NASA признава, че разпръсква кемтрейлс над населението

Както обикновено, това се оправдава с „ползата за науката“

Години наред федералните власти и други среди поставяха етикета „конспиративни теоретици“ на онези, които предупреждаваха, че над народите се разпръскват кемтрейлс. Но американската космическа агенция наскоро призна, че „конспиративната теория“ е 100 процента вярна.

The Waking Times съобщава за един учен от NASA, който признава, че неговата агенция слага литий в отходните газове на ракетите (чуйте го тук), който след това се разсейва из цялата атмосфера. Нещо повече, пръскането с литий се е преустановявало периодично и започвало отново от 1970-е години — казва Роуланд в записа на телефонния разговор.

Макар Роуланд да твърди, че литият не трови околната среда, точно този химикал от десетилетия се използва като психиатричен опиат. Той действа, като променя нивата на серотонин и норепинехрин, секретирани от човешката ендокринна система. Литият има силно въздействие върху работата на мозъка, но Роуланд е записан да твърди, че „не е опасен“. В действителност дори лекарите, които редовно го предписват като медикамент, не са наясно с начина му на действие, нито са сигурни за дозировките. Така че как може безразборното разпръскване на огромни количества от това вещество в атмосферата да е нещо добро?

NASA признава, че разпръсква кемтрейлс над населението

Всичко е заради науката

NASA дава това обяснение. На сайта на космическата агенция се твърди, че разпръскването на литий цели да се проучи движението на ветровете в горната атмосфера, както и да се анализира зареденият (йонизиран) газ, наречен плазма, включително при преминаването му през неутрални газове.
Агенцията казва, че изследванията върху измененията са от значение, защото всички GPS и комуникационни сателити изпращат сигналите си през йоносферата, а „промените в йоносферата водят до влошаване на сигналите, поради което е необходимо да се знае, кое кара йоносферата да действа по определени начини“.

Освен литий, влияещ върху човешкия мозък, други правят опити с аерозолни ваксини — разпръскват ваксини над цели популации без тяхното знание или позволение, както свидетелства част от това проучване. Няколко хиляди души в Русия са били аерозолно ваксинирани „от много години“ чрез „омаломощени щамове срещу редица заболявания“. Освен това в Южна Америка е имало задълбочени полеви опити с ваксина против морбили, за които се твърди, че са били успешни. Добри резултати се отчитат и при използването на аерозол за ваксиниране срещу инфлуенца А.

Изследователите заявяват:

„Аерозолният метод за ваксиниране, който най-добре следва естествения път на много инфекции, може първо да доведе до развитие на имунитет на местата, откъдето проникват (болестотворните организми), а след това да предизвика по-всеобхватна защита.“

Проучването отбелязва по-нататък, че оптималният метод за аерозолно ваксиниране е през носа, което се смята за по-добро сред децата и старците. Накрая авторите пишат:

„Нашето заключение е, че аерозолната имунизация представлява обещаващ метод на ваксинация.“

Опитни мишки

Що се отнася до лития, това не е елемент, който трябва да се разпространява безразборно в атмосферата, защото, да подчертаем, лекарите и учените наистина не знаят кои дози са ефективни и кои са прекомерни. В своето изявление Роуланд обещава да отговори на конкретни въпроси, ако му ги пратят по имейл. Той казва и че космическата агенция е отворена за запитвания от широката публика, защото осведомяването на хората било основната задача на NASA. Ако това е вярно, защото на другите държавни служители в големите агенции им е забранено да обсъждат кемтрейлс?

NASA признава, че разпръсква кемтрейлс над населението

Ако все още не сте убедени, че американските власти са способни да разпръскват аерозолен литий чрез кемтрейли, този публичен документ — Code 840 RMMO от Wallops Range и Mission Management Office — трябва да разсее съмненията ви. В него изрично се казва, че през 2013 година „цел“ на една от мисиите е била „да се тестват методите за товарене на металните кутии за литий“, който щял да бъде разпръскван при последващи мисии.

А резултатите?

„Термалните резистори бяха без особено значение. Положителен е докладът от записаното видео, направено от въздушна платформа, а литиевите облаци бяха видими и при наблюдение от земята.“

Американските власти са използвали хората като опитни мишки и в миналото. Всеки, който вярва, че това вече не се прави, е просто наивен.

Автор: Дж. Д. Хейс @ Natural News

Превод: Иван Стаменов

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

29 коментара за "NASA признава, че разпръсква кемтрейлс над населението"

 1. Йордан  09.09.2016 г. | 14:59 ч.

  На пръв поглед „потвърждение“ на една конспиративна теория. При проверка – поредната партенка.
  Най-вероятно единственото вярно е, че руснаците са си правили експерименти без да уведомят хората, това са правили и преди и допускам, че е вярно, но каква връзка има с НАСА?

  Ако се потърси анализ на новината, се виждат всички бели конци: http://www.snopes.com/nasa-lithium-chemtrails-conspiracy/
  Също интересен е въпроса, защо тези теории се „активират“ тъкмо преди избори?

  Съвсем накратко – първите въпроси, които всеки трябва да си зададе :
  – добре, даже и да добавят литий, колко трябва да се добави за да бъде в концентрация която да действа на човек, КОГАТО СТИГНЕ ДО ЗЕМЯТА? (Самолета лети на 10/12км)
  – изгорелите газове, в които уж го добавяли, имат температура от 700 до 2000 градуса.
  Какво ще стане с добавените ваксини ? Ще се сварят – те са на белтъчна основа, а белтъка се денатурира над 80 градуса.
  Какво става с тоя литий при тая температура ? Превръща се в пара и оксид.
  „The lithium combustion process posed no threat to the public during the release in space. When heated, the lithium rods change to lithium vapor and small amounts of lithium oxide. The thermite reaction produces iron and aluminum oxide.“

 2. Стопанина  09.09.2016 г. | 15:30 ч.

  Най-вероятно единственото вярно е, че руснаците са си правили експерименти без да уведомят хората, това са правили и преди и допускам, че е вярно, но каква връзка има с НАСА?

  Да разбираме ли, че според теб НАСА и щатските власти уведомяват хората за всичко? 🙂

  Също интересен е въпроса, защо тези теории се „активират“ тъкмо преди избори?

  Въпросът не е интересен с нещо повече от абсурдността си, защото въпросът с кемтрейлите се разглежда ежедневно от блогове, които се занимават само с него.

  – добре, даже и да добавят литий, колко трябва да се добави за да бъде в концентрация която да действа на човек, КОГАТО СТИГНЕ ДО ЗЕМЯТА?

