Опасностите от 5G мрежите: Как да си направим безопасна спалня

Бонус материал към поредицата за електромагнитната радиация и нежелателните последствия от нея върху здравето

Предишни части: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10 »

Леонард Стафорд преоборудва спалнята си така, че до леглата, където той и жена му спят, не прониква никаква електромагнитна радиация, която да смущава съня им. Осигуряването на сън без наличието на електромагнитна радиация е второто най-важно нещо след намаляване излагането ни на електромагнитната радиация и нейното трансформиране в позитивен резонанс.

Краткото и полезно изложение е дело на самия Леонард Стафорд. За подробности как да се защитите от електромагнитната радиация, можете да посетите и неговия сайт.

Видеото с български субтитри:

Вижте още:

Рудолф Щайнер за последствията от лъчистото електричество и електромагнитните технологии

Материалите са събрани, преведени и предложени за разпространение от Търсач Скитник.

Материалът се разпространява с изричното писмено позволение от автора и/или преводача, носещо дата 31.10.2018 г. Ако имате възражение към така описаните права, изпратете го на is@otizvora.com. Администраторът на „От Извора“и спомосъществувателите на инициативата за некомерсиално разпространение на такива материали не носят отговорност за неуредени въпроси между авторите и други издателства и/или платформи.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.