Дарения

„Човекът на Любовта е алтруист и дарител.“

Блогът „От Извора“ през 2017 г. става на 10 години. Вече е впечатляващо богат на съдържание, което е разнообразно както тематично, така и стилистично. Освен това е библиотека на литература, част от която не се разпространява на други места.

Но това е само началото.

Желанието ми е и занапред да работя ежедневно, на пълен работен ден по блога и YouTube канала. Това може да се случи само с вашето морално и финансово съдействие чрез еднократни или периодични дарения.

Ако желаете да подкрепите общественополезната ми дейност, начините са:

 

Паричен превод

В банка по ваш избор. Данни за получателя: Дарение за сайт otizvora.com, Иван Георгиев

IBAN: BG98 ESPY 4004 0016 6329 10
BIC: CECBBGSF

Възможно е при опит за банков превод да ви кажат, че IBAN-ът не е действителен. Моля, пояснете на служителите, че този IBAN не е на банкова сметка, а на микросметка в ePay.

Алтернативна сметка в Пощенска банка:

IBAN: BG20 BPBI 7942 1070 1401 01

Моля, в основанието за превода да отбележите: Дарение за „От Извора“ или просто дарение. Благодаря.

* * *

ePay.bg

Изисква се да имате регистрирана дебитна или кредитна карта в ePay.bg. Сумата по подразбиране е 10.00 лева, но ако желаете да дарите по-голяма, можете да я увеличавате ръчно във формуляра отдолу. Щом въведете желаната сума, натиснете бутона Дарение.

Описание Сума
otizvora.com BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Ще бъдете прехвърлени в страницата на epay.bg, където трябва да се логнете с потребителското име и паролата си за ePay.bg, след което да потвърдите плащането.

* * *

PayPal

Натиснете бутона Donate отдолу. Ще бъдете прехвърлени на страница на PayPal.com, където можете да въведете произволна сума.

 

 

* * *

Благодаря за подкрепата,

Иван Стаменов — Стопанина