  Това няма значение. Литият може да бъде свален ускорено на земята чрез дъждовете. Дъждовете, включващи литий, допринасят за химическия състав на водоемите с питейна вода.

  изгорелите газове, в които уж го добавяли, имат температура от 700 до 2000 градуса. Какво ще стане с добавените ваксини?

  Елементарно е:

  Ваксините НЕ се добавят в изгорелите газове. Нито пък лития. Когато хвърлят лакомства, съдържащи ваксини за лисици и други зверове, също не ги пекат с изгорели газове, а самолетите си имат отделни системи за тази цел.

 3. Севда  09.09.2016 г. | 17:54 ч.

  А и най-интересен си остава простичкият факт, че дори и малки количества литий, циркулиращи в кръвоносната система на бременната жена води до… Най-отвратителното нещо, което което може да си представи всяко човешко същество 🙁
  Бебетата са отпуснати, вяли, не изплакват…някои от тези дечица, никога не отварят очички, за да видят мама…и…
  Умират,
  въпреки борбата на лекарите за неговия Живот и правото Му да се роди!

  Трудно ли е да си го представите?
  На мен пък ми е трудно да го напиша, защото ми треперят ръцете от мъка. Поне в България лекарите са достатъчно учени и честни, за да знаят поне нещичко за лития и уведомяват тези, които се интересуват.
  Тези малки Светлинки никога не ще видят нашия красив свят и се връщат отново при Бог.
  С ваксини или без – докато закона ни задължава и ограничава – и като родители, и като деца, какво можеш да кажеш, освен да си покажеш рогата на тия в нашия уж Парламент?
  Глас Божи, глас народен
  Ама другия път… 01

  Кой може да прости тези грехове, защото аз не мога?

 4. Йордан  12.09.2016 г. | 17:15 ч.

  Не мислех да отговарям, защото по принцип не можеш да убедиш човек в нещо, в което не иска да бъде убеден – трябва сам да достигне до истината. Обаче ми стана чудно как хора, разобличаващи едни теории на конспирацията (за българската история и религия), поддържат други такива (за кемтрейлс и лошия запад).
  Би трябвало да използват същия подход – проверка на източниците и търсене на независимо мнение, но вместо това се тиражират безкритично някакви мурзилки.
  При това се използва същия пропагандед подход – името на статията няма нищо общо със съдържанието (като факти) – „NASA признава, че разпръсква кемтрейлс над населението“ – всъщност NASA говори за използване на литий в научен експеримент в йоносферата (височина над 100км), под кемтрейлс се разбира следата след ракетата, а не опашките зад самолетите, и тя не „признава“ нещо, което е крила – напротив, информацията е публична на сайта им.
  Ето още детайли от подобен експеримент – количеството литий е било 750 грама:
  http://www.thetruthdenied.com/news/2013/07/27/jim-kerr-writes-nasa-inquiring-about-chemtrails-here-is-what-nasa-wrote-back/

  НЕОБХОДИМАТА дневна доза литий е около 100 мкг. Всеки запознат малко от малко с метеорология ще потвърди, че вероятността газ, разпръснат в йоносферата да се спусне към земята, е 0 (нула), за дъждове изобщо не говорим (те се образуват много по-надолу).
  Обаче дори и цялото количество да падне на земята, поради ветровете то ще покрие площ от няколко стотици хиляди квадратни км, т.е. на човек ще се паднат по няколко атома литий евентуално.
  http://www.pharmacognosy.com.ua/index.php/makro-i-mikro-chudesa/litij-normalnaya-psykhika

 5. len  12.09.2016 г. | 19:02 ч.

  Добре де, Йордан, вие тъй да се каже оправдавате НАСА, насочвате към руснаците. НАСА или руснаците, все едно, засипват ни с нещо, което един Бог знае какво е и упорито отказват да кажат какво точно е то, аджеба, а ни заглавикват с това, че видите ли, това били нормални самолетни следи. Айде холан, все едно не сме виждали нормалните самолетни следи около летищата. Тровят ни, без да го признават. Пък при нас в България, кемтрейлз се появиха след влизането ни в нато-то и европейския съюз, дотогава нямаше. И човек си прави някакви изводи. Веднъж ги следих /живея в Родопите/, като хлебарки един подир друг летяха в продължение на 10-15 минути. Какви са тия линии на полети, при които самолетите летят по едно трасе на време по-малко от 5 минути?! Не е нужно да си авиоспециалист та да си направиш извода, че нещо тука не е както трябва.

 6. Стопанина  13.09.2016 г. | 10:56 ч.

  Обаче ми стана чудно как хора, разобличаващи едни теории на конспирацията (за българската история и религия), поддържат други такива (за кемтрейлс и лошия запад).

  Кемтрейлите не са теория, а факт, за който си има официални разсекретени документи.

  За „лош запад“ не съм говорил никога – спориш със себе си.

  под кемтрейлс се разбира следата след ракетата, а не опашките зад самолетите

  Пак спориш със себе си. Под „кемтрейлс“ се разбира буквално преведено „следи от химикали“, разпръсквани в небето чрез едно или друго средство.

  Всеки запознат малко от малко с метеорология ще потвърди, че вероятността газ, разпръснат в йоносферата да се спусне към земята, е 0 (нула)

  Не знам дали това е вярно. Но ако е вярно, значи нещата са много по-сериозни, отколкото явно си способен да осмислиш след това, което самият ти си написал.

 7. Петьо  13.09.2016 г. | 13:18 ч.

  „Какви са тия линии на полети, при които самолетите летят по едно трасе на време по-малко от 5 минути?! “

  Да добавя:

  И после напречно на същите тези линии, които продължават да се виждат на небето десетки минути след минаването нс първите самолети?

 8. Богатир  13.09.2016 г. | 23:49 ч.

  Иване, трябва да се съглася напълно с мнението на Йордан, че статията, която си превел е силно подвеждаща и стряскаща. Подвеждаща е по две причини:
  1. Първият източник е „някакъв си учен от НАСА“, който е цитиран от някакъв си вестник, а не официално от НАСА.
  2. Вторият източник на информация от сайта на НАСА е интерпретиран напълно погрешно и подвеждащо. Ако прочетете и осмислите текста от сайта на НАСА, ще разберете, че литият който разпръскват, няма нищо общо с кемрейлите на самолетите, които наблюдавате в небето. Този литий се доставя с ракета в съвсем нищожни количества на височина над 50км., тоест в долната йоносфера. Това е височина, на която никой самолет не може да прелети. Най-високолетящите шпионски самолети от Студената война са достигали до 21 км., включително и цивилните Конкорди. Тоест самолетите летят в тропосферата и стратосферата. От тук надявам се, че вече разбираш, защо Йордан се противеше за изгорените ваксини и литии, а именно защото е прочел какво пише за начина на доставката.

