Свръхдоза свинщини: импланти в мозъка, голи скенери и рак

Лекарства против рак правят туморите по-агресивни и смъртоносни

Според ново проучване, слабо изследваните досега перицити (вид клетки), намиращи място в микросредата на туморите, могат да спират метастазите и уголемяването на туморите. Но повечето противоракови терапии унищожават тези клетки, като така правят туморите по-агресивни, по-смъртоносни и с по-голям шанс за разпространение.

За да проверят откритията си, учените изследвали 130 проби от рак на гърдата. Те проучили проби от различни стадии и размери на тумора, като сравнили нивата на перицитите с изгледите за успешно лечение. Резултатите показват, че проби с ниски нива на перицити в засегнатите участъци съответстват на най-агресивните тумори, които имат множество метастази и мрачни прогнози за лечението. Продължава…

* * *

Заменят „неизправни“ части на мозъка с електронни чипове

Учени от Тел Авив, Израел, са създали начин, чрез който да заменят моторните функции на увредени части от мозъка с електронни чипове. Части от мозъците на гризачи са били подменени с имплантирани чипове, като първите успехи се изразяват във възстановената способност на „пациентите“ да мигат с очи. Смята се, че тази техника ще може да се приложи и за лечението на болни хора – например страдащи от Алцхаймер.

„Такива експерименти повдигат много етични въпроси“ – коментира Жан Криймър, изпълнителен директор на Обществото против вивисекциите, в интервю за BBC.

Той има предвид опитите за разширяване на разработките в тази насока, включващи изрязването на здрави тъкани от мозъците на животни и подмяната им с електроника. Друг етичен въпрос, разбира се, е, че срастването на хората с машини не ги прави „излекувани“ хора, а киборги. Продължава…

* * *

Алуминий + флуорид = Алцхаймер и деменция

Барбара Питърсън от Farm Wars обръща внимание, че химическите следи в небето (т.нар. chemtrails) съдържат „метални оксиди“, забъркани по гео-инженерен патент. Тези субстанции предполагаемо се разпръскват с цел да влияят позитивно на климата, но тестовете показват нива на алуминиев оксид извън нормата във водата и почвата. Алуминият се свързва както с болестта на Алцхаймер, така и с развитието на деменция. Към това можем да прибавим и добавяния към водата флуорид, който усилва токсичността на алуминия.

Флуоридът се добавя уж да предотвратява развалянето на зъбите, но проучвания показват, че флуоризацията по-скоро спомага за обратния ефект – разваляне на зъбите и увеличение на кухините по тях (т.нар. флуороза). И въпреки това тази практика продължава, комбинирана със замърсяването на водата, въздуха и почвата от самолети. Още информация…

* * *

Доктор признава, че голите скенери причиняват рак

Реномиран рентгенолог от САЩ предупреждава, че голите скенери, използвани на летищата, могат да причинят рак. Доктор Едуард Дауър посочва като най-застрашени конкретно хората над 65-годишна възраст и жените с генетична предразположеност към рак на гърдата. Властите отричат подобни твърдения и на свой ред твърдят, че ежедневната естествена радиация е по-опасна от тази на скенерите. Дауър обаче нарича подобни твърдения ненаучни. Според него има съществена разлика – естествената радиация се поема изцяло и равномерно от цялото тяло, докато радиацията от скенерите се концентрира в кожата и подкожните тъкани.

* * *

Монсанто експлоатира нелегални работници като роби

Шокиращ нов доклад разкрива нечовешкото отношение на Монсанто спрямо техни нелегални работници. Робите на биотехнологичната транснационална корпорация работят по 14 часа на ден и купуват храната си (предимно ГМО) на завишени цени от магазин на компанията. Все още не е ясно от колко години продължава тази практика, но работниците са се трудили почти двойно повече от разрешеното, без да имат надбавки към надниците. От Монсанто не само „наемали“ работниците нелегално, но и не им давали да напускат района на фермите и удържали от заплатите им. Информацията идва след разкрития в Аржентина.

Това не е първият път, когато Монсанто са уличени в злоупотреба със съдбите на хората. Освен вредата от ГМ организмите, Оранжевия агент, аспартама и пестицидите на тази компания, е печално известен и случаят с индийските фермери от 2008 година. Тогава хиляди фермери, използвали ГМО семена на Монсанто, се самоубиха заради огромни загуби и глад след нищожна реколта. Но Бил Гейтс, един от новите собственици на Монсанто, продължава нахално да лъже, че ще прави „зелена революция“ и ще бори световния глад.

Споделете публикацията

Google1

За Григор Самуилов

Автор, коментатор и преводач на статии и обзорни материали в областта а политиката, банкерството, науката, религията и образованието.

Всички публикации

20 коментара за "Свръхдоза свинщини: импланти в мозъка, голи скенери и рак"

 1. ВОДА  27.01.2012 г. | 09:23 ч.

  флуорида , има ли вкус или мирис по който може да се усети в водата и има ли начин за премахването му , който да е домашно приложим ????

 2. Мислещ  27.01.2012 г. | 09:38 ч.

  Флуорът е силно токсичен бледожълт газ с остра задушлива миризма. Специфично за него е изключителната му химическа активност. Тя