Оръжието срещу протестиращи на една полицейска държава

Наскорошна статия на Агенция Франс Прес разглежда ново несмъртоносно оръжие, разработено от Американската армия, което ще бъде използвано за разпръскване на стачки и протести, като ще бъде разположено и на някои контролни пунктове в страната. В коментар на Info Wars се отбелязва, че по този начин, с публичното разкриване на доскоро секретното оръжие, глобалистите легализират употребата му при опитите им да установят окончателно своята полицейска държава, която, разбира се, се подготвя за бунтовете на гражданите при усложняване на икономическата криза.

Несмъртоносното оръжие се нарича Active Denial System (ADS), може да се монтира на камиони и други мобилни машини, като действа чрез насочването на силен електромагнитен лъч, работещ на принципа на микровълновите печки. Радиацията прониква плитко под кожата и кара водата в организма да се нагорещи, което предизвиква чувство на непоносима горещина у човек и желанието да се махне на мига от обхвата на лъча. Прицелването се извършва с джойстик,  подобен на този за електронните игри, а за абсолютната точност на мерника се разчита на няколко видеокамери.

Горният клип, разпространен от History Channel, е друга инициатива от кампанията по легализирането на оръжието за отбрана на полицейската държава. Разбира се, никой не пита колко е струвало на данъкоплатците да си осигурят машината Active Denial System, която да ги лишава от възможността да се събират на едно място и да протестират.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

13 коментара за "Оръжието срещу протестиращи на една полицейска държава"

 1. Вики  14.03.2012 г. | 00:30 ч.

  Това въобще не е учудващо, защото от десетилетия една част от бюджета на военните отива точно за такива разработки. През 2008 година, по време на размириците в Грузия, военните тестваха акустично оръжие, разположено върху военен камион като в горния клип. Оръжието беше предоставено, предполагам се сещате от кой Биг брадър и излъчваше нискочестотен звук, предизвикал паника сред протестиращите. Дни след това повечето от тях са се оплаквали от главоболие, страх да излязат навън и неспокойствие. Военните в камиона имаха слушалки. Също така учени, а и западни политици съвсем откровено се хвалят, че има разработени етнически оръжия. Запознати твърдят, че и в базите на НАТО у нас има подобни оръжия. Дори излезе информация, че по време на размириците около Катуница натовски военни са питали нашите управници дали е необходимо да се намесят със съответната техника за разпръскване на човешки маси.

 2. Захария  14.03.2012 г. | 00:35 ч.

  Ужас! Щом това изобретение се обявява открито… не мога да си представя дори какви други оръжия имат – подготвени да ги използват срещу нас… Оръжия, по които се работи секретно и за които все още нищичко не сме чули… 🙁

 3. Ангел  14.03.2012 г. | 02:10 ч.

  Оръжия за налагане на мир и ред – нещо като това:
  http://funstoo.blogspot.com/2011/04/bombing-for-peace-is-like-fucking-for.html

  Ето история на споменатия тук тип оръжия:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon#History

 4. Росен  14.03.2012 г. | 09:24 ч.

  Не остава много време, за да разберем…

 5. Мислещ  14.03.2012 г. | 09:50 ч.

  Това оръжие за налагане на мир и ред идва в унисон с подписания от Обама проектозакона NDAA (National Defense Authorization Act), който влиза в сила от новата 2012-а. (повече информация тук)
  И така, новият закон проправя пътя на диктатура, при която президентът вече официално е с неограничени права и може да обявява военно положение, да потъпква Конституцията заради „националната сигурност“ и да разполага войски по американските улици, за да потушава „безредиците“ – включително законните мирни протести.

 6. Стопанина  14.03.2012 г. | 10:08 ч.

  Мислещ, NDAA едно на ръка. Оня ден Обама и Сенатът криминализираха протестите и първата поправка на Конституцията, гарантираща свободата на словото.

  http://www.prisonplanet.com/h-r-347-another-step-in-the-elimination-of-the-first-amendment.html

  http://www.wnd.com/2012/03/obama-signs-end-to-free-speech/

  Всеки, който протестира срещу срещите на Г-20, на Билдерберг, срещу войните и икономическите извращения, вече може да се разглежда като престъпник. И това, че една машина ще му изпържи кожата, е най-малкото, което може да се случи…

 7. ВОДА  14.03.2012 г. | 11:44 ч.

  Определено , злото е в атака и доста добре организирано ! Как да му противодействаме ???

 8. Николов  14.03.2012 г. | 11:56 ч.

  Специално в България може да се противодейства.Ние нямаме такива оръжия.А натовските не са хиляди.Най много един протест ще потушат.Незнам радиозаглушител дали може да влияе на такова оръжие,но при протест е хубаво поне 10 човека да имат такова нещо.Продава се между 79 и 200 лв,зависи от обхвата.Ако не влияе на такова оръжие,100% заглушава радиочестотите.

 9. Стопанина  14.03.2012 г. | 17:56 ч.

  Британските полицаи също се въоръжават. Водни топове, солзотворен газ и електрошокови пистолети са в списъка с желани аксесоари за контрол на тълпите.
  – машините и оръжията ще струват 1.3 млн. британски паунда на данъкоплатците, срещу които ще бъдат използвани
  – държавните власти готови да задоволят исканията на полицията
  – критиците опонират, че тези ноновъведения ще превърнат полицията в паравоенни силови части

  Бърз коментар: Дали е случайно, че новините за Active Denial System в САЩ и новите играчки на британските полицаи излизат по едно и също време? Дали полицаите са поискали тези оръжия, или по-скоро конкретни лица от горните етажи на полицейските управления говорят от името на всички полицаи? Дали властите нямат нещо общо с появата на такова искане или наистина само ще го задоволят?

 10. д  22.03.2012 г. | 06:14 ч.

  няма нищо случайно, тези извратеняци се готвят за 2012 г. от много отдавна. ненапразно ни проглушиха с този край на света, защото според тях това ще е края на нашия свят. дали ще стане така не се знае, вероятно ще се стигне до революция. лошото е че те пред нищо няма да се спрат, дори биха използвали и атомно оръжие срещу собсвтените си грждани и после го биха предписали на русия или иран…това не са хора, масони, илюминати, синархисти и всякаква долна паплач която се готви за новия световен ред трябва да бъде тотално унижожена, буквално! но пролетта идва с нея и промяната…дали ще е добра или лоша, предстои съвсем скоро да разберем.

 11. Александър  22.03.2012 г. | 18:28 ч.

  ВОДА
  Определено , злото е в атака и доста добре организирано ! Как да му противодействаме ???

  Да се правим на луди

 12. garan4e  22.03.2012 г. | 19:15 ч.

  Да се правим на луди

  Не е лоша идея, също върши работа;-)

 13. ВОДА  24.03.2012 г. | 12:25 ч.

  Ако се правиш на луд – все някога ще станеш !!! Нужна ни е организираност за общата ни кауза ,а не да се правим на луди или на неразбрали ……………..

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.