вече съставят свои списъци с Още »

Третата световна война в пророчествата на Алоис Ирлмайер

+ Извадка от Креманското пророчество на Митар Тарабич Немският пророк Алоис Ирлмайер (1894-1959) е живял във Фрайласинг, Бавария. Препитавал се е като търсач на подземни води и строител на кладенци. Става прочут с ясновидските си умения след края на Втората световна война, когато помага на много хора да намерят роднините и приятелите си. Както се Още »

По света и у нас – vol.4 (28.12.2009)

ПО СВЕТА: Холандската кралица Беатрикс се нареди сред останалите от световния “елит”, за които интернет се превръща в нещо повече от досаден трън в задника. В ежегодното обръщение към поданиците си нейно нидерландско величество прави “сензационното откритие”, че виртуалната връзка не може да замени реалното общуване. И след като прави прозрението, че “(заради интернет) днес Още »

По света и у нас – vol.3 (23.12.2009)

ПО СВЕТА: Гръцкият министър-председател: „Свидетели сме на раждането на глобално правителство.“ Георгиос Папандреу заяви това в речта си за участващите в международната среща в Копенхаген. Гръцкият премиер също така призовава: „Длъжни сме обаче да поемем задължението да докараме това (правителство)“. Папандреу, който поне пет пъти е присъствал на ежегодните сбирки на елитния клуб Билдерберг (през Още »

Последните времена според чероките, сиуксите и племето чипеуа

– ЧЕРОКИ – Пророците на племето чероки са предсказали първите две световни войни. Самите чероки понякога се наричат ани-китува или китуваги. Събитията, известни сред бледоликите като световни войни, за тях са Първото и Второто разтърстване на Земята. Очаква се и Трето разтърсване, а според пророчествата им то ще бъде предшествано от следните знамения. Бледоликите ще Още »

Покръстването на русите и България – допълнение (1/5)

Обещаното приложение От стопанина: Д-р Асен Чилингиров пише в предисловието на “Покръстването на русите и България”, че, доколкото му е известно, на “почти всичките стенописи от Водоча досега не са публикувани цветни репродукции”. След това добавя, че в приложението на книгата ще бъдат разпространени за пръв път. Настоящата новина е това обещано приложение. По-надолу ще Още »

Съглашението в Копенхаген установи структурата на глобално правителство

“Правителствената структура” ще контролира парите от емисиите CO2 Автор: Пол Джоузеф Уотсън Въпреки че окончателното споразумение в Копенхаген е смятано за провал – както от масмедиите, така и от скептиците за климатичните промени – в действителност то установява рамката (структурата) на едно глобално правителство, което ще контролира парите за климата чрез данъци за емисиите CO2 Още »

Смъртта на свободния интернет

Проектозакони от Англия, Австралия и САЩ целят блокирането на „нежелани“ сайтове Автор: Стив Уотсън Великобритания, Австралия и САЩ разискват проектозакони, които дават право на държавните власти да забраняват и ограничават достъпа до всички сайтове, определени като нежелани за потребителите. Документът от Обединеното кралство, нарeчен Digital Economy Bill, по който се водят дебати в Камарата на Още »

Пророчествата на Мама Шиптън (2)

ВТОРА ЧАСТ Истинското име на Мама Шиптън е Урсула Сонтейл. Тя е родена през 1488 година в пещера, намираща се в близост до река Нид, Северен Йоркшир, Англия. Там имало древен извор, на който са приписвани магически качества. 15-годишното момиче, което ражда Урсула, се е казвало Агата и разказвало, че когато родила бебето си, от Още »

По света и у нас – vol.2 (17.12.2009)

Новините, които НЕ трябва да знаете ПО СВЕТА: Преговорите за климата в Копенхаген са “замразени” – не защото е малоумно да говориш за “глобално затопляне”, когато в Канада и Русия тия дни отчитат температури, паднали до 30-60 градуса под нулата. Това би било твърде нахално, а на фона на Климагейт – дори безочливо. Причината е, Още »