Дрогата, предизвикваща канибализъм, и връзката с Последните времена

Полицията в Маями предупреди за съществуването на синтетична дрога, наречена „седмото небе“, която има канибалски ефект. Консуматори на наркотика извършиха няколко канибалски нападения, а при едно от тях полицаите убиха нападателя.

Дирекцията на полицията прикани подразделенията към максимална бдителност след втория случай с употреба на този вид дрога от тип „екстази“, при който заподозрян заплашил с изяждане двама полицаи и се опитал да ухапе единия.

Източник: Novini.bg

* * *

* * *

Бърз коментар: Като се имат предвид реалните възможности на микрочипове-импланти да вкарват ежедневната доза медикаменти, чудя се, дали микрочиповете и тази нова дрога („седмото небе“) не обясняват пророчествата за завръщането на канибализма? Например Нил Мироточиви казва:

„Човеците ще станат като хищни птици, нахвърлящи се на мърша – лакомо ще излапват телата на умрелите. Но кои хора ще изяждат телата на мъртвите? Тези, които са подпечатани с печата на Антихриста. Християните, макар че на тях нито ще се подава хляб, заради това, че няма да имат на себе си печат, не ще започнат да ядат мъртъвци. Понеже, когато човек приеме този печат, неговото сърце ще стане още по-безчувствено и бидейки неспособно да понесе глад, човеците ще хванат труповете. И където и да се намират, като приседнат встрани на пътя, ще ги изяждат. “

Без да го твърдя категорично, се очертава картина, при която микрочиповете (ако приемем, че са материалният печат на Антихриста) ще вкарват дрога, която ще кара носителите му да изпитват неконтролируем глад и склонност към човекоядство.

 

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

6 коментара за "Дрогата, предизвикваща канибализъм, и връзката с Последните времена"

 1. Огнян (Мислещ)  08.06.2012 г. | 23:41 ч.

  Преди няколко дни мислех да пиша по темата, но не знам защо се отказах. Ето сега ще ви предоставя материалите, за които исках да ви обърна внимание. Те просто допълват темата.

  Ерата на имплантите: Микро биочип вече управлява директно мускулите

  Група учени от университета в Линкопинг, занимаващи се с изследвания в областта на органичната електроника, е създала микрочип, който може да контролира доставката на невромедиатора ацетилхолин, което дава възможност за химичен контрол на мускулите.В бъдеще се планира разработката на химически чип, който да е в състояние да изпълнява сложни логически функции. Като такава разработка може да доведе до създаването на изцяло нови технологии за лечение на наранявания и хронични заболявания, чрез регулиране на различни физиологични процеси в организма.

  DARPA се готви да произведе първия изкуствен високоорганизиран организъм

  DARPA започна програма за производство и използване на живи клетки. Тя може да се разглежда като поточна линия, която вместо автомобили и резервни части за компютри ще произвежда в голямо количество биологично модифицирани материали- изкуствени организми.
  За програмата, озаглавена „Living Foundries” за първи път бе обявено от агенцията през миналата година. Сега DARPA връчи награди за научно-изследователската дейност в тази област на 6 различни фирми и агенции за $ 15,5 милиона
  Сред тях е звездата на биологията д-р Вентър, който е бил сред първите изследователи на човешкия геном, а институтът му през 2010 г. разработи първия напълно синтетичен организъм. „Living Foundries” предназначена да превърне генетичното инженерство от муден процес, в рационално стандартизиран.

 2. Gergana  09.06.2012 г. | 00:33 ч.

  Колебаех се дали да предложа следното видео за преглед, защото то по-скоро е „на шега”, предистория на един филмов проект от Холивуд, в който баналното се преплита със сериозното и се наслагва върху посредственото.

  Но, докато сме на тема Прометей в сайта, ето как имагинерния свят на Холивуд си представя Ариман (това, уж, като предистория на Чуждоземния). Изпълнено с апломб и изкуствен фалш от актьора Гай Пеарс, дали като пародия или като отчет на една наближаваща
  реалност:

  Това

 3. Вики  09.06.2012 г. | 09:07 ч.

  Тук пускам линк с едно зловещо видео за ген.Дейвид Петреъс, шеф на ЦРУ, който преди няколко дни беше у нас. Нещата май наистина добиват неприятен вид. Вижте материала от 7 юни.
  http://blogzaserioznihora.blogspot.com/

 4. Миро  10.06.2012 г. | 16:18 ч.

  Живея тук и тази случка е всеки ден в медиите и ми идва до не знам каде като говорят за нея но щом я обсъждаме… Този не е канибал, според аутопсията просто е нахапал човека – да не се впускам в детайли.

  Другото е, аз до колкото знам екстази не прави хората канибали, тази дрога специално създава еуфория у човека и има други анти-депресантни ефектни в ниски дози. Но синтетичните боклуци които станаха популярни на последък, и в които не се знае какво има, определено предизвикват ненормални ефекти в хората които ги използват.

  Всичко започна след забраната на синтетичната марихуана преди няколко години, тогава се навъдиха разни други дроги с примеси не знайно какви, за да могат да бъдат продавани без проблем. Съдържат евтини съставки много от които могат да бъдат намерени в обикновен магазин (bath salts на пример). Идеята е да е евтина, лесно достъпна дрога, да заобикаля закона поне докато политиците не намерят време да я забранят, и да друса здраво.

  Така наречения crack/meth е същия филм.
  Дрогата предизвиква халюцинации и параноя и е много лесно някой да се снабди или да си направи сам. Заради нея смениха съставките на много сиропи за кашлица, и сега като идеш да си вземеш нещо за настинка често трябва да представиш лична карта преди аптекаря да ти даде лекарството. Веднъж в супермаркета бях пред една жена която се беше друсала с такова и си говореше сама на нещо/някой а лицето й имаше драскотини което е типично за такива хора. Изобщо лоша работа

  На мен ми е по-интересно за един детайл – че този уж трябвало да го гърмят доста докато го убият. А в една друга случка, пак с такива дроги, четох че някакъв не са могли да го свалят с тейзъри една дузина ченгета!

  Колкото до пророчеството според мен се свързва с това което Слава Севрюкова (и други пророчества) казва/т че идвало смрад и мизерия, след войни, и някои (много?) хора няма да могат да издържат на глада. В днешно време сме потънали в материализма, свикнали сме да преяждаме, да има каквото си поискаме и т.н.

 5. Огнян  13.06.2012 г. | 22:19 ч.

  С толкова филми за вампири напоследък.. Дали е случайно ?

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.