Пророчества: Старецът Йосиф за войните в Последните времена

Един все още жив старец в Света гора е казал, че Сърбия много ще пострада, но накрая с чудо Божие ще излезе като победител. Този старец се казва Йосиф – той е много стар и живее в килия в гръцкия манастир Ватопед. Разказал е на един игумен от сръбската православна църква как Америка ще добие кураж и скоро юдео-масонска Америка и Европейският съюз ще настроят Турция да нападне Гърция. (Вижте предсказанията на Ирлмайер, че искрата и за Третата световна война ще пламне на Балканите – бел. inranxan.)

 Страховито нападение на турската войска. Ще навлязат до половината на гръцката територия, въпреки че отпорът на гръцката войска ще е храбър. (За завоевателните стремежи на Турция, вкл. за апетита към български земи, вижте и пророчествата на Слава Севрюкова.)

• НАТО, Америка и ЕС ще подкрепят Турция. В началото не с войски.

 Русия ще се включи във войната изненадващо на страната на Гърция.

• Светът ще бъде изненадан, защото руският удар ще бъде страховит. Руските войски ще разгромят Турция. Ще се използва и атомно оръжие.

• НАТО, Америка и всички сподвижници на юдео-масонските ложи ще обявят война на Русия – ще бъде всеобща война срещу Русия и Гърция.

 Дори папата ще призове за свещенна война срещу Русия. (Потвърждава се от предсказанието на св. Козма Еатолийски: „Папата да кълнете – в него ще е причината.“ Друго пророчество описва яростта на руските войски, която ще се излее срещу Ватикана и най-вече срещу папата и неговото най-близко обкръжение.)

 По думите на стареца Йосиф, Америка ще претърпи страшно поражение.

• Папската църква след този крах никога повече няма да се въздигне.

 Русия ще освободи Константинопол. И след кратко време ще го предаде на Гърция, което е нейна отдавнашна мечта – 600 г. по-късно отново градът ще е в нейни владения.

• Една трета от турците ще бъдат убити, друга една трета ще приемат православието, а една трета ще бъдат прокудени в пустинята. (Отново едно към едно с пророчеството на Козма Еатолийски.)

 Арменците ще си върнат част от земите, които турците отдавна са окупирали.

 Кюрдите ще създадат своя държава.

За Косово е предсказал: Шиптърите ще обявят независимост, но това ще бъде неоправдано юридически. Предупредил е сръбските политици никога да не подписват документите. Един ден след големи страдания, в които ще изпаднат Сърбия и читавия сръбски народ, заради богоугодното поведение на сръбските власти, една част от сръбския народ и територия ще стигнат до обединение. Старецът пророкува това, макар да не симпатизира на политиката на сръбските власти.

• Един ден отново Западът ще иска да се намеси в Сърбия. След големи сръбски страдания Америка и Западът ще преживеят страшни поражения. Цялата тяхна войска ще се оттегли от Косово. Тогава сърбите за много кратко време ще освободят своята духовна люлка и шиптъри там вече никога няма да има.

* * *

Съставител: inranxan

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

44 коментара за "Пророчества: Старецът Йосиф за войните в Последните времена"

 1. Гоце  10.01.2014 г. | 01:25 ч.

  Хубаво е да се цитира точно, но отнесено към Учителя е най-добре да не се цитира. За съжаление не помня къде го бях чел, но той казва – не ме цитирайте – кратко и ясно.

 2. Любопитен  02.07.2014 г. | 12:26 ч.

  Имам въпрос: Защо има препратка към пророчествата на тази Слава Севрюкова след като тя не е от Бога и не е Негов пророк? Статията е манджа с грозде.

 3. Стопанина  02.07.2014 г. | 13:21 ч.

  тя не е от Бога

  Ай гиди пуст ортодокс нонсенс.

 4. Петър Иванов  02.07.2014 г. | 13:28 ч.

  Любопитен
  Имам въпрос: Защо има препратка към пророчествата на тази Слава Севрюкова след като тя не е от Бога и не е Негов пророк? Статията е манджа с грозде.

  И към Ирлмайер има препратка. 🙂

 5. Пламен Шопов  13.11.2014 г. | 05:50 ч.

  Пророчествата са в Библията. Там ги търсете. Война ще има, но тя ще бъде между исляма и християнството. Армагедон е последната битка. Нашият цар Исус е победител!
  Война на Бог с терора и Белегът на звяра – 666, Откровение глава 13 – Уалид Шоебат (Walid Shoebat)

 6. Спиро  14.11.2014 г. | 02:32 ч.

  Пламен Шопов, кажи го по-точно. Да ги търсим в книгата, която ти рекламираш! Много добре ѝ правиш реклама – говориш общо без да казваш нищо и го казваш прекалено уверено. Само от написаното в твоя блог може да се направи извода, че всяка книга написана от автора е ислямофобска, което е много съмнително за достоверността ѝ.
  Твоят Исус може и да е цар, но нашият не е! И отиди някъде другаде да плашиш хората с „терора“, тук няма да намериш будали да ти се вържат.

 7. Gord TUrchin  31.12.2014 г. | 13:16 ч.

  Eh mechti mnogo vi se iska da se sluchi tova nali? Turciq shte vi naredi na kola vsi4kite

 8. Стопанина  31.12.2014 г. | 13:51 ч.

  Който гроб копае другиму сам пада в него. Ето как ще се сбъднат пророчествата.

 9. fcb  01.01.2015 г. | 22:24 ч.

  Gord TUrchin
  Eh mechti mnogo vi se iska da se sluchi tova nali? Turciq shte vi naredi na kola vsi4kite

  Мен няма ,мисля да записвам курсове по турски за да се интегрирам в обществото ви.

 10. Спиро  01.01.2015 г. | 23:56 ч.

  @fcb от всички български сайтове и форуми ли те изгониха, че реши да тролиш по турските?

 11. Savana Blue  02.01.2015 г. | 01:34 ч.

  Вече съм си избрал име; Мюмюн Саванаоглу

 12. fcb  02.01.2015 г. | 01:40 ч.

  Savana Blue
  Вече съм си избрал име; Мюмюн Саванаоглу

  Аз съм доволен и на Самет

 13. xoxo  03.07.2015 г. | 01:10 ч.

  „• Кюрдите ще създадат своя държава.“ http://www.blitz.bg/news/article/346178

 14. червейчо  03.02.2016 г. | 00:24 ч.

  това пророчество е фалшиво…. фокусът на световните събития са в друга посока…
  Предстои (за съжаление) възход на исляма. Няма да е за много дълго, но ще бъде агресивно, неочаквано, с бързи успехи и… вероятно ще бъде страшно.
  … Колкото до Турция, тя ще има ключова роля в бъдещите събития. Много хора я подценяват (до скоро и аз), но действително тя има голям потенциал.
  …в крайна сметка обаче исляма ще падне и християните ще победят… защото Христос е жив!

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.