Полицията прикрива изнасилвания, извършени от мигранти

Според сведения на някои германски медии, тамошната полиция премълчава епидемията от изнасилвания, извършени от мюсюлмански имигранти над деца във и около бежанските лагери, за да не се дават аргументи на противниците на масовата миграция.

Институтът „Гейтстоун“ е събрал списък с многобройни изнасилвания, извършени предимно от мюсюлмански имигранти, потърсили убежище през последните няколко месеца. Един от тези случаи е на 13-годишно момиче, което било изнасилено в бежански лагер в Детмолд — град, намиращ се в западната част на Централна Германия. Момичето и майка му се измъкнали от Близкия Изток, за да избегнат сексуално насилие, но са станали обект на такова от сънародник, също търсещ убежище. Поради опасения, че оповестяването на престъплението ще доведе до „националистически демонстрации“, полицията го потулва.

„Въпреки че изнасилването е станало през юни, полицията мълча близо 3 месеца за случая, докато местна медия не публикува история за престъплението“ — пише Сорен Керн. — „Според редакторски коментар във вестника Westfalen-Blatt, полицията отказва да оповестява престъпления, извършени от бежанци и мигранти, защото те не искат да дават аргументи в полза на критиците на масовата миграция.“

Полицията прикрива изнасилвания, извършени от мигранти

Според Керн, на жените в бежанските лагери се плаща по 10 евро, за да правят секс с мъжете бежанци, които са около 80% от всички хора в бежанските лагери. Полицаите в тези лагери си затварят очите за проституцията, защото правят пари от наркотици и оръжия.

В статията са изброени и изнасилвания на германски младежи, включително на 14-годишно момче, което беше изнасилено във влаков вагон от мъж с арабски произход. Те също са потулени от полицията.

Полицията в баварския град Меринг е предупредила родителите да не разрешават на децата си да напускат дома без придружител, след като на 17 септември едно 16-годишно момиче беше изнасилено от „тъмнокож мъж, говорещ развален немски“, докато се е прибирало у дома от жп гарата, намираща се близо до бежански лагер.

„Десетки случаи на изнасилване и опити за изнасилване — случаи, в които полицията издирва точно чуждестранни извършители (немската полиция често ги нарича „южняци“) остават неразкрити“, пише Керн.

А както и ние писахме миналата седмица, множество немски организации за подпомагане на нуждаещи се хора предупредиха, че жени и деца са изнасилвани в бежански лагер в Хесен (Hessen), но повечето медии не им обръщат никакво внимание. Най-големият телевизионен канал на Германия – ZDF, отказва да оповестява изнасилвания, извършени от мюсюлмански имигранти, като обяснението на главния редактор, Ина-Мария Райце-Вилдеман, беше:

„Ние не искаме да разгорещяваме ситуацията и да разпространяваме лоша представа. Мигрантите не го заслужават.“

Полицията прикрива изнасилвания, извършени от мигранти

По-рано този месец 7-годишно момиче беше изнасилено от северноафрикански мигрант в един германски парк. Това престъпление също получи нищожно внимание от страна на масмедиите.

Училищата в Германия, които са разположени близко до имигрантски центрове, предупреждават ученичките да не носят шорти или къси поли, за да не обиждат мигрантите и да не провокират „нападения“.

„Дълбоките деколтета, късите шорти или миниполите могат да доведат до недоразумения“ — пишат училищните администрации, като молят учениците „да уважават мигрантската култура“.

Автор: Пол Джоузеф Уотсън @ InfoWars

Превод: Кирил Атанасов

Споделете публикацията

Google1

За Спиро

kiril@otizvora.com | Кирил Атанасов - Спиро е преводач на свободна практика за „От Извора“. „Злото не е в грешките, които човек прави, а в неизправянето им.“

Всички публикации

14 коментара за "Полицията прикрива изнасилвания, извършени от мигранти"

 1. Антиантихрист  24.09.2015 г. | 17:53 ч.

  Много ми е интересно каква ще е кармата на исляма и мюсюлманите. Идеи?

 2. Астролог  24.09.2015 г. | 17:59 ч.

  За да се реши този въпрос, трябва да се развие масово етерното ясновидство – Когато хората виждат Истинския Христов Дух, едва ли ще има място за компромиси.

 3. Ватсаяна  24.09.2015 г. | 18:32 ч.

  Ако търсите насока, ориентирайте се по показалците. При тези мохамедани той е средният им пръст.

 4. Илиян  24.09.2015 г. | 20:30 ч.

  Антиантихрист

  дали това не е кармата на европа, за предишните войни, в които никой не си беше платил, по божият закон ?

 5. mitko  24.09.2015 г. | 22:31 ч.

  Същото е и в България. Какво се чудите? Прикриват се цигански престъпления, за да няма етническо напрежение. Интересно ми е докъде ще стигне падението на Германия, и каква степен е обществената затъпялост на „германския народ“, че търпи всичко това!

