Произходът на човека, епизоди 1-5: всички видео файлове

Духовна наука за начинаещи. След общото положение, описващо преобладаващи възгледи в наши дни, същинското изложение започва от трети епизод нататък

Покрай интереса към възможността за сваляне на файловете от поредицата за тъмните духове, няма нищо по-естествено от това, същото да е възможно и за предишните поредици. Една от тях беше за Произхода на човека от гледна точка на материалистичната наука, от тази на креационистите, а в последните три епизода и тази на окултистите и антропософите.

Качеството на материалите не е толкова добро, колкото това на по-новите поредици. Но смятам, че е прилично. Надявам се, че ранните ми опити да овладея работата с микрофона и програмата за видео няма да са отблъскващи.

Страниците на 5-те епизода

Скролнете по-надолу и ще намерите линковете за сваляне на видео архивите. По-напред предлагам линкове към публикациите за всеки епизод, тъй като в тях има описания на сериите, както и препратки към ценни допълнителни материали.

• Епизод 1: Произход на човека според светската наука

• Епизод 2: Произход на човека според креационизма

• Епизод 3: Човекът в първите еони на еволюцията си

• Епизод 4: Лемурийци, атланти и съвременният човек

• Епизод 5: Физическото тяло и нетленните тела у човека

* * *

Файловете за изтегляне:

Видео вариантите на подкастовете са за сваляне в отделни ZIP файлове.

Моля, ако използвате мобилен интернет и/или нямате много свободно дисково пространство, имайте предвид, че общият размер на видео файловете надхвърля 550 MB (половин гигабайт).

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.