  В общи линии се получава един развален телефон в целиия този спор, защото не осмисляте, кой какво е разбрал от статията, но в случая аз приемам мнеението на Йордан, че статията е боза. Във форума съм дал допълнителни аргументи, защо версиите за пръскане с метали и ваксини са боза. Ако трябва, може да ги повторя.

 9. Стопанина  14.09.2016 г. | 00:13 ч.

  1. Първият източник е „някакъв си учен от НАСА“, който е цитиран от някакъв си вестник, а не официално от НАСА.

  Кое е силно подвеждащото? Това се казва и в самата статия. Това, че на два пъти използваш „някакъв си“, за да покажеш презрение към медията, осигурила записа, както и на вътрешния човек от НАСА, е твое мнение, с което можем да се съобразяваме или да не се съобразяваме.

  2. Вторият източник на информация от сайта на НАСА е интерпретиран напълно погрешно и подвеждащо. Ако прочетете и осмислите текста от сайта на НАСА, ще разберете, че литият който разпръскват, няма нищо общо с кемрейлите на самолетите, които наблюдавате в небето.

  Думата „самолет“ не се споменава нито веднъж в статията. За самолети говорите само ти и Йордан, което за мен е подвеждащото, защото поставяте статията в контекст, какъвто в нея не съществува.

  В общи линии се получава един развален телефон в целиия този спор, защото не осмисляте, кой какво е разбрал от статията, но в случая аз приемам мнеението на Йордан

  Напротив, чудесно осмислям, че двамата с Йордан не сте разбрали статията, затова говорите за самолети и спорите със себе си.

  Във форума съм дал допълнителни аргументи, защо версиите за пръскане с метали и ваксини са боза. Ако трябва, може да ги повторя.

  Няма нужда да повтаряш (специално за мен) нещо от дискусия, в която участвам с насрещни аргументи. А да се отрича, че пръскат аерозолни ваксини, въпреки че в статията-„боза“ е дадена препратка към официален източник, където това се признава в прав текст, не знам как да го нарека. Трябва ли да разбирам, че за теб US National Library of Medicine и National Institutes of Health са „някакви си“ източници?

 10. Богатир  14.09.2016 г. | 02:22 ч.

  Кое е силно подвеждащото? Това се казва и в самата статия. Това, че на два пъти използваш „някакъв си“, за да покажеш презрение към медията, осигурила записа, както и на вътрешния човек от НАСА, е твое мнение, с което можем да се съобразяваме или да не се съобразяваме.

  Подвеждащо е заглавието на статията, като за начало. НАСА никъде не казва, че кемтрейлите от самолетите (като тези на снимката, която си сложил за илюстрация) пръскат с метали и ваксини. Правят се няколко експеримента с нищожни количества литий , които с нищо няма да навредят нито на земята, нито на каквото и да е, тъй като докато паднат на земята ще са в нищожна концентрация. Нищо пред тежките метали, които дишаш всеки ден в големия град. Плюс това литий и алуминий и други метали си се срещат във водата по принцип, тъй като това са природни елементи и си съществуват отпреди ние да заформим техния добив и въобще да сме ги открили.

  След като прослушах записа се убедих, че човекът наистина е вътрешен, защото напълно спокойно и разумно се опита да обясни и успокои видимо развълнуваната журналистка, която за повече драматизъм, даже не се е снимала директно и взимаше напълно неадекватни отношения по темата: „била уплашена, хората имали право да знаят какво се върши с парите им и т.н.“. Човекът и посочи сайта и тя го дава, като второ доказателство. Е, като се прочете за какво става на въпрос, вече не е толкова страшно, но уви, освен четене е нужно и разбиране. И The Waking Times… А като си помисля, че ти ми се присмиваше за Уикипедия наскоро… 🙂

  Думата „самолет“ не се споменава нито веднъж в статията. За самолети говорите само ти и Йордан, което за мен е подвеждащото, защото поставяте статията в контекст, какъвто в нея не съществува.

  Ами премахни картинката със самолетчето и вкарай бележка, че става въпрос за друг тип кемтрейли. Такива дето са толкова нищожни и на такава височина, че са невидими за обикновенното зрение. Дотогава контекста е именно за обичайните кемтрейли от самолетите и този контекст си е напълно реален в тази статия.

  Напротив, чудесно осмислям, че двамата с Йордан не сте разбрали статията, затова говорите за самолети и спорите със себе си.

  Аз пък напълно добре те разбирам, че не искаш да се разделяш с няколкочасовия си труд по превода на този буламач, но не можеш да си кривиш душата, че не съм те предупредил предварително във форума със аргументи. Вместо това предпочиташ да се водиш от субективните си преценки. Това е твое право, но вредиш и на другите, когато ги публикуваш за масово четене.

  Няма нужда да повтаряш (специално за мен) нещо от дискусия, в която участвам с насрещни аргументи.

  Във форума ти отговорих на аргументите, а тук не виждам твои аргументи.

  А да се отрича, че пръскат аерозолни ваксини, въпреки че в статията-„боза“ е дадена препратка към официален източник, където това се признава в прав текст, не знам как да го нарека. Трябва ли да разбирам, че за теб US National Library of Medicine и National Institutes of Health са „някакви си“ източници?

  Да запознат съм с аерозолните ваксини от поне 2-3 години, но забележи, че дори и в сайта на тази агенция е написано, че „The recommended optimal way of introducing an aerosol vaccine is nasal breathing,“ Тоест, се вкарва с устройство подобно на инхалатор и пътя на ваксината е в рамките на няколко дециметра, а не няколко километра изтреляна от дюзите на някакъв самолет. Безумие е да се смята, че ваксинирането от самолети ще има някакъв реален ефект.
  – Ваксината ще се разреди в милиони кубически километри въздух;
  – Мястото на пускането, няма да отговаря на района на реално попадение, тъй като вятъра ще го отвява на стотици и хиляди километри настрани;
  – За още причини не ми се напъва да измислям, прочети какво съм писал във форума. Има нужда!

 11. Светослав Йорданов  14.09.2016 г. | 08:43 ч.

  Не мога да се включа много задълбочено, но бих искал да споделя няколко насоки за размишление.