 6. Alex  25.09.2015 г. | 16:20 ч.

  Грешката вече е направена – 10тки хиляди ПАРАЗИТИ СА В ГЕРМАНИЯ , 100тици ХИЛЯДИ ПАРАЗИТИ ИСЛЯМИСТИ се насочват още ! Ще видят германските бюрократи каквое ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ В МЕГА ОГРОМНИ МАЩАБИ ! Тези са 100% цигани и ислямски ГОВЕДА РЕЖЕЩИО ГЛАВИ И РЪЦЕ И ИЗНАСИЛВАЩИ ДЕЦА а не БЕЖАНЦИ !

 7. House M.D.  26.09.2015 г. | 01:41 ч.

  „да уважават мигрантската култура“

  И защо да го правят? 🙄 Навлеците са дошли в Германия, а не обратното. Така че навлеците трябва да уважават германската култура, а не германците навлешката.

 8. Или пък  26.09.2015 г. | 11:21 ч.

  Може пък това да е кармата на Меркел, за това, че прави всичко възможно циганите ни да останат в България, а не да ходят в други държави в Европа…

 9. Спиро  26.09.2015 г. | 15:10 ч.

  Меркел, за жалост не е единствената. Саркузи как наприме ни ги върна циганите. Те нашите като нищо да отидат пак там. 😆
  А и честно казано циганите се усетиха, че в бедна страна каквито и схеми да правиш пак ще си беден, докато западна и северна Европа не им знаят мурафетите и имат доста пари. Така, че западна Европа до някъде ни плаща на циганите. Проблема е, че още живеят тук и преди тези, които са крали, сега карат като луди в малките градчета и села. Тези, които са правили мизерии като по-бедни, след като получат пари пак правят мизерии, просто по-различни. Нашата полиция и пред и сега пак си мълчи… аз си мисля, че някой ден българите ще започнат да бият полицаите.

 10. Мислещ  26.09.2015 г. | 20:20 ч.

  Мисля си, дали пък нашето скотско положение не ни спасява по някакъв начин от това мигарнтско цунами!
  Той, Твореца си знае работата.

 11. Спиро  26.09.2015 г. | 21:05 ч.

  Ами засега ни опази. Първо имигрантите, които бяха пристигнали в нашата страна тръгнаха на запад. А сегашните заобикалят страната ни. Има няколко причини.
  Първо тук може да ги регистрираме и да не могат да паразитират в Германия, а Гърция е много по-добра страна за лентяйстване от нашата.
  Второ тук бежанците вече ги видяхме и сме много негативно, даже бих казал враждебно настроени към тях. А и в общия случай с право. Пример за това беше сирийското семейство, което се засели в едно село и хората само като научиха, че са от бежанския лагер веднага се вдигнаха. А това говори, че и да излязат от лагера ще имат проблеми с интеграцията.
  Третата причина е престъпността. По новините гледах клип, в който полицай бият бежанците, след това са им взели парите и мобилните телефони, закарали са ги до Турската граница и са им казали да я пресичат. Даже са стреляли във въздуха. Имигрантите носят и доста пари и скъпи телефони. Трябва да са луди да минат от тук. Отделно имаше и случай, в който роми са нападнали и взели парите и телефоните на „сирииски бежанци“.
  В нашите лагери за бежанци, условията не са хубави, а те искат гермаско-шведския рог на изобилието.
  В Гърция най-малкото държавата ще ти осигури я автобуси, я влакове до македонската граница. Докато при нас има изненадващи проверки за бежанци. Какво става с тях след това не е ясно и най-вероятно ги пускат, но това не може да се случи в другите страни.

  Ние обаче си имаме едни други „красавци“ дето не им отстъпват на имигрантите по престъпления. И тези хора даже да забогатеят по някакъв начин пак продължават да правят мизерии.

 12. Стопанина  18.10.2015 г. | 10:59 ч.

  Адът на насилието в бежанските лагери в Германия

  Жените, които пристигнаха с мигрантската вълна в Германия, са принуждавани да проституират за 10 евро в бежанските лагери. През последните дни има рязко увеличение на насилието. Напрежението расте все повече поради влошаването на условията в приемните центрове.

  В мигрантския център в град Кицинген местните власти решиха да назначават само мъже като чистачи, след като жените чистачки през последните десет дни са били нападани всеки ден.

  В област Байер – Виртемберг неотдавна бяха регистрирани шест изнасилвания в бежанските лагери. Местна правозащитна организация съобщи, че там жените са принуждавани от престъпниците да проституират за десет евро.

  В същото време е избухнало жестоко сбиване между мигранти от Албания и Афганистан. Някои от тях са били въоръжени с ножове, а един от тях е имал и пистолет. Полицията се е намесила и е задържала всички участници в побоя.

 13. Ирина  07.09.2016 г. | 10:38 ч.

  откъде са ви източниците на немски. Дайте линк да видим какво пише немската преса.

 14. Стопанина  07.09.2016 г. | 11:06 ч.

  Ирина, отскоро ли ползвате интернет? Източниците са указани като удебелени линкове на съответните места в текста. Обичайна практика, която ще срещнете и в други сайтове.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.