10 прогнози за втория мандат на Обама

Какво можем да очакваме от бъдещето на Америка, след като Обама беше преизбран? Сега, когато той получи втори и последен мандат, разбира се, Обама няма да ограничава действията си с намерението да запази популярност. Той просто може да се развихри с всяка извънредна мярка, която му е угодна, и да издава укази, като заобикаля Конгреса — нещо, което често се заканваше да прави.

Това поставя Америка в много опасно положение, тъй като Обама много добре ни показа желанието си да заличи свободата и правата на гражданите в Америка. Нека си припомним следното: Обама е против свободата в здравната система, против свободата да избираме храните си, против отличителните етикети на ГМО храните, против свободата на фермерите.

В случай че сте забравили този малък факт, Обама беше същият, който обяви, че всички ферми и тяхното оборудване, са собственост на властите. Той беше същият, който наскоро нареди сливането на Службите за национална сигурност (Homeland Security) с разни местни корпоративни единици. По този начин се гарантирал държавният монопол над нацията, а съдилищата и Конгресът станаха излишни. Сигурно не сте чули за това, защото той тихомълком подписа тази заповед, докато бушуваше ураганът Санди.

Като имаме предвид зловещите покушения, които Обама извърши срещу правата и свободите ни през четирите години на първия му мандат в Белия дом, ето моите 10 прогнози за следващите четири (ако Америка изобщо издържи толкова дълго).

#1

TSA и машините за наблюдение ще плъзнат навсякъде

Очаквайте TSA (Агенцията по сигурността на транспорта) да открие филиали из цяла Америка, включително контролни пунктове по пътищата, стадионите, моловете и „изненадващи“ места. Очаквайте агентите на TSA да станат още по-войнствени и нехайни за правата ви. Ще зачестят случаите на сексуални блудства с невинните им жертви.

#2

Повече тайни арести на американски граждани

Обама тихомълком подписа закона NDAA, който легализира тайните арести на американски граждани, като ги лишава от правото на съдебен процес и защита. Също така разреши изготвянето на секретен kill list (списък набелязани мишени), за който се твърди, че развързвал ръцете на властите да извършват покушения над неудобни личности. След като беше преизбран, можем да очакваме, че Обама ще почне да издава смъртни присъди наляво и надясно, включващи и политически опоненти.

#3

Нарастване на националния дълг и безспирно печатане на пари без покритие

Под скиптъра на Обама дълговете на страната стигнаха небесата. Бяха добавени трилиони долари към заварения дълг: www.USdebtclock.org

Сега Обама ще произвежда по един трилион долара нов дълг всяка година — количество, което не може да се раздува безкрайно и ще свърши с икономическа катастрофа. Финансовият колапс може да се очаква още през втория му мандат.

#4

Бум на GMO и още далавери за USDA

„Монсанто“ и други биотехнологични корпорации процъфтяха при администрацията на Обама, благодарение на корупцията в Министерството на земеделието (USDA) и научните измами. През следващите четири години очаквайте ГМО продукцията да доминира по рафтовете в хранителните магазини, а Белият дом на Обама все така ще отхвърля всеки опит да се слагат етикети с предупреждения за опасните храни.

#5

Диктатура в здравната система

Здравната реформа на Обама ще се разпространява като раково заболяване и ще тласка хората към задължителни ваксинации, инжектиращи децата с живак, формалдехид, моносодиев глутамат и алуминий. Очаквайте и по-яростни действия от администрацията на Обама, насочени срещу свободата да пием сурово прясно мляко, да садим собствени храни във фермите си, както и да отказваме да пастьоризираме или да опушваме храни в името на „сигурността“.

#6

Скорошен скок в продажбите на оръжия и муниции

Обама обеща да заличи Втората поправка (на Конституцията) и да откаже правото на гражданите да притежават лично оръжие. Сега, след като беше преизбран, очаквайте масивен ръст в продажбите на оръжие и презапасяване с боеприпаси, тъй като хората очакват забрани или конфискации от страна на властите.

#7

Ерозия на човешките права и гражданските свободи

Потъпкването на гражданските права, гарантирани от Конституцията, ще продължава, докато държавната машина расте като тумор. Политическият елит ще продължи да трупа власт и да заграбва икономическите ресурси, като успоредно с това ще заличава свободата на отделния индивид.

Съвсем не казвам, че Ромни щеше да прави нещо друго. И двамата кандидати проповядваха философията за бързо разрастване на Големия брат.

#8

Атаките срещу икономиката и плячкосването ще продължат

При по-нататъшното си управление Обама ще остави световния банкстерски елит да ограбва икономиката ни. Същото, впрочем, щеше да го позволи и Ромни.