  Когато се опитвам да размишлявам за chemtrails и попадам на аргументи, че дори и да се пръска с нещо, то е в нищожни количества и че се пръска на голяма височина, веднага в съзнанието ми изниква обясненията на Щайнер за метода на потенцирането и как при различните разреждания даден препарат действа различно и че дори тогава, когато в препарата вече не би трябвало да се съдържа даденото вещество, самият препарат пак действа, защото всъщност веществото се етеризира и неговите качества предават на медиума. Трябваше да пиша една курсова работа в университета по този въпрос и оттам знам, че учените, които се занимават с хомеопатия, също са установили, че медиумът започва да придобива определена структура. Самият Щайнер заедно с Лили Колиско дава метод, който обективно да докаже действието на потенцираните препарати. За него може да се прочете тук:

  http://www.truebotanica.com/wp-content/uploads/2014/06/Kolisko-Validation-6-8-2014_v2.pdf

  Също така се сещам за биодинамичното земеделие, където също се използват потенцирани препарати и земеделците твърдят, че действат. Моите скромни опити в тази насока също го потвърждават.

  Когато пък се говори за пръскане с ваксини се сещам за потенцираните органови препарати на ВАЛА.

  Това бяха само няколко насоки на разсъждение, с които исках да кажа, че може би има защо да се замисляме за chemtrails, без да съм се занимавал задълбочено с темата.

 12. Стопанина  14.09.2016 г. | 11:27 ч.

  Подвеждащо е заглавието на статията, като за начало.

  Кое е подвеждащото?

  НАСА никъде не казва, че кемтрейлите от самолетите (като тези на снимката, която си сложил за илюстрация) пръскат с метали и ваксини.

  И в статията не се казва такова нещо.

  Правят се няколко експеримента с нищожни количества литий , които с нищо няма да навредят нито на земята, нито на каквото и да е, тъй като докато паднат на земята ще са в нищожна концентрация.

  За „нищожните количества“ виж какво е написал по-горе Светли. Освен това обърни внимание на цитата в статията, където „нищожните количества“ са били виждани даже при наземно наблюдение, което показва колко „нищожни“ всъщност са били.

  В статията, включително в заглавието, се говори за нещо, което става „над населението“. Влияние върху населението може да има дори един грам литий да не стигне до земята. За мен кемтрейлите винаги са били по-интересни заради целта им да противодействат на влиянията от слънчевите духове върху земните човеци. Не претендирам да знам по какъв начин духовете, стоящи зад „атомите“ на лития в небето изменят влиянието на Слънцето върху Земята. Но и ти не можеш да знаеш дали НЕ оказват добро или по-вероятно отрицателно влияние.

  Плюс това литий и алуминий и други метали си се срещат във водата по принцип, тъй като това са природни елементи и си съществуват отпреди ние да заформим техния добив и въобще да сме ги открили.

  В статията съм дал линк и към по-стара преводна статия, от която се разбираше, че наличието на литии в някои водоизточници не им пречи да искат добавянето на по-големи количества, с официалното обяснение, че е „за доброто на хората“ – да не се самоубивали. Следователно, говориш общи приказки срещу документирани факти.

  След като прослушах записа се убедих, че човекът наистина е вътрешен

  Значи, заглавието не е подвеждащо.

  И The Waking Times… А като си помисля, че ти ми се присмиваше за Уикипедия наскоро…

  Виждам, че си се засегнал и съжалявам, че се е получило така. Но всеки би се шашнал на разсъжденията, които извади за нюейджа и Дънов от Уикипедия.

  Сравнението с The Waking Times е неадекватно по толкова причини, че не знам откъде да започна. Първо, не съм превел материал от The Waking Times, а от Natural News. Авторът също няма общо с The Waking Times. Единственото общо с The Waking Times е звуковият файл от записа на разговора с човека от НАСА. Колкото и да е глъмав журналистът от The Waking Times, важното тук е какво казва този от НАСА и към какви официални документи прави препратки. Статията на Natural News е базирана на тези препратки и няма нищо общо с The Waking Times. Споменаването на името The Waking Times в статията е колегиално позоваване, каквото се изисква по морал, а в САЩ май и по закон.

  Ами премахни картинката със самолетчето и вкарай бележка, че става въпрос за друг тип кемтрейли.

  Картинката е подбрана максимално близка с тази в англоезичната публикация и няма да я махна.

  Статията е за тези, които четат внимателно текстове и знаят как да проверяват информация, а не за онези, които правят свободни съчинения по картинки – в случая ти и Йордан, който ми обясняваше, че кемтрейли били изгорелите газове от самолетите, с което ти си „напълно съгласен“. 🙂

  Аз пък напълно добре те разбирам, че не искаш да се разделяш с няколкочасовия си труд по превода на този буламач, но не можеш да си кривиш душата, че не съм те предупредил предварително във форума със аргументи.

  Не намирам валидност в аргументите ти, заради което съм поставил по-висока оценка на статията и съм преценил, че си струва превода и разпространението.

  Струва ми се, че правиш опит за изнудване, като ме обвиняваш в отказ да махна статия само заради времето, което съм отделил за превод. Според теб адекватно и морално ли е това, когато говориш така на някой, който на два пъти разчисти блога от общо 700 публикации, съкращавал е 200 страници от „Пътят към слънцето“ (писани една година и половина) и не публикува втората си книга, понеже още не намира нейните 300 страници за добри?

  Това е твое право, но вредиш и на другите, когато ги публикуваш за масово четене.

  Отново въпрос на лична преценка. Авторът носи своята отговорност. Аз нося отговорност като преводач и разпространител. Ти носиш отговорност, ако съответно си прав или не си прав в коментарите си.

  Да запознат съм с аерозолните ваксини от поне 2-3 години, но забележи, че дори и в сайта на тази агенция е написано, че „The recommended optimal way of introducing an aerosol vaccine is nasal breathing,“

  Ето поредният пример за невалидната аргументация. По-рано изцяло се съгласяваше с Йордан, че не било възможно ваксините да се пръскат, защото щели да изгорят в газовете или да бъдат в пренебрежимо малки количества, които едва ли ще достигнат до хората. Когато доказах с официални документи, че това се прави и има научни доклади, че тези опити са обещаващи, сега ми обясняваш, че все пак по-препоръчително било въвеждането на аерозола директно през носа.

