В очакване на Ариман: Летящите градове

Първа част от нова поредица

Наближава ли със страшна сила времето на Ариман? Въплътеният Ариман — Антихристът в плът и кръв. Ако времето на Ариман-Антрихриста наближава, хората му вече би трябвало да започнат репетициите…

Кои са тези хора? — Онези от тайните братства в банкерския и политическия елит, които подготвят въплъщението и мисията му.

А репетиции за какво? — За измамните чудеса, за технологичното шоу, което цели да измами мнозина, че Ариман-Антрихриста има божествени сили.

Репетициите за тези чудеса може би са в този клип:

Подкастът в аудио формат (MP3, 5.9 MB)

Препоръчителен е видео вариантът на подкаста, понеже включва клипове на разглеждания „феномен“.

Много бих се радвал на вашите коментари за летящите градове. — Стопанина

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

4 коментара за "В очакване на Ариман: Летящите градове"

 1. unknown  25.01.2017 г. | 22:39 ч.

  Със сигурност е подготовказа нещо,може и да си прав че пръскането е и с друга цел от тази за която мислехме.Имаше едно предсказание, че в бъдещето в даден момент няма да може да летят самолетите,както излитат ще избухват или ще падат необяснимо.Може да е в резултат от промяна в състава на атмосферата.Така може и да се сбъдне и предсказанието на Слава Севрюкова че хората които са в чужбина и явно извън Европа няма да могат да се приберат в България дори да искат.

 2. аутсайдер  30.01.2017 г. | 22:23 ч.

  Онзи ден по Нова ТВ даваха един филм с Мат Деймън и Джоди Фостър – „Елизиум“ – в него имаше летящ град (съвсем реален, материален, в космоса, а не холограма), в който живееха богатите и привилегированите. Но трябва да се анализират и подземните градове, в които богатите смятат да живеят, когато условията на повърхността станат неблагоприятни. Петър Дънов е казвал, че животът под земята е възможен, но не може да бъде носител на нищо положително. Над земята са птиците, под земята са червеите. Мястото на хората засега е върху повърхността на земята. Дано се опазим от идващото Зло. Какво мислите за Даманхур (културно-духовното селище близо до Торино)?

 3. unknown  12.02.2017 г. | 23:15 ч.

  Във филмът Снежен снаряд в началото се говори за разпръскване на препарат в атмосферата с цел промяна на нея уж заради глобалното затопляне.

 4. Стопанина  09.08.2017 г. | 18:22 ч.

  Репетициите май продължават:

  https://www.youtube.com/watch?v=kYXxH55cJw0

  https://www.youtube.com/watch?v=yGNlp7h4AAo

  Този път като че ли сюжетът е идването на анунаките, барабар с Нибиру.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.