Пророчества: Стиховете на Мама Шиптън

Едно от предсказанията, които не се нуждаят от тълкуване

Колекцията от пророчества е сред най-ценните материали на „От Извора“. Това беше оценено и от новата публика в YouTube канала. По идея на един от абонатите ще разпространяваме предсказанията и във видео формат, за да достигат до повече хора.

Първото видео е за едни от стиховете на Мама Шиптън. В тях става дума за двадесети и двадесет и първи век. Лесни са за тълкуване и илюстриране.

Постепенно ще добавям и онези, при които коментарите са задължителни. Засега обаче не съм открил начина за най-уместното им представяне.

Оригиналната публикация за Мама Шиптън в блога можете да четете тук.

Споделяне на публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

3 коментара за "Пророчества: Стиховете на Мама Шиптън"

 1. Антиантихрист  19.04.2017 г. | 17:05 ч.

  Как се вписва пришествието на Ариман в това пророчество?

 2. Светльо  19.04.2017 г. | 17:59 ч.

  Дракона – метеорит. Извинявам се за прозаичността.

 3. Стопанина  19.04.2017 г. | 18:23 ч.

  Как се вписва пришествието на Ариман в това пророчество?

  Според мен въплътеният Ариман ще действа по времето на природните бедствия, свързани с метеорита, или скоро след това. И определено Ариман ще коли и беси преди куплетите с неземните същества, масовата поява на етерното ясновидство и Златната епоха.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.