  Е, благодаря, но какво общо има едното с другото? Да, могат да поставят някои ваксини на децата с впръскване директно от носа чрез помпичка. Но това не променя факта, че има ваксини, които (ще) се разпространяват без знанието и съгласието на хората. Ако не разбираш каква е разликата и че статията е ценна дори само заради препратката относно аерозолните ваксини, не мога повече да ти помогна.

 13. Петьо  14.09.2016 г. | 13:48 ч.

  Явно статията наистина е за внимателно и задълбочено четене, тъй като при бърз прочит и аз останах с впечатлението, че става въпрос за следите оставяни от самолетите. В тази връзка на български изразът „разпръсква“ кемтрейлс, т.е. разпръсква химически следи е малко грешен, защото как може да се разпръскват следи? Разпръскват се вещества, химикали, химически елементи. В случая се разпръсква литий.

  Също смятам картинката за подвеждаща и не съответстваща на съдържанието на статията (при задълбочено и внимателно четене). Едно е скъпоструващото изстрелване на ракета, друго е всекидневното летене на самолети и разпръскването от тях. Последното е много по-видимо и поне за мен засега все още твърде неясно (с какво и защо се пръска, а не че се прави целенасочено, това поне за мен е очевидно).

  Относно потенцирането, интересно е това, което казва Светослав. Смятам за прибързано да се вадят заключения, че нищожни количества не можели нищо да повлияят.
  От друга страна, според мен веществото, което се разпръсква предварително трябва да се потенцира, за да действа по определен начин, защото това едва ли може да се случи просто ей така в тези слоеве на атмосферата. Или най-малкото би било трудно да се изследва.

 14. Стопанина  14.09.2016 г. | 14:09 ч.

  Също смятам картинката за подвеждаща и не съответстваща на съдържанието на статията (при задълбочено и внимателно четене).

  Добре, убеди ме, сменям я с две по-абстрактни.

 15. Богатир  15.09.2016 г. | 03:06 ч.

  Кое е подвеждащото?

  Сравни твоето заглавие
  NASA признава, че разпръсква кемтрейлс над населението
  с моето предложение
  Учен от НАСА разказва за атмосферен екперимент в йоносферата с литиев облак.
  Така не ти ли звучи по-малко заплашително и сензационерско. Уви, не ти се вижда да отговаря напълно на статията ти, нали? Защото там ненадейно ще попаднем и на аерозолните ваксини, които вече нямат нищо общо с тези литиеви облаци на НАСА. Все пак според теб вероятно няма нищо смущаващо в това да прикачиш на НАСА и клетия учен и друг голям грях: аерозолното ваксиниране в този абзац:

  Освен литий, влияещ върху човешкия мозък, други правят опити с аерозолни ваксини — разпръскват ваксини над цели популации без тяхното знание или позволение, както свидетелства част от това проучване. Няколко хиляди души в Русия са били аерозолно ваксинирани „от много години“ чрез „омаломощени щамове срещу редица заболявания“. Освен това в Южна Америка е имало задълбочени полеви опити с ваксина против морбили, за които се твърди, че са били успешни. Добри резултати се отчитат и при използването на аерозол за ваксиниране срещу инфлуенца А.

  Кои са тези други? Други екипи на НАСА ли? Защото ти припомням, че заглавието ти е силно подвеждащо и дезинформативно. Да. Не са други екипи на НАСА, ами някакви други американски агенции. Ама това е друга новина и няма място в тема със заглавие: NASA признава, че разпръсква кемтрейлс над населението
  Обаче в случая така добре са омесени двете новини, че се е получил тотален турлу-гювеч. Още повече, че не става на въпрос за атмосферно ваксиниране ами за аерозолно ваксиниране, а това не е едно и също нещо. Но да се върнем за малко на лития, който се изтрелва. В линка към сайта на НАСА се казва, че се изтрелват две ракети, от които едната има измервателни уреди, а само втората е заредена с литиевия прах. Всяка ракета има товаровместимост от 600 либри, което е точно 272.155 кг. литиев прах. Сега понеже съм мързелив, ще ти дам препратка към Уикипедия, а пък ти ако си имаш капризи си търси от други източници информация за лития: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B9
  В случая този елемент реагира много бързо със заобикалящите го газове и докато стигне до земята ще е под формата я на окис, я на хидрат. В Уикито също се казва, че съединения на лития се ползват за лечение на биполярно разстройство. Тук обаче е важно да се уточни в какви дозировки и режими на приемане.

  Искам да обърна внимание и на нещо друго. В йоносферата има преобладаващо водород и хелий и то по-скоро техни йони. По-тежки химически елементи просто не се застояват за по-дълго, защото падат в по-ниските зони на атмосферата. За да направиш наблюдаем облак там, който да се йонизира и да се придвижва от магнитно поле, трябва да използваш литий и нищо повече от литий, чисто и просто, защото е най-лекият метал и защото е безвреден, като цяло. Отново в препратката на Уики не е посочено да има някакви токсични свойства.

  За „нищожните количества“ виж какво е написал по-горе Светли.

  Ако следваме разсъжденията на Светльо, ще трябва да приемем, че с 272 кг. литий разпръснат на 50+ км. височина, ще се е получила много силна потенция. Достатъчно силна, че да повлияе на психичното равновесие на стотици милиони, а може би и тук-таме някой милиярд жители на планетата. И всичко това с 272 кг. прах представяте ли си? От предположението на Светли излиза, че 272 кг. прах, които разтваряйки се хомеопатично в по-висока потенция в общия обем на атмосферата, ще действат с по-голяма сила от да речем отровите бълвани от комините на заводи и ел. щентрали, както и от машините и автомобилите. По тази логика излиза, че ако по невнимание изпусна флаконче зарин в атмосферата, то мигновенно съм затрил населението на планетата. Уви, заринът е изпускан във военни конфликти, но ефектите от него са усещани локално, а не глобално.

  Не съм експерт, но съм чел малко за хомеопатия и там съм чел само за водни потенции. Не бях чувал за въздушни такива, но се радвам да науча нещо ново.

  Освен това обърни внимание на цитата в статията, където „нищожните количества“ са били виждани даже при наземно наблюдение, което показва колко „нищожни“ всъщност са били.

  Ако прослушаш записа с учения обърни директно на 4:15 мин., за да чуеш директно какво ти казва човека. Затова има втора ракета, летяща паралелно след първата, за да прави замервания и снимки. От земята са се наблюдавали, само със специалнни камери. Въпросният цитат ми е неизвестно откъде е извлечен.

