Опасностите от 5G мрежите — 10: Гласовете им чуваме…

Военната микровълнова технология за имплантиране на гласове в главата съществува вече над 60 години

Предишни части: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9 »

Калифорния атакувана от микровълново енергийно оръжие

Това видео демонстрира прецизността на ударите с управляемите енергийни лъчеви оръжия и как те поразяват конкретните си цели, без да засягат нищо наоколо. Любопитно е, че в клипа има извадки за тези оръжия от научно-популярните филми на канала History. С други думи, това не е научна фантастика, това е реалност, колкото и неприятна да е тя.

Показателно е, как дори структурните материали биват изпарявани от тези оръжия, а дърветата в непосредствена близост не прихващат нищо от „пожара“ и изглеждат недокоснати.

Видеото с български субтитри:

* * *

Как микровълновите психооръжия предизвикат шизофрения

Военната микровълнова технология за имплантиране на гласове в главата съществува вече над 60 години и има десетки сайтове, посветени на тази практика – тя се нарича gangstalking. Жертви са стотици граждани, най-вече от гей обществото в Калифорния. Може би трябва да се замислим следващия път, когато узнаем, че някой чува гласове в главата си, или пък когато някой получава съобщения „от духовния свят“ под формата на ясен глас.

Видеото с български субтитри:

* * *

Безжичните клетъчни кули като оръжейни системи

Тук нагледно е показано как безжичните клетъчните кули буквално могат да изпепеляват всичко по пътя си, като е даден пример с магнетрона на обикновена микровълнова печка, която е има много по-малка мощност от една безжична клетъчна кула.

Видеото с български субтитри:

* * *

Материалите са събрани, преведени и предложени за разпространение от Търсач Скитник.

Материалът се разпространява с изричното писмено позволение от автора и/или преводача, носещо дата 31.10.2018 г. Ако имате възражение към така описаните права, изпратете го на is@otizvora.com. Администраторът на „От Извора“и спомосъществувателите на инициативата за некомерсиално разпространение на такива материали не носят отговорност за неуредени въпроси между авторите и други издателства и/или платформи.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.