Лъжливият Израел: Иран е най-голямата заплаха за мира

Израелският външен министър Авигдор Либерман, цитиран от ИТАР-ТАСС, е подчертал на среща със Съвета за сигурност на ООН, че „иранският режим представлява най-голямата заплаха за международния мир и сигурността“. Той изрази надежда, че последните санкции, наложени от Запада срещу Техеран, „ще накарат страната да спре да разработва ядрената си програма“.

Израел няма да признае палестинско правителство с участието на ислямското движение за съпротива „Хамас“, докато движението не промени политиката си, докато не признае правото на Израел да съществува и не приеме всички условия, урегулиращи отношенията между Палестина и Израел, въведени от „квартета“ (ООН, ЕС, Русия и САЩ).

* * *

Бърз коментар: Не може да се говори за „международен мир“, след като една държава от няколко десетилетия насам не е прекарала и една година в мир. Особено от 10 години насам същата тази държава, спонсорираща Израел, вкл. с ядрено оръжие, води по няколко войни наведнъж. Този, който води такива войни, лишава международното пространство от мир и е най-голямата заплаха за мира в обозримо бъдеще.

Тази държава НЕ е Иран!

Единствените терористи в Иран са тези, въоръжени, финансирани и тренирани от… Израел. И това е официално:

В международен план България отново е на грешната страна на историята и играе със „силните на деня“, с най-големите терористи и войнолюбци, подготвящи Царството на Антихриста. Това води до натрупване на неприятна народностна карма.  Тя вече се чисти и тепърва ще се изплаща от всички. Всеки, който плаща данъци за такава войнолюбска политика и гласува за поддръжници на военно-индустриалния комплекс, е съучастник. Просто за сведение на тези, които се чудят защо все по-често и по-често измират българчета по нелепи причини. Е, това е причината. Винаги младите наивници плащат за войните на старите мошеници.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

16 коментара за "Лъжливият Израел: Иран е най-голямата заплаха за мира"

 1. Гошко  10.02.2012 г. | 13:26 ч.

  Хамас е проект… на Моссад.
  Сещате се за „проблем>реакция>решение“, нали?
  Либерман, спряхме да ядем доматите с колците!

  Който от палестинците не слушка, ето какво му правят от изобретението на Моссад-Хамас!
  „Хамас убива невинни палестинци!

 2. neo one  10.02.2012 г. | 14:00 ч.

  За тази позиция нито дума в медиите:

  ОТКРИТО ПИСМО НА БЪЛГАРСКИ ОБЩЕСТВЕНИЦИ И ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ДО ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР НА САЩ, Г-ЖА ХИЛАРИ КЛИНТЪН

  „…С това писмо искаме да Ви информираме, че огромната част от българския народ не желае да бъде въвличан в готвената военна авантюра в Иран, не желае на негова територия да има чужди военни бази (американски или други) и върху тях да бъдат разположени инсталации на прословутата система за противоракетна отбрана или други военни съоръжения и оръжия…“.

 3. Припомням  10.02.2012 г. | 15:40 ч.

  Да,отвореното писмо по същество е хубаво нещо,но не трябваше ли да е отправено към българските политици? Защото Хилъри не е дошла непоканена.А ако пък е долетяла без покана,това какво говори?

 4. Светльо  10.02.2012 г. | 15:44 ч.

  Във Външно се разболяли да чакат Хилари Клинтън по сака на минус 10 20 мин. Може ли толокоз прост човек да бъдеш е моят въпрос?

 5. Захария  10.02.2012 г. | 16:04 ч.

  😆 😆 😆

  Е няма такава простотия наистина!

 6. Александър  10.02.2012 г. | 20:05 ч.

  скоро и ние ще станем огромна заплаха на Балканите, след отказа си (засега) от шистов газ

 7. Александър  10.02.2012 г. | 20:29 ч.

  днес преди точно 67 години , американските летци демократизираха София , чрез пускане на детски играчки от самолетите си пълни с лакомства естествено ( да не си помислите че е имало бомби ?)
  10 януари 1944 г.

  Първата комбинирана (дневно-нощна) съюзническа бомбардировка на София. Дневната е извършена от 180 американски, а нощната от 80 британски самолета. Разрушени са 448 сгради. Жертвите са 947 души убити и 611 ранени

  За благодарност даже и паметник им направихме за героичната жертва , която направиха , а направата на паметник на някакъв „терорист“ като Списаревски си е чиста загуба на пари и време…

 8. Александър  10.02.2012 г. | 20:30 ч.

  под убити разбирайте демократизиране , станало е някакво изопачение на факти..

 9. Мислещ  13.02.2012 г. | 09:28 ч.

  За тези, които все още се съмняват в усилената подготовката на САЩ за военен конфликт срещу Иран и Сирия, съм подготвил няколко заглавия от нашата преса. Изводите всеки сам може да си направи, дори и да не чете целите статии. Самите заглавия сами по себе си, говорят достатъчно за това Кой – Кой е.

  Папата: Чуй народа си
  Сирийското правителство да се вслуша в гласа на народа си, да инициира национален диалог и да прекрати репресиите срещу цивилни граждани. Към това призова по време на традиционната си неделна молитва във Ватикана папа Бенедикт XVI.

  САЩ готвят война не с глобализацията на исляма, а срeщу независимостта и инакомислието

  Рияд започва ядрено въоръжаване, проучва пазара

  А последната новина, направо ми събра очите……. изразената на висок глас явна подкрепа за водената политика на САЩ от „смъртния им враг“ Ал Кайда

  “Ал Кайда” обяви джихад на Дамаск

 10. Една Българка  28.05.2012 г. | 23:30 ч.

  Медиите в България не искат да знаят истината или не им дават да я отразяват.Направихме пресконференция за истината за събитията в Сирия и Иран ,ето тук може да я видите http://bgzemia.blog.bg/politika/2012/03/08/preskonferenciia-v-bta-za-istinata-v-siriia-i-iran.916989 и медиите се изпокриха. Имаше чужди медии,поканени бяха всички арабски посолства и това на Иран,а „нашите “ медии хукнаха да отразяват бонусите в парламента и цената на яйцата….естествено,защото вие не разбирате ,но те се стараят да ви наклонят вниманието в „най-най-най-съществените неща“ 🙂

 11. Една Българка  28.05.2012 г. | 23:50 ч.

  Ето други две писма,които заслужават внимание,едното изпревари въпросната хилъри,предугаждайки причината за спешната й визита:
  Правилният път: БЪЛГАРИЯ – ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ
  Долу лапите от България !!!

 12. Arctos  29.05.2012 г. | 14:26 ч.

  Господ да пази Иран и неговия слънчев и трудолюбив народ от кръвожадната лапа на световния терорист. Амин!

 13. edna bulgarka  30.05.2012 г. | 20:32 ч.

  Една българка ставаме две с едно и също име!

 14. Спиро  20.09.2014 г. | 22:54 ч.

  Точно това за което ни критикуват по медиите – че не гласуваме и не плащаме данъци.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.