  В статията съм дал линк и към по-стара преводна статия, от която се разбираше, че наличието на литии в някои водоизточници не им пречи да искат добавянето на по-големи количества, с официалното обяснение, че е „за доброто на хората“ – да не се самоубивали. Следователно, говориш общи приказки срещу документирани факти.

  Това какво общо има с тази статия ти си знаеш. Ти въобще разбираш ли за каква слаба концентрация става на въпрос? Когато и да падне този облак на земята, ще се е разтелил на милиони квадратни километри.
  В Лондонската вода например има високо съдържание на кокаин и други опиати и лекарства. Официално обявено от тукашните здравни власти. Това е защото населението тук ползва яко дроги и антидепресанти, за да придава някакъв смисъл на мизерното си съществуване. Защо това е така? Защото пречистващите централи не пречистват тези вещества. Може би и лития се е появил във водата по тези причини. Не знам и не ме интересува. В момента спора е за вредата от лития в йоносферата.

  Виждам, че си се засегнал и съжалявам, че се е получило така. Но всеки би се шашнал на разсъжденията, които извади за нюейджа и Дънов от Уикипедия.

  Спокойно, бързо ми минава. Все пак още си чакам отговора на въпроса, който ти така умело избегна там. 🙂

  Първо, не съм превел материал от The Waking Times, а от Natural News.

  И това трябва да ми говори нещо..?
  В крайна сметка, нали именно обсъждаме компота на уважаемия Дж. Д. Хейс от Натуралните новини. Това за мен значи, че са от един дол дренки. Все едно журналист от Брадва.бг да ползва материали от Блиц.бг.

  Струва ми се, че правиш опит за изнудване, като ме обвиняваш в отказ да махна статия само заради времето, което съм отделил за превод. Според теб адекватно и морално ли е това, когато говориш така на някой, който на два пъти разчисти блога от общо 700 публикации, съкращавал е 200 страници от „Пътят към слънцето“ (писани една година и половина) и не публикува втората си книга, понеже не намира нейните 300 страници за добри?

  В такъв случай прощавай! Това ме окуражава да продължа с критиката до окончателното ликвидиране на това недоразумение. 🙂

  Ето поредният пример за невалидната аргументация. По-рано изцяло се съгласяваше с Йордан, че не било възможно ваксините да се пръскат, защото щели да изгорят в газовете или да бъдат в пренебрежимо малки количества, които едва ли ще достигнат до хората.

  Да и все още се съгласявам с него, защото и ти вече се съгласи, че тук говорим за ракетни кемтрейли, а не за самолетни. Следователно не мислиш ли, че единственото по-тъпо решение от това да ваксинираш хората от самолет летящ на 8 км. е да ги ваксинираш с ракета от 50+ км.?

  Когато доказах с официални документи, че това се прави и има научни доклади, че тези опити са обещаващи, сега ми обясняваш, че все пак по-препоръчително било въвеждането на аерозола директно през носа.

  Документите, които предоставяш казват това, не аз. И в същите тези документи никъде не се говори за пръскане на аерозолните ваксини от самолет. Това е плод на фантазията на автора и преводача, понеже свързват думичката „аерозолен“ с „атмосферен“ и от там предполагам по някаква ваша си логика и стигате до извода и за кемтрейли. 🙂

  цитат

 16. Gergana  15.09.2016 г. | 05:41 ч.

  Няма геосателити, няма общуване извън йоносферата, няма потвърдени данни, че знаем какво да правим с йоносферата въобще, освен да хвърляме заоблени „камъчета“ към повърхността й, жалките следи по небето са задъхани опити да се поддържа интензивността на трафика (up, up, up and aim for the sky).
  ТРЯБВА да се разделим с пълното доверие в конфискуваната наука и да грешим преди да имаме ресурси за проверка на данни отново.

 17. Стопанина  15.09.2016 г. | 12:09 ч.

  Богатир,

  Заглавието „ми“ и статията „ми“ са преводни. Сравни „моето“ и твоето заглавие с оригиналното:

  NASA admits to spraying Americans with poisonous chemtrails (Буквален превод: НАСА признава, че пръска американците с отровни химикали)

  Моето заглавие е по-вярно с оригиналното, като значително съм ограничил американо-сензационерското му звучене.

  Останалите неща, които си писал в последния си пост, няма да ги чета и коментирам. Вчера ти отделих достатъчно време, като и днес позицията ми е непоклатима: Статия, за която (досега) над 150 човека са се изказали с „харесвам“, няма да изчезне заради двама, които не разбират важността ѝ.

 18. Богатир  15.09.2016 г. | 22:21 ч.

  Заглавието „ми“ и статията „ми“ са преводни. Сравни „моето“ и твоето заглавие с оригиналното:

  NASA admits to spraying Americans with poisonous chemtrails (Буквален превод: НАСА признава, че пръска американците с отровни химикали)

  Моето заглавие е по-вярно с оригиналното, като значително съм ограничил американо-сензационерското му звучене.

  Самото оригинално заглавие, трябваше да ти светне червената лампичка, ама явно са ми големи очакванията. Все пак, като си започнал да променяш заглавието, можеше да си свършиш работата докрай и да се отървеш от сензационерството.

  Останалите неща, които си писал в последния си пост, няма да ги чета и коментирам.

  Вземам да свиквам вече. 🙂

  Вчера ти отделих достатъчно време, като и днес позицията ми е непоклатима: Статия, за която (досега) над 150 човека са се изказали с „харесвам“, няма да изчезне заради двама, които не разбират важността ѝ.

  Виждам, че ти трябва за рейтинг и си се впуснал в преследването на цифри и удобрението на масите. Учи се от колегите от Блиц и Брадва. Туряй по едно „Шок!“, „Няма да повярвате!“ и т.н. и определено ще грабваш вниманието.
  Ето! Ще ти почеша допълнително егото. Колегите ти от Портал12 явно са сред тия 150 „лайкващи“ и дори са направили редактирана статия по преводната ти статия, като си личи че са чели и коментарите отдолу и са използвали и тамошната информация. Не са включили глупостите за ваксините, за което поне им благодаря, но явно не са съгласни, че НАСА няма кемтрейл самолети и сам виждаш, какъв пореден шедьовър са заформили. Погледни и коментарите под тяхната статия и ще видиш тълпите от „литийното шествие“, което ти поведе в българското интернет пространство. Успех! 🙂

 19. Богатир  15.09.2016 г. | 22:23 ч.

  Публикувам пак линка, че въобще не си личи, че съм дал линк горе: 🙂
  http://portal12.bg/Ryazko-se-uvelichiha-pryskaniyata-s-litiy-ot-samoletite-i-nad-Bylgariya-SNIMKI-.p3434

 20. Петьо  16.09.2016 г. | 14:25 ч.

