Лудостта на джендър политиката в красноречиви илюстрации

Тези смущаващи снимки перфектно показват бъдещето, което прокарват „борците за социална справедливост“ в Америка и по света

Трябва да видите тази снимка и да я разпространите навсякъде.1 Този тревожен фотос разкрива „социално справедливото“ бъдеще на света,2 ако позволим на „левите“ политици да превземат изцяло властта и да разгърнат тоталитарните си изисквания за раболепно подчинение на „социалната справедливост“.

Снимката показва трансджендър борец, наречен Мак Бегс, който взима тестостеронови добавки и спечели Шампионата за момичета в Тексас за втора поредна година. Докато разглеждате тази снимка, имайте предвид, че тя се възхвалява от лунатиците в движението LGBT и поддръжниците на „левите“ идеологии, които буквално се прехласват по „разбиването“ на жени от хормонално напомпани трансджендъри — всичко в името на някаква „социална справедливост“.

Също така обърнете внимание, че няколко момичета се отказаха от участие в шампионата по борба, тъй като се страхуваха да не бъдат трайно наранени от Мак Бегс, който очевидно се възползва на тепиха от мъжката си мускулатура и сила.

Подобен либерализъм се корени в лудостта и жестокостта, а в крайна сметка води до систематичното насилие срещу жени. Тази джендър идеология произлиза от

фантасмагорично мислене и разюздана невменяемост

Идеята, че мъже, надрусани с тестостерон, имат право да разгромяват гимназистки на тепиха и да „печелят“ областни шампионати, може да се струва разумна само на слабоумни и умствено болни. И все пак точно на това вярват в култа на джендърите.

Погледнете горната снимка и се запитайте: Това ли е „равенството“ в прогресивното общество? Това ли е „социалната справедливост“? Още колко жени трябва да бъдат смазани на тепиха — или пък в гимнастическите салони — в името на джендър идеологията и LGBT конформизма?

Дали изобщо ще останат жени в спорта, след като LGBT насилниците — хем ревящи, хем атакуващи — превземат всяка институция в обществото? Както пишат в PJ Media, „джендър идеологията продължава да се подиграва с женските спортове“. Тяхната история описва посредствен волейболен играч в Бразилия, който решил да бъде „тя“. И сега, като участва в женски отбори по волейбол, „тя“ вече е суперзвезда.

PJ Media разясняват:

Джофре основателно твърди, че „приемането на трансджендър атлети в женските спортове е предвестник за смъртната присъда на женските спортове. Сега имаме само човешки [полово неопределени] спортове.“ Разбира се, както отбелязва той, новият феномен с трансджендър атлетите води само до едно. „Няма жени, които да се представят за мъже и да се представят отлично в мъжки спортове. Но се случва обратното. Така че ще имаме просто волейбол, в който няма да играят биологични жени. Накрая ще имаме баскетбол и бързо бягане, в които биологичните жени няма да се състезават.“

Жените не могат да се съревновават физически срещу мъже. И освен че отнемат възможностите на жените, тези мъже, които твърдят, че са жени, ще заличат всички истински постижения на истинските жени от книгите с рекорди. В крайна сметка, в някакъв момент в бъдещето, жените ще се оплакват, че твърде малко (ако изобщо някакви) жени имат почетно споменаване в книгите със спортни рекорди. Хората, които трябва да понесат вината за потисничеството срещу жените атлети, са тези, които се определят като феминисти.

Заради лудостта на движението LGBT, цяла армия от некадърни атлети сред мъжете ще искат да бъдат разглеждани като жени, а след това ще пометат жените в състезанията, ще им откраднат златните медали и ще пренапишат всички книги с рекорди. Ще се провъзгласят за „шампиони сред жените“, а за да е по-абсурдно всичко, вероятно в същото време ще си чешат биологичните топки. Заради ненормалните феминисти и LGBT активисти, скоро няма да има място за жени в състезателните спортове — женските спортове ще бъдат доминирани от биологични мъже в името на „феминизма“. (Да, знам, че няма логика, но това е типично за феминизма — движение, което уж се бореше за правата на жените, но сега очевидно се бори за това, биологични мъже да размазват жени в името на „равен шанс за всички“.)

Няма да мине много време, преди да видим „женски отбори“, състоящи се от космати биологични мъже, носещи предпазни чашки за тестисите и парадиращи с 66-сантиметрови бицепси. А пък в „мъжките отбори“ ще имаме феминизирани лигльовци, които носят дизайнерски екипи, нашарени в цветовете на дъгата.

Според мен

ще бъде безнравствено дори да гледаме такова шоу

Последната Олимпиада беше нещо, напълно съсипано от джендър идеологията. Преди това разрухата застигна Холивуд, Хелоуин и „бурито деня“ в студентските кафенета. Сега лунатиците разправят, че белите момичета нямали право да практикуват йога, защото това било „културно присвояване“. Ако следваме идиотската им логика обаче, защо тези бели момичета просто не кажат: „аз съм индийка за часа по йога“ и да участват в упражненията?

Крайната цел: този либерализъм иска да се увери, че LGBT мафията ще гази по главите ни завинаги. Ще опитва да ни заведе до онзи момент на лудостта, когато вече няма да сме способни да разпознаваме природната реалност. В мига, в който невменяемите убедят всички останали да пригласят на опасните им слабоумия, те ще ПОБЕДЯТ.

„Ако искате да предвидите бъдещето, представете си един ботуш, газещ върху човешко лице — завинаги.“ — Джордж Оруел

Направете всичко по силите си това да не се случва.

