Ариманизъм: ГМО кози дават мляко, съдържащо ваксини

Както се очакваше, фетишът към генното модифициране се изражда с бързи темпове в безскрупулна, самонадеяна и лицемерна гротеска. Учени от Тексаския университет по земеделие и механика са разработили генно модифицирани кози, които произвеждат ваксина против малария директно в млякото си.

Професор Марк Уестъсин и колегите му са решили да си играят на Бог, като изкуствено променят генома на кози, така че тези животни да произвеждат паразитите, предизвикващи маларията. В резултат, лабораторните кози произвеждат мляко, което съдържа същите съставки, които се намират и във ваксината против малария. Експериментаторите се надяват откритието им да увеличи полулярността на ваксините сред най-бедните.

Ваксината против малария беше създадена от GTC Biotherapeutics преди десетилетие по конвенционалния и познат начин, при който накрая ваксините се инжектират в тялото. Но за първи път имаме случай, в който ваксина се произвежда в млякото на живи същества. Уестъсин мечтае за деня, в който децата „просто ще пият млякото и ще бъдат ваксинирани“:

„Нашата крайна цел е да продължим изследванията до момента, в който стадо кози ще може да произвежда в млякото си ваксини, лекарства и стимулиращи вещества.“

Млякото от бозайници съдържа предпазващи и имуностимулиращи вещества, без да са необходими генетични извращения. Очевидно Уестъсин не е наясно с имунните фактори и други вещества, които природата е осигурила в млякото на бозайниците. Също като кърмата при хората, в козето мляко има ползотворни липиди, мастни киселини, имунни фактори, мазнини, протеини и други жизненоважни вещества, които по естестен начин предават имунитет на потомството. Иначе казано, натуралното сурово мляко по начало си е вид съвършена „ваксина“ за имунната система на млекопитаещите.

Очаквано е, че академичните невежи, ръководещи развитието на материалистичните науки, тепърва ще правят експерименти, като ги оправдават със загриженост за общественото здраве. В изкривената представа на Уестъсин и неговите колеги вкарването на ваксини, химии и разни синтетични вещетва в гените и млякото на живи същества ще помогне за „спасяването на Третия свят“. Но за тези със здрав разум лошо замисленият експеримент на учените от Тексас е ненужен и несъмнено ще завърши с катастрофални и вероятно непоправими последици.

Изглежда обаче, че щатската Агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA) изцяло подкрепя генното мофицириране на животни. В последните официални регулации от 2009 г. Агенцията одобрява „нови лекарства от животни“, сиреч генно модифицираните животни и продуктите, извличани от тях. С други думи, ГМО животни като козите, произвеждащи ваксина против малария, са смятани за „лекарства“ и са обект на регулации, подобни на тези за лекарствата, като така се предполага тяхната безопасност и ефективност.

Автор: Джонатан Бенсън @ Natural News

Споделете публикацията

Google1

За Григор Самуилов

Автор, коментатор и преводач на статии и обзорни материали в областта а политиката, банкерството, науката, религията и образованието.

Всички публикации

12 коментара за "Ариманизъм: ГМО кози дават мляко, съдържащо ваксини"

 1. ARRI  14.04.2012 г. | 20:47 ч.

  „- Дядо, къде отива тоя народ – пита болният Монка.
  – Всички там отиват, чедо.
  – Всички болни ли са, дядо
  – То целият свят е болен, синко. Едни от това, Други от онова. Няма здрав човек на света. Гледаш, тялото желязно, а душата – гнила.“

  Елин Пелин – „Спасова могила“

  Колко точно го е казал Елин Пелин…..

 2. Захария  14.04.2012 г. | 21:24 ч.

  Чудят се вече как да си оправдават ГМО-тата! Сега се оправдават с маларията, но на маларията отдавна са и изпуснали края…

 3. DedoHadjiya  17.04.2012 г. | 21:50 ч.

  Кстати, на иллюстрации в статье изображена серна (по болгарскому называется „дикая коза“ – очень неправильно!) „Rupicapra rupicapra“ которая является видом антилопы, хотя и живет в Европе.