  Е тази статия в Портал 12 вече наистина е тюрлюгювеч. Единственото достоверно в нея е картата с посоката на пръскане от самолетите (съвпада с моите наблюдения), като обаче са пропуснали и почти перпендикулярната посока на пръскане (от север-свероизток към юг-югозапад).

 21. Ivan  18.02.2017 г. | 19:20 ч.

  Щатското военно наименование- Chemtrails на български Кемтрейлс, което се появява в края на миналия век във военните документации на САЩ и описва пръскане на химически и биологически съединения върху неподозиращото общество, в даден щат с експериментална цел. Chemtrails в превод означава Химически самолетни следи.ДОКАЗАТЕЛСТВА-ПАТЕНТИ:

  патент за манипулация на околната среда ,включва високо рефлективен АЛУМИНИЙ в атмосферата (това го пише в патента ! в аерозолен формат) !
  http://www.google.bg/patents?id=VWDLAAAAEBAJ&pg=PA1&dq=chemtrails+patent&hl=en&ei=IpSFTq31Fs_Ksgatk4HhAQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CCoQ6AEwAA#v=onepage&q=chemtrails%20patent&f=false

  *******

  Патент от САЩ с номер 4686605 на Бернард Ицланд от 1987 г. озаглавен:
  „Метод и апаратура за промяна на регион от земната атмосферата, йоносферата и/или магнитосфера „.
  Този патент е в основата на строежа на H.A.A.R.P (High Frequency Active Auroral Research Program).
  В него се препоръчва разпръскването на големи облаци барий в магнитосферата.
  http://www.bariumblues.com/haarp_patent.htm

  *******

  Ето как назовават по име химическите следи – Chemtrails в началната преписка на проекто закона за запазване на космоса и забраняване на космическите оръжия в САЩ (Space preservation act 2001).
  Сложили са ги в графа “екзотични оръжия“.
  Ето и началната преписка на проектозакона.
  http://www.fas.org/sgp/congress/2001/hr2977.html
  През 2002 проекто закона е в този вид , без! графата “екзотични оръжия“…
  http://www.fas.org/sgp/congress/2002/hr3616.html

  *******

  патент от САЩ 5003186: Стратосферно „засяване“ на облаците с цел намаляване на глобалното затопляне.В патента се показва, че с нано технологии може да се произведе висококачествен прах съдържащ окиси на метали, който по един прост начин може да бъде разпръснат със самолет в стратосферата на Земята
  Ето и целия патент:
  http://www.sciechimiche.org/scie_chimiche/images/sto
  Подобни опити са се извършвали още 50—60г. на миналият век като първите опити, за които и правителството им твърди, са били в сверата на биологичните оръжия – пръскане от самолет, вируси, кораб в океана пълен с експериментални маймуни, след заразяването им, бозайниците биват изследвани до тяхната последвала смърт. Също така са на лице пръсканията с химикали във Виетнам от страна на САЩ с цел предизвикване на обилни валежи, които да наводнят пътищата и да секнат доставките за северновиетнамската армия. Chemtrails – се появяват данни за пръскане над небето на България в края на 2005г. началото на 2006г. малко след влизането на страната ни в НАТО и биват изпълнявани регулярно с неизвестна цел. Съдържанието на химическите елементи е Етилен дибромид, Алуминий и Бариев оксид. За съжаление никъде по медиите подобно твърдение не е разгледано и доказано затова влизаме в светът на теориите и самостоятелната преценка (всеки сам да прецени с познанията си по физика и химия).
  Eдна голяма поредица от теории за вероятната цел и употреба на Chemtrails в световен мащаб:
  – Най фрапиращата от тях е намаляване на човешката популация, или с други думи геноцид срещу човечеството като цяло, без значение от раса, цвят на кожата, образование морално или имуществено състояние. Това звучи налудничево, но нека подчертая, че това е официална теза на Рокфелер, която той заявява в ООН (фамилия са основатели и потдръжници на тази световна структура).
  -Друга подобна теория е целяща стерилност при плодовитите жени/мъже за да не могат да създават деца, с което без горепосоченият геноцид ще се намали човешката популация до контролируеми размери с времето.
  -Климатични войни

  Kакви следи оставят обикновенните самолети изгаряйки керосин и какви Chemtrails:
  -Обикновнни самолетни следи – оставят видими следи само на големи височини където температурите са до -50С. Следите се получават при нагряване на въздуха от двигателите след, което създадената водна пара замръзва на около 80-100м зад опашката на самолета и оставят видима бяла следа от ледени частици. Леда се разтопява, нагрят от слънчевата светлина и изчезва в рамките на 20-30секунди след преминаването на самолетът.
  – Chemtrails – следи, които остават повече от минута и се разтилат, подобно на облачни формирования покриващи в последствие по-голямата част от небосводат. По принцип времетраенето на следите върху небосвода има продължителност от 20мин. – 12ч. след преминаването на самолета. Пръскането може да бъде споходено от случаи на странно образувана облачна дъга, която масмедията прикрива, обяснявайки я като circumhorizon arс, но всъщност е химическа дъга. Образуване около Слънцето през деня или около Луната през ноща на Halo – Ореол около светилата, който се причинява от облачната пелерина, създадена от Chemtrails, през която трябва да премине светлината. Halo съществува в естествена среда само на южния и северния полюс, където е толкова студено, че светлината се пречува от ледените кристалчета в атмосферата и образува този ореол, това не е естествено за топли страни включително и за България, където вече се наблюдава. Висока самолетна актвност – когато в рамките на 1 час минат 50 самолета и нашарят небето означава, че не е случайност. Пресичания, завивания и създаване на мрежа от самолетни следи са също така показатели за Chemtrails.
  Правителствени документи разкриват връзката между глобалното затопляне и напреднала военна технология за промяна на климата! Документа е със заглавие““Настоящи и бъдещи планове за промяна на времето и климата“.
  От 1958 година Конгреса и военните работят по програмата“екзотични-метеорологични войни“-електромагнитна манипулация на йоносферата,която включва експерименти с натриева пара,изхвърлена от реактивни самолети.
  http://chemtrailsplanet.net/2013/01/03/government-documents-link-global-warming-to-advanced-military-climate-modification-technology-2/
  Град – Феърфакс (Калифорния),е приел, резолюция № 12-07 с която се обявява за зона свободна от Chemtrails(на 11 януари 2012 г. се случва това), и е видимо на ОФИЦИАЛНИЯТ им сайт-(точка 16 от дневния им ред – на Съвета) http://www.town-of-fairfax.org/packets_2012/council_packet_011112.html

