Опасностите от 5G мрежите — 04: Професори изобличават корупцията и лобизма

Разгледани са огромен брой заболявания, причинени от електромагнитната радиация, и как телекомуникационната индустрия задава стандартите за безопасност

Предишни части: 1, 2 и 3 »

Надпреварата за 5G — какво трябва да знаете

Какъв е планът за разболяването, поробването и унищожаването на човечеството чрез електромагнитната 5G радиация в комбинация с кемтрейлс и Интернет на нещата? Начините да се предпазим. Пълни, кратки и ясни разкрития по отношение на намеренията на Новия световен ред за човешката депопулация чрез най-новите 5G безжични технологии.

Отличен филм, разглеждащ проблема на днешното ни съществуване като едни хора, с които се извършва огромен социален и биологичен експеримент. Просто задължителен за гледане! Единствената забележка, която съм чувал за този филм, е, че в клипа за кратко авторът се моли на Господ за помощ. С оглед на това, какво е 5G, мисля че е по-добре всички да се молим, за това тази технология да не навлиза нито в България, нито по света.

Видеото с български субтитри:

* * *

Шведският професор по неврология Оле Йохансен пред датския парламент

Тук по един брилянтен начин в рамките на двадесетина минути професор Йохансен разкрива пред датския парламент огромните вреди от изкуствената електромагнитна радиация и емпирично доказва, че по-нататъшното повишаванне на радиационните нива чрез 5G или други подобни методи няма да доведе до нищо добро, тъй като и сега човечеството вече е в тотален колапс заради електромагнитната радиация.

Шокиращо е, когато чуем, как професорът споменава, че настоящите международни препоръки за излагане на нейонизираща електромагнитна радиация са 1 квинтилион пъти по-високи от естествения радиомагнитен фон на Земята, а квинтилионът е число с 18 нули! Дали някой от българския парламент ще се сети да попита независимите учени и българските граждани, дали искаме 5G многократно да увеличи настоящите вече главоломни нива на електромагнитна радиация? Дали някой от този наш парламент ще се замисли за децата, внуците и правнуците си?

Видеото с български субтитри :

* * *

Професор Девра Дейвис за мобилните телефони и безжичните мрежи

Автобиографията и титлите на професор Дейвис са повече от внушителни. Това е една отлична и пълна презентация на болшинството вреди, причинени от досегашната електромагнитна радиация, преди евентуалното въвеждане на 5G. Разгледани са огромен брой заболявания, причинени от електромагнитната радиация, как телекомуникационната индустрия задава стандартите за безопасност, каква са корупцията и лобизмът по отношение на тези технологии, как телекомите сами признават опасността от безжичните устройства, които предлагат на пазара, и т.н. Това е уникално полезен и приятен за гледане филм, заради самото излъчване и огромни познания на професор Дейвис.

Видеото с български субтитри:

Следва »

Материалите са събрани, преведени и предложени за разпространение от Търсач Скитник.

Материалът се разпространява с изричното писмено позволение от автора и/или преводача, носещо дата 31.10.2018 г. Ако имате възражение към така описаните права, изпратете го на is@otizvora.com. Администраторът на „От Извора“и спомосъществувателите на инициативата за некомерсиално разпространение на такива материали не носят отговорност за неуредени въпроси между авторите и други издателства и/или платформи.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.