 4. Стопанина  17.04.2012 г. | 21:56 ч.

  @ DedoHadjiya

  Нещо си се объркал. 🙂 Даже за две неща бъркаш. На български се казва „дива коза“. Rupicapra rupicapra няма нищо общо с козата на снимката в статията – два различни вида, които не могат да се чифтосват помежду си.

 5. Savana Blue  18.04.2012 г. | 11:41 ч.

  Филмът „Храна, ООД“ 2008 / food, inc./
  Документалният филм “Храна ООД” на американския режисьор Робърт Кенър показва неутрален и въпреки това ужасяващ разрез на хранителната индустрия в САЩ . Филма е потресаващ
  Храна Оод (2008) бг субтитри Част 1
  http://vbox7.com/play:ac82c1434a
  Храна Оод (2008) бг субтитри Част 2
  http://vbox7.com/play:acffbfb33e

  Още един потресаващ филм:
  Светът според Монсанто 2008

  Още един потресаващ филм:
  Давид срещу Монсанто / David versus Monsanto 2009

  филмите може да се изтеглят и от
  http://www.kolibka.com/2.html

  Излезе на българският пазар и книгата
  „Семената на измамата“. Изобличаване на корпоративните и правителствените лъжи за безопасността на храните с ГМО

 6. Savana Blue  18.04.2012 г. | 13:54 ч.

  И последната трета част от филма
  „Храна ООД“
  Храна Оод (2008) бг субтитри Част 3
  http://vbox7.com/play:8a466f77d9

 7. Peter  18.04.2012 г. | 17:01 ч.

  Благодарности за филмите!

 8. trabanta  19.04.2012 г. | 03:23 ч.

  да се надяваме че тези лайна няма да стигнат и до европа

 9. Мислещ  19.04.2012 г. | 09:53 ч.

  @trabanta

  Според мен, те вече отдавна са в Европа и несъмнено присъстват на трапезата ни, под една или друга форма.

 10. Savana Blue  25.04.2012 г. | 21:14 ч.

  И китайците сън не ги хваща. В Китай е клонирано агне, чието месо съдържа рибено масло. Китайски учени имплантирали в ембрион на агне ген, взет от кръгъл червей (нематод), способен да създава в организма маслени киселини, аналогични на онези, които се съдържат в рибеното масло, а също в редица видове орехи. Светът отива на зле с тези технологии..!
  http://bulgarian.ruvr.ru/2012_04_25/72930551/

 11. Стоян  27.05.2012 г. | 06:00 ч.

  Почти всичко на рафта в магазините е генно модифицирано, макар и да не се споменава никъде по опаковката. Търсете в съдържанието – Е 322 (соев лецитин), който се тъпче във всяка една вафла, паста, кроасан, салам. За Аспартам и другите пагубни за ЦНС химикали не ми се обсъжда изобщо. Скорошно проучване с високоплодни плъхове, хранени само с ГМО доказа, че при 3-то поколение, гризачите стават СТЕРИЛНИ. Фактите не са теория на конспирацията, а истината за случващото се. Ваксини, отрова в храната – нитритна сол, канцерогенния оцветител на Кола и Пепси – Е150d, естествено не бе отразено по контролираните медии, които предпочитат да вземат още пари, за да излъчват пред преди милиони как родителите наливат Кока Кола с усмивка на децата си на домашната трапеза. С присъствието на HAARP, картинката наистина става доста интересна и за всеки един трус има реална възможност да е предизвикан от психопати, а не от Майката Природа. Но да не забравяме, че най-тъмно е преди зазоряване!

 12. Александър Василев  20.04.2013 г. | 09:29 ч.

  Какво мляко е това, което не съдържа „следи“ от живак, феноксиетанол, фенол, формалдехид… и малко живи вируси и бактерии интервенозно, опс, интермускулно 😉

  Няма и MSG, нито алуминиев хидроксид, сода каустик, ПИЛЕШКИ ЕМБРИОНАЛНИ клетъчни култури, човешки ДИПЛОИДНИ клетки, МАНИТОЛ, неомицинов сулфат и СОРБИТОЛ…

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.