  На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира “Закон за защита на космическото пространство“ – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977). Обърнете специално внимание върху ФАКТА, че в член 7-ми – “Дефиниции“, подточка (В) – “Екзотични оръжия“,- (II),пише: химически следи – (chemtrails)
  Закона Тук — > http://www.govtrack.us/congress/bill.xpd?bill=h107-2977
  Пълният текст Тук –> http://www.govtrack.us/congress/billtext.xpd?bill=h107-2977

  Следващата подточка (С) обяснява какво означава терминът “Екзотични оръжия“: Терминът “екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат повреждане или унищожение на определена група хора, регион на земята или атмосферата.“

  Патент No. 7.582.809, на Министерството на земеделието на САЩ, в който се описва метод за внедряване в генома на растенията на специален ген, който да ги прави устойчиви на високите нива алуминий в почвата и въздуха! Патентът се нарича Sorghum Aluminum Tolerance Gene
  http://www.freepatentsonline.com/7582809.pdf
  http://naldc.nal.usda.gov/catalog/35879

  CHEMTRAILS+HAARP+MONSANTO=ТОТАЛЕН БИО-КОНТРОЛ! БИОТЕРОРИЗЪМ!ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! ИЗВЪРШВАН ОТ БИОТЕХНОЛОГИЧНАТА И ГЕННО ИНЖЕНЕРНАТА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ НА САЩ! ПОД ШАПКАТА НА НАТО

 22. Сатурн  18.02.2017 г. | 19:32 ч.

  Егати селския битак който сте си направили.
  1 Тия химически следи не трябва да ги има
  2 Кой ги разпръсква, чии самолети, от къде излитат
  3 Кой плаща за всичко това – за самолетите, горивото, заплатите на пилотите, химикалите
  4 Кой е заинтересован да се правят тия химически следи
  5 Защо гражданска защита не разследва този въпрос и защо не каже как точно стоят нещата
  6 Как така няк-ви неизвестни самолети летят в небето на България и никой нищо не знае за това – съпровождащи диспечери и други служебни лица

  Просто задавайте точните въпроси вместо да хвърляте боб какво съдържат тия химически следи.

 23. Стопанина  18.02.2017 г. | 19:35 ч.

  Егати селския битак който сте си направили.

  Единственото селско е включването ти.

  Просто задавайте точните въпроси вместо да хвърляте боб какво съдържат тия химически следи.

  Задава въпроси този, който не знае. Този, който знае отговорите на тези въпроси, задава други въпроси. Логично, нали?

 24. Петьо  18.02.2017 г. | 20:03 ч.

  Halo съществува в естествена среда само на южния и северния полюс, където е толкова студено, че светлината се пречува от ледените кристалчета в атмосферата и образува този ореол, това не е естествено за топли страни включително и за България, където вече се наблюдава.

  Бих искал да добавя, че естествен ореал (хало) може да се наблюдава и от България и без човешка намеса. Това се получава, когато навлиза висок студен атмосферен фронт, който в ниските приземни слоеве още не е изместил топлия въздух.
  И халото е един от признаците за идващо застудяване.

  Запомнил съм това от уроците по география в училище и понеже много ме впечатли тогава го запомних и правех наблюдения в тази връзка. Та това специално го има и отпреди 2005-та.

 25. dragonn  19.02.2017 г. | 08:16 ч.

  Егати селския битак който сте си направили.

  Моля,моля. Хайде да не се обиждаме на селяни. И тъй като съм селянин ще ти кажа една селска поговорка. „Гората ражда хора, а полето тикви“

 26. Борислав  20.02.2017 г. | 16:34 ч.

  Кемтрейлс са една отвратителна лъжа и е шокиращо клко хора са безпомощни пред нея. Следите на самолетите са познати масово на човеществото и наблюдаеми от повече от половин век.

  За доказване на теорияза за кемрейлс са изпозлвани толкова много опровергани и очевидни лъжи, че е повече от очевидно, че нейните разпространители имат изключително мръсни подбуди. Самата теория за кемтрейлс съдържа в себе си лъжа – длгите следи на самолетите не били нормални, следователно нещо друго. Само че дългите следи са съвсем нормални и следователно точно това, а всички които казват обратното са лъжци или силно заразени с глупост хора.

  Като гледам тук т.нар. Стопанин с каква упоритост и йезуитщина се брои срещу съвсем правилните и аргументирани разсъждения на някои потребители, няма как да си съставя добро мнение за него. Г-н Стопанино, абсолютно всичките ви доказателства са разбити и сттъпкани на боклука, единственото което ви остава е да се прикривате зад количеството им, което затруднява чисто физически да бъде очевидна вашата капитулация. Интересен факт е, че дори изправен пред опровержение, вие не си вадите правилния извод, да проявите самокритика и да предположите че те подведен. Не, вие търсите като удавника всяка сламка, под всеки вол – теле, само и само все още да поддържате съмнението, че теорията кемтрейлс не е опровергана напълно. Това не е достойно поведение.

 27. Стопанина  20.02.2017 г. | 16:45 ч.

  Интересен факт е, че дори изправен пред опровержение, вие не си вадите правилния извод, да проявите самокритика и да предположите че те подведен.

  Борислав, аз пък смятам, че този интересен факт е валиден за собствената ти йезуитщина и дълбооооките ти заблуди.

  Ако си мислиш,че си много убедителен с този пост, и това е поредната ти заблуда. За твое добро се надявам да си „заразен с глупост“, а не платен.

 28. Стопанина  19.05.2017 г. | 17:05 ч.

  Любимците ми от TruthStream Media с нов подкаст по тази тема:

 29. House M.D.  20.05.2017 г. | 11:33 ч.

  Колеги, аерозол може да бъде разпръскван единствено от специално поставени за целта дюзи. По-дългите самолетни следи се дължат на използваните от авиокомпаниите добавки в керосина. Тези добавки имат три основни цели:
  1. почистват двигателя от неизбежните налепи
  2. намаляват разхода на керосин
  3. увеличават мощността на двигателите
  По този начин се удължава животът на двигателите и се пести керосин.
  Прочее, горното е известно на всеки шофьор, използващ добавки в горивото на собствения си автомобил, мотоциклет и т.д.
  Горното в контекста на статията – явно става дума за научни експерименти. И това е най-притеснителното.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.