Свръхдоза ваксини: важните новини от изминалата седмица

Пет резюмета и един некролог от последния час

Тези дни темата за ваксините отново е на дневен ред в България, но не само. Проблемът занимава с подновена сила целия свят. По-долу ще резюмирам малка част от най-важните новини с препратки към пълните материали.

1. Рекордни обезщетения за пострадали от ваксини
Източник »
Може би е излишно да се подчертава, но: обезщетенията са в САЩ. На пострадалите българи такива не се полагат, защото според амбулантните търговци на фармафията, заемащи ключови ръководни и законодателни постове у нас, ваксините били „напълно сигурни“.

Това, че не са безопасни, а са известни много (макар и не всички) странични действия, е известно и на Агенцията за контрол на заболяванията (CDC), и на тамошните съдилища. Само от началото на текущата година в Съединените щати са изплатени 142 млн. щ. д. за 377 доказани трагични случаи. Ако темпото се запази, до края на 2017-а сумата ще достигне 220 млн.

* * *

2. Скоро излиза филм, изобличаващ две ваксини
Източник »
Фармафиотските продукти Cervarix и Gardasil не са сред „задължителните“, но бяха агресивно налагани и у нас. По този повод сме писали не веднъж и два пъти в „От Извора“. А сега, години по-късно, когато тези ваксини нанесоха сериозни поражения на многобройни жертви, ще излезе документален филм за нея.

След дъжд качулка, но…

От предварителната информация става ясно, че изтъкнати лекари и микробиолози ще се опълчат на фармацевтичната индустрия, като ще свидетелстват, че „имунизациите срещу рака на маточната шийка“ са измама. Ще бъдат показани и последствията за измамените от властите и търговците.

* * *

3. Очаквани данни от ново проучване по стара тема

Англоговорящите могат да прослушат записа от видеото по-долу. В него подкастърът Вин Армани обсъжда ново проучване, от което за пореден път научаваме вече известното, че неваксинираните деца са по-здрави от ваксинираните:

4. Науката не е в полза на фармафията, но pressтитутките свръхкомпенсират
Източник »
Нека цитирам колегата Майк Адамс:

„В последния откачен, напълно налудничав пример за яростна пропаганда на ваксините от престъпната индустрия и нейните корпоративни медийни проститутки [изданието] Boston Herald и целия му редакторски екип открито призовават държавни екзекуторски отряди да избиват наред учените, натуропатите, хиропрактиците и журналистите, които задават неудобни въпроси за инжектирането на деца с живак, увреждащ мозъка невротоксин във ваксините, поставяни на малолетни и бременни жени.

Според Boston Herald каквато и да било загриженост за отровните и невротоксични съставки на ваксините трябва да се разглежда като „престъпление, заслужаващо смъртна присъда“. Всички ние трябвало да бъдем обесени, след като бъдем идентифицирани и арестувани. Това е пример за геноциден журно-тероризъм (и пр.)“

Скандалната публикация се разглежда и в тази статия на К. Фромпович:

Ако бъда идентифициран (сякаш някога съм се крил?!) и изчезна, преди впоследствие да бъда намерен и обесен, вече знаете кой ще стои зад това. 😉

Некролог: Почина ваксинотерористът ген. Стоян Тонев
Източник »
В момента, в който писах горните редове, научих, че преди малко са намерили мъртъв Стоян Тонев — бивш шеф на ВМА София и един от най-активните ваксинотерористи. Намирам новината за иронична до смърт — нещо като внезапна карма заради публикации като тази на Boston Herald. Поуката? — Господ забавя, но не забравя. Рано или късно си събира вересиите. И никой не е отнесъл криминалните си милиони на оня свят…

5. Проф. Тодор Кантарджиев признава, че е едно с фармафията
Източник »
Един от най-активните ваксинотерористи е Т. Кантарджиев. Той не отстъпва по нищо на видните си колеги от гестапото Стоян Тонев, Ангел Кунчев и Мира Кожухарова. Тази седмица той коментира и заболеваемостта на децата с аутизъм като посочи, че тези отклонения не се свързвали директно с ваксинирането.

Ами добре, ще свързваме отклоненията „индиректно“ с ваксинирането, но все пак ще правим връзката, колкото и да не ви харесва.

Кантарджиев обаче е цитиран и да се изпуска за нещо просветляващо:

„Двама лекари са докладвали, че след ваксината за морбили деца са получили висока температура. Ако са ваксинирани 60 000 деца на 1-годишна възраст и 70 000 деца на 16-17-годишна възраст, това е нищожна цифра. У нас не се докладват тези реакции, а те трябва да се докладват при нас, на фирмата производител.

Ето потвърждението от самите ваксинотерористи. В прав текст признават, че те, които ви лъжат най-редовно по медиите, са в едно легло с фирмите производители.

* * *

Иван Стаменов | Адрес и ЕГН няма да давам, за да не улеснявам отрядите, които са решили да бесят такива като мен. :mrgreen:
14.5.2017 г.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

4 коментара за "Свръхдоза ваксини: важните новини от изминалата седмица"

 1. len  16.05.2017 г. | 01:04 ч.

  Споделих!

 2. Стопанина  23.05.2017 г. | 20:16 ч.

  Те нямат край:

  http://www.naturalnews.com/2017-05-23-shocking-vaccine-study-finds-that-teens-are-being-wildly-overdosed-with-multiple-hpv-injections-that-do-nothing-to-prevent-genital-warts.html

  И не се очаква скоро:

  http://naturalnews.com/2017-05-22-confirmed-science-shows-that-vaccinated-children-have-420-higher-risk-of-adhd-compared-to-non-vaccinated-kids.html

  А има и други от последните дни.

  Който има желание, нека направи компилация за предстояща публикация.

 3. ХеИЛИЙеремия  28.05.2017 г. | 19:32 ч.

  Питате ме какво мисля ? Мисля че найстина живеем в последни времена и убийците ваксини ще станат задължителни ! Мисля че лъжата е на почит във всичко около нас , приспособиха човекът да живее с нея .Мисля че връзката която изгражда бъдещето за така наречения приет закон чиста енергия НЕ Е ЧИСТА ЕНЕРГИЯ А Е ПОГУБВАНЕ НА ДНЕШНОТО ЧОВЕЧЕСТВО .Мисля че приспособяват света за бъдещи Авараровци . Мисля че ако имах някога достъп по информация с която днес разполагаме … НИКОГА НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЪЗДАМ СЕМЕЙСТВО .

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.