Над 50 деца парализирани след ваксина против менингит от Бил Гейтс

Над 50 деца парализирани след ваксина против менингит от Бил ГейтсПоне от 10 години насам Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е на кръстоносен поход, целящ ваксинирането на всяко дете на планетата. Една от основните географски мишени е Африка, където липсата на хигиена и чиста вода са създали условия, при които безпроблемно виреят заболявания като менингит и малария. Но вместо да се опитат да отговорят на тези основни  нужди, мулти-милиардерите и многобройните им съюзници бият ваксини на местното население като решение на проблема, което, от своя страна, предизвика бум на случаи на парализа сред по-младите жители на Африка.

Както беше отразено наскоро от разследващата журналистка Кристин Ингланд за Vactruth.com, например малкото селце Гуро в северната част на Чад наскоро стана жертва на тъмната страна на тази ваксинационна програма, след като най-малко 50 младежи от района се парализираха след ваксинация с MenAfriVac – нова ваксина против менингит, разработена специално за Африка. Изтъквана като превантивен лек за менингит, ваксината MenAfriVac е причинила на всяко от децата (някои от които едва седемгодишни) халюцинации, конвулсии, а накрая и парализа.

Според братовчед на две от ваксинираните деца, ужасяващите странични ефекти на MenAfriVac започнали да се появяват в рамките на 24 часа от нейното поставяне. Много от децата, засегнати от нея, веднага започнали да изпитват главоболие и да повръщат, а след това се стигнало и до „неконтролируеми конвулсии“. А когато родителите и местните власти се опитали да се обадят на държавните служители от високите етажи на властта, за да потърсят помощ за засегнатите деца, техните молби били пренебрегнати.

Властите в Чад опитват да купят мълчанието на родителите

Над 50 деца парализирани след ваксина против менингит от Бил ГейтсСъщият този братовчед, който е посочен от Ингланд като „Г-н М.“, добавя, че когато министърът на здравеопазването на Чад и министърът на социалните грижи най-накрая се появили в Гуро, почти една седмица след епидемията от парализа, решили да евакуират 50-те парализирани деца в болница на повече от 300 километра, тъй като имало само един лекар в целия регион на Гуро.

Но вместо да се опитат да стигнат до корена на проблема – защо MenAfriVac предизвиква сериозни нежелани реакции, както и незабавно да се спре всяко по-нататъшно разпространение на ваксината, докато се изясни случая – същите тези държавни служители се опитали да подкупят с пари страдащите родители, за да си мълчат.

Според Г-н М. тези държавни служители били по-загрижени за прикриването на опасностите от ManAfriVac, отколкото за защита на хората от увреждане:

„Властите и медиите премълчаха трагедията, но все още има факти, които изискват доизясняване“ – заявява Г-н M. в ел. писмо до Ингланд относно случая.

До момента няма масмедия, която да е направила репортаж за това важно събитие.

„Всичко това ни безпокои и ни кара да се страхуваме от най-лошите последствия. Много е тъжно, че цялото селище е парализирано.“

Фондацията на Гейтс и СЗО лъжат за безопасността на MenAfriVac

Още по-неприятен е фактът, че Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, Световната здравна организация (СЗО) и Проектът за ваксината против менингит (MVP), които разпространяват ваксината MenAfriVac, открито излъгаха за нейната безопасност, като непрекъснато твърдяха, че ваксините могат да бъдат транспортирани и съхранявани без нужда от охлаждане. В листовката на ваксината ясно се казва, че трябва да се съхранява в хладилник и на места, защитени от пряка слънчева светлина.

„Защо големите организации похарчиха $571 милиона за един ваксинационен проект, когато кладенците за чиста питейна вода се конструират за по-малко от $3000 от Международния комитет на Червения кръст?“ – пита Ингланд в поредица от важни въпроси по отношение на това катастрофално събитие. „Защо тази ваксинационна програма не е спряна и какво правят тези тези организации, след като причиниха това варварство в Гуро?“

Автор: Итън Хъф

Превод: FCB

Източник: NaturalNews via Vactruth

 

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

7 коментара за "Над 50 деца парализирани след ваксина против менингит от Бил Гейтс"

 1. Gergana  03.02.2013 г. | 01:18 ч.

  Кога ще можем да коментираме под смислените статии? Защо са „обезвредени”? Под Райнов трябва да коментираме.

 2. zaharia  03.02.2013 г. | 11:15 ч.

  Съгласна съм с Гери. Мисля че не само под Райнов, но и под Щайнер и Учителя също трябва да са разрешени коментари.

 3. Стопанина  03.02.2013 г. | 13:15 ч.

  Окей, ще пробваме пак с коментари сега, когато вече коментарите изискват регистрация.

 4. Gergana  03.02.2013 г. | 14:55 ч.

  Чудесно! В момента нямам нищо особено да кажа под тези статии, но изразявам отново благодарност към Петър и Дора за положения труд!

  Що се отнася до актуалната статия,

  Една от основните географски мишени е Африка, където липсата на хигиена и чиста вода са създали условия, при които безпроблемно виреят заболявания като менингит и малария. Но вместо да се опитат да отговорят на тези основни нужди, мулти-милиардерите и многобройните им съюзници бият ваксини на местното население като решение на проблема, което, от своя страна, предизвика бум на случаи на парализа сред по-младите жители на Африка.

  ,

  казва всичко.
  Лек ден!

 5. pleziozavur  05.02.2013 г. | 13:03 ч.

  Здравейте, искам ако е възможно чрез вас да алармирам максимален брой хора за един ваксинационен тероризам наложен от ХЕИ. От няколко месеца насам в България всеки който упражнява професия или занаят изискващ ‘здравна книжка“ е задължен да се ваксинира ,при това забележете всяка година при подновяването на тази здравна книжка трябва да се прави нова ваксина. Мои познати , които вече си направиха въпросната ваксина не бяха в състояние да отидат на работа в следващите 2-3 дни след като им инжектираха ваксината. Аз лично съм зат във финансовата сфера и рядко ми остава време за да поствам в интернет, та за това ви моля тези ,които сте по-вещи в мрежата от мен предупредете максимален брой хора за този геноцид, ако сформирате група за протест съм готв да участвам. Надявам се да опазим колкото можем повече хора от тази здравна бомба ,която власите ни залагат сега и ,която според мен ще експлоадира след няколко годинипод формата на бум от автоимунни заболявания за ,които сигурно ще е виновно я „глобалното затопляне“ я „домашното образование“ я някой друг измислен враг на елита.

 6. Огнян (Мислещ)  28.03.2013 г. | 17:33 ч.

  Ваксина срещу свински грип превърнала много британски деца в зомбита

  Ваксинациите срещу свински грип са превърнали децата в зомби – е заключението на лекарите, които са изследвали няколко британски деца. У тях е открито рядко заболяване – нарколепсия, поради която децата заспиват безконтролно и могат да спят по 19 часа непрекъснато.

  Daily Mail разказва историята на няколко семейства, които са изпитали неочакваните последствия от ваксината.

  Каролин Хедфийлд осъзнала, че с 5-годишния и син Джош нещо не е наред: жизненото и активно момче станало апатично и сънливо. То можело внезапно да заспи и да спи непрекъснато в продължение на 18-19 часа.

  “Той изглеждаше сякаш нещо го изключва – казва Каролин -…. Той едва движеше краката си . Ние го заведохме в болница, но ни казаха, че детето е добре. А един ден той бе седнал на леглото си сякаш е в транс. Дори медицинска сестра го забеляза и каза, че сякаш се намира в друг свят. ”

  Едва след няколко месеца неуспешни изследвания и погрешни уверения от лекарите, че момчето е добре, било установи какво се е случило с Джош. Той бил диагностициран с рядко заболяване.

  Освен това по-нататъшно изследване показало, че момчето принадлежи към групата други деца, които пред известно време са ваксинирани срещу свински грип, и които имат такова рядко разстройство на съня.

 7. xxTTcc  18.04.2013 г. | 17:09 ч.

  Въпреки, че съвсем не е за шеги такава тема, не мога да се въздържа да не направя съркастичен коментар, че типично по Бил Гейтсковски, важно е че в крайна сметка не са заболели от Менингит…

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.