Q&A — еп. 2: Защо не се показваш в клиповете?

Вашите въпроси носят отговори за всички

Блогът „От Извора“ скоро навършва 10 години. Моя милост, Иван Стаменов, известен и само като Стопанина, съм добре познат сред читателите, но тепърва работя усилено по YouTube канала и може би затова трябва да отговоря на един мнителен въпрос, зададен от няколко човека: „Защо не се показваш в клиповете?“ и „Криеш ли се?“

В този подкаст давам не един, не два, не три, а цели седем отговора:

Задавайте въпросите си за бъдещи издания на поредицата „Въпроси и отговори“ в коментарите отдолу или на имейл.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

2 коментара за "Q&A — еп. 2: Защо не се показваш в клиповете?"

  1. farseer  01.04.2017 г. | 15:40 ч.

    Прави по-дълги клипчета, в които да отговаряш на поне 6-7 въпроса, Ванка. И 30-40 минути да излезе, ако инфото е свързано с Ариман, например, не мисля, че интереса ще спадне, а напротив. 10 минутен клип, в които отговаряш единствено на 1 въпрос и то от такъв тип, който не е свързан с нещо от първостепенна важност, според мен е излишно. Поне моето мнение е такова, защото с нетърпение чаках следващото Q&A, тъй като исках да чуя още за Ариман, а сега ще трябва да чакам още заради обясненията ти към някакви хора, които мисля, че се криеш.

  2. Стопанина  01.04.2017 г. | 15:54 ч.

    Този въпрос не е първостепенен, но трябваше да се отметне приоритетно, докато поредицата тепърва установява облика си, а не когато хептен ще изглежда като кръпка. По принцип в този епизод трябваше да има и отговори на въпроси за даренията, понеже това човърка някои от публиката в ютуб, но прецених, че би било жалко да се обяснявам като гузен. Ако някой не е сигурен, че му се дарява, по-добре да не го прави.

    Въпросите за Ариман ще останат за пета или даже по-нататъшна серия, защото изискват създаването от нула на таблици и графики, които ще ми отнемат поне четири-пет дни за всеки епизод. Играя си и с идеята подкастовете за Ариман да не са изобщо в тази поредица, а самостоятелни серии, в които ще отговарям на въпросите, но не по формулата на Q&A. Определено искам подкастовете по този най-сериозен в наши дни въпрос да узреят в главата ми, преди да пристъпя към изпълнението му.

    Иначе още в следващите Q&A ще има доста повече въпроси и отговори, пък и на най-разнообразни теми. Мисля, че ще ви харесат. Сега работя по трета серия, за която съм набелязал 5 теми, но дали ще влязат всички?!… Зависи колко дълго стане.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.