Автор: Майк Адамс

Превод:3 Иван Стаменов

Източник: Natural News

* * *

Още по темата:
Размисли върху един „джендърен“ проект, действащ в училищата
Войната срещу децата: документален филм за бесовете на прага ни
Нахалството на ГЕРБ и Истанбулската конвенция
Истанбулската конвенция като „ЛГБТ Инструментариум“
Истанбулската конвенция — рай за феминизма, ад за недочелите
Британски съветник: Натрапването на трансджендъризма сред децата трябва да спре
Грантаджийските медии чупят клавиатури и тъпометри заради ИКБележки:

 1. Статията на Майк Адамс коментира една единствена снимка, тази най-отгоре. Но намерих още няколко със същия Мак Бегс, които са не по-малко показателни и подходящи за илюстрации към статията — бел. пр. [^]
 2. В ориг.: бъдещето на Америка, но не важи само за там — бел. пр. [^]
 3. Преводът е със съкращения – бел. пр. [^]

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

9 коментара за "Лудостта на джендър политиката в красноречиви илюстрации"

 1. Христо  01.03.2018 г. | 16:19 ч.

  Силен материал с оправдан патос на възмущение. Авторът заслужава уважение. Подобна гражданска смелост се наказва от политкоректната инквизиция.

  А фотосите са достатъчни сами по себе си. Красноречиво изобразяват печалните резултати от все по-бездейната гражданска съвест на едно общество, омагьосано от лукавството на политкоректната идеология.

 2. flowe rjohn  01.03.2018 г. | 16:32 ч.

  Всяка дегенеративна политика носи своите последствия, феминизма ликвидира жената като жена и я направи мъж без мустаци и брада, едно нищо, мъжете са в същото положение, педераси и “жени с бради“ трагично е, когато поредната цивилизация се самозатрива от материализъм. Но е логично, няма друг начин, когато единия от двата движещи принципа вземе връх над другия така се случва. В случая женския принцип-материализма взе връх над мъжкия духовността и всичко се изпедерасти. Факт!

 3. Gergana  01.03.2018 г. | 16:39 ч.

  Няма страшно, Запада отново е декадентен и Световната Болшевико-Корпоративно-Фашистко-Интер/мултинационална Революция ще го оправи. Оставете на батко Путин. Циркът е пълен!
  Как се поваля противник, в случая човечеството? Ами, удар от ляво, удар отдясно, един ритник в джендърните органи и… готово!

  Аз не мога да разбера, че номерът им минава, дори и пред твърдите материалисти. Неграмотността, лошата храна и постоянните психоатаки си оказват влияние. Но това не е някакво блестящо откритие…

 4. Светльо  01.03.2018 г. | 17:03 ч.

  Направете всичко по силите си това да не се случва.

  На кого говори Майк Адамс? На Западния човек ли? Дали го чува?

  Искрено ми се иска да вярвам, че ще го чуе, но наблюденията ми за жалост сочат друго – няма да го чуе, докато този ботуш за който говори Джордж Оруел, не е миризливия казашки ботуш. Но и тогава не съм сигурен…

 5. Стопанина  01.03.2018 г. | 17:22 ч.

  На кого говори Майк Адамс? На Западния човек ли? Дали го чува?

  Чуват го. Все пак има много популярен сайт и периодично се изявява в InfoWars. Проблемът обаче е, че, колкото и да са информативни и стойностни, статиите му изобилстват от позовавания на двуполюсния модел. Дори в статията, която коментираме, „десните“ политици се представят като по-малко зло, в сравнение с „левите“. А истината е, че и „левите“, и „десните“ са представители или слуги на левите братя в задкулисието.

  Влиянието на Алекс Джоунс вреди и на Адамс, и на Дайкс.

 6. Светльо  01.03.2018 г. | 17:26 ч.

  @ Стопанина

  Дори в статията, която коментираме, „десните“ политици се представят като по-малко зло, в сравнение с „левите“

  Е да де, за 800 години нищо по-добро не сме измислили, ако не са Лейбъристите ще се Консерваторите. Когато имаме инфлация – викаме Консерваторите, когато стане дефлация идват Лейбъристите. Това им е разбирането за живота…

 7. Стопанина  01.03.2018 г. | 17:31 ч.

  за 800 години нищо по-добро не сме измислили

  Барем те да бяха измислили тая тъпа система. И тя им е спусната от левите. Реално нищо не са измислили и си я карат с културата на насилието в „хуманни“ форми.

 8. Кирил  02.03.2018 г. | 18:50 ч.

  Забавен поглед върху темата – https://www.youtube.com/watch?v=Em5AUwRQKFw

 9. Минаващ_Анонимен  07.03.2018 г. | 08:22 ч.

  Причината изобщо феминизма да мутира до тази грозотия се дължи на факта, че разни индивиди от женски пол мразят всички други жени, които имат качества. Дали тези качества са физическа красота и чар, дали интелект, дали артистични умения, дали е нещо друго -няма значение. Една жена има ли някакви качества, тя е обект на омраза от тези феминистки, защото самите те нямат никакви. И тези ненормалници са яхнали феминистката вълна, и говорят от името на всички жени, докато самите те мразят жените с качества. И предполагам задкулисието ги е намерило за „полезните ненормалници“, което е причината на тези отрепки да им се дава политическа сила, докато всякаква друга форма на феминизъм е тъпкана, както и представителките ѝ – наричани „псевдо-феминистки“. Не съм фен на никакъв феминизъм впрочем, защото самото име изключва мъжете. Останалите „либерали“ са толкова либерали, колкото тези са феминистки. Разни ненормалници, които са издигнати и спонсорирани от задкулисието. Нищо либерално във възгледите им. Нищо либерално в поведението им. Това са новите номенклатури.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.