Безработицата ще нараства с бързи темпове, ще расте престъпността и ще се предприемат насрещни мерки за сигурност. Накрая САЩ ще се превърне в тиранична и военизирана държава, в която ще живеят милиони зомбита без съзнателна връзка с реалността.

#9

Работодателите ще духнат от Америка

Рос Перът беше прав! Този „силен повей на вятъра“ отнася далече работодателите, които напускат страната на ята или наемат чуждестранни и нископлатени работници, вместо да създават работни места в САЩ. И защо? Защото работодателите не могат да си позволят да плащат новите такси в здравната реформа на Обама. А ако го правят, не могат да останат конкурентни на световния пазар.

#10

Мерникът ще стане по-точен срещу ветераните и хората, които се подготвят отрано за бедствия

Военните ветерани ще продължат да са на мушка от администрацията на Обама. Все повече от тях ще бъдат арестувани като „терористи“, защото виждат накъде отиват нещата и се подготвят, като се запасяват с храна, вода, лекарства и боеприпаси.

Очаквайте послушните медии да се присъединят към риториката на Белия дом и да обрисуват ветераните като „опасни“ индивиди, които се нуждаят от психиатрични лекарства. Друг е въпросът, че медиите дължат извинение на всички хора, които се готвят срещу бедствия. Последствията от урагана Санди показаха кой е бил прав.

Автор: Майк Адамс

Източник: 10 dire consequences of Obama’s re-election victory

 

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

14 коментара за "10 прогнози за втория мандат на Обама"

 1. Savana Blue  07.11.2012 г. | 21:50 ч.

  То какво повече да се каже, освен; Българи в Америка, връщайте се докато все още може!

 2. Rosen Chakarov  07.11.2012 г. | 22:07 ч.

  Всъщност, без значение къде се намираме, тези събития не ще отминат всички останали страни. Дали в Америка, Азия, Европа … няма никакво значение. Каквото се заформя с Америка и Англия се планува и у нас. А каквото вече е реалност за тези страни, то настъпва и при нас. Всеки има правото да се подготви с каквото може, но едва ли физическата ни подготовка е толкова наложаща, предвид краткотрайните запаси, които можем да направим. Промяната, която предстои е много по – мащабна от действията в материалния свят, които са на ход. Духовната промяна е тази за която трябва да се подготвяме. А там запаси няма.
  Един апел – обръщайте повече внимание върху градивното, което можем да постигнем, а не на деградивните новини, които ни заливат от всякъде 🙂

 3. Светльо  08.11.2012 г. | 00:06 ч.

  Не само в САЩ. в Русия също напредват

 4. Огнян (Мислещ)  08.11.2012 г. | 09:33 ч.

  Асандж: Обама е вълк в овча кожа

  Създателят на сайта „Уикилийкс“ Джулиан Асандж смята, че преизбирането на Барак Обама за президент на САЩ не е повод за празнуване. „Обама изглежда добър човек и точно в това е проблемът. Той е вълк в овча кожа, а е по-добре да е обратното“, заяви Асандж, цитиран от АФП.
  Той направи този коментар в телефонно интервю от посолството на Еквадор в Лондон, където получи убежище преди месеци.
  Той припомни, че преследването срещу него и сътрудниците му започна по време на управлението на Обама и не очаква положителна промяна.
  През септември, в обръщение към Обама по време на Общото събрание на ООН, той критикува президента за подкрепата му за свободата на словото и действията срещу „Уикилийкс“.
  Според австралиеца, по време на това управление са извършени най-много посегателства срещу свободата на словото.
  От американски секретни документи, публикувани през септември, стана ясно, че Джулиан Асандж е обявен за враг на държавата – в една категория с „Ал Кайда“ и талибаните.
  Асандж призова американските власти да освободят информатора му, редник Брадли Манинг, предполагаем източник на най-голямото изтичане на секретни американски документи досега, който в момента е в затвора.

 5. kalmar  08.11.2012 г. | 10:44 ч.

  Съгласен съм с Rosen Chakarov . Духовната промяна в хората е това, от което ще зависи по какъв начин ще се развие съдбата на човечеството, а не кой ще бъде поставен начело на управляващия елит. За да се изпълни Божият План за идването на Царството Божие на земята от невидимия свят според Учителя Беинса Дуно ще се вселят напреднали същества в ръководителите на различните народи и те ще вземат важните решения и ще станем свидетели на неочаквани положителни обрати в поведението на елита. За да се случи това,обаче е необходимо всички работници на светлината да продължават да работят за изправянето на собствените си погрешки и забогатяване с добродетели за да придобият сили за изправяне и на чуждите погрешки. Христос е вратата !

 6. Стопанина  08.11.2012 г. | 10:57 ч.

  Минаха едва 24 часа от преизбирането на Обама. И първото нещо, върху което мисли, е как да ограби американците с нови въглеродни данъци, за да услужи на корпоративните и банкстерските си господари.

 7. Стопанина  08.11.2012 г. | 11:06 ч.

  Аве, Цезаре!

 8. inranxan2000  08.11.2012 г. | 11:57 ч.

  хайл цезаре са написали….доста по многозначително:-)

 9. kalmar  09.11.2012 г. | 09:21 ч.

  И първото нещо, върху което мисли, е как да ограби американците с нови въглеродни данъци.

  В Америка един крадец влязъл в къщата на една жена с цел да я убие през нощта и ограби. Но тя го усетила, че се приближава и почнала да се моли усилено. Жената се молила на Бог да помогне на крадеца , да го спаси, да излее над него своята благодат. Крадецът, като чул всичко това, излязъл вън и побягнал развълнуван – молитвата на жената подействала./“ Акордиране на човешката душа – т. 1″, Учителя /

  Имаме ли винаги съзнателна връзка с Бога, няма защо да се страхуваме, че някой може да ни ограби. Страхът, че някое същество извън нас може да ни причини някаква вреда показва, че сме загубили тази свещена връзка, която носи истинският живот, живот за Цялото.

 10. Светльо  09.11.2012 г. | 12:48 ч.

  Чарлз Дарвин се включи в парламентарните избори в САЩ и получи подкрепа от 4 хил. избиратели

  Чарлз Дарвин получи подкрепа от 4 хил. американски избиратели по време на вота за американския Конгрес, който се проведе в деня за президентските избори – 6 ноември. Не става въпрос за съвпадение на
  имената, а за автора на прочутата теория за еволюцията. Бюлетини с името на Дарвин се появиха в 10-ти избирателен окръг в щата Джорджия и 4 хил. избиратели са ги пуснали в урните.

  http://www.moreto.net/novini.php?n=191595

 11. zaharia  10.11.2012 г. | 13:34 ч.

  Джордж Карлин относно гласуването. (на английски)

 12. Светльо  12.09.2013 г. | 10:49 ч.

  Учителите в Арканзас могат да ходят въоръжени в училище

  Целта е предотвратяване на убийства в учебните заведения

  Властите в американския щат Арканзас вчера разрешиха на учителите във всички училища да носят огнестрелно оръжие на работа от съображения за сигурност, предаде ИТАР-ТАСС.

 13. Трендо  12.09.2013 г. | 13:27 ч.

  Мисля, че досегашните управляващи бързат, да не би пускането на скриваните до сега технологии за контрол, да закъснее спрямо пробуждането на човечеството. От по старото поколение може да се забележи глобалния натиск за принизяване културата на човечеството. Много преподаватели от вузовете се чудят, кои са поразяващите фактори за бързата загуба на първоначално високата интелигентност на подрастващите. Според мене, методите на досегашния елит са следните : Координираното въздействие от масмедиите пробутващи оскотяваща култура, опитвайки се да убедят населението, че няма друг вариант. Съсипване на образованието и постигане на отвращение към познавателния процес, намалявайки ваканциите и увеличаващи задължителния престой в осакатени училища. Въвеждането на „задължителни“ имунизации засягащи мозъчната дейност и размножителните способности на склонните към пробуждане популации. Създаване на икономически дискомфорт за населението с потенциал за пробуждане и будителство и създаване на условия за икономически и количествен растеж, на популации доведени, практически до пълен контрол. Прогонване на населението от по-малките селища в големите градове и по този начин улесняване на контрола. Непрекъснато поддържане на трансово пасивно-възприемчиво състояние на човека, чрез променената храна и вода, вдишвания заразен въздух (прах с нанотехнологии чрез авиацията) и модулиран радиочестотен фон с честоти за максимална уязвимост. Към това трябва да се прибави третирането с пулсираща светлина (неоновата) и кадровата честота с „черен“ интервал на всички монитори и в кината. Естествено, силите на светлината противодействат на този елитарски заговор срещу човечеството, но освободителните им действия са ограничени от космическите закони за ненамеса в развитието на цивилизациите. По тази причина, както и от въведената от заговорниците на Земята парично тоталитарна система от „купени“ души, те успяваха някак си досега да „узаконят“ пред космическите инстанции поробването и да представят ставащото като желано и подкрепяно от цялото човечество. Някои източници твърдят, че за да се постигне този ефект на Земята, от 13 хиляди години насам са били избити или осакатени над милиард будители. Според мен, точно когато заговорниците решат, че всичко вече е в техни ръце, победата ще се окаже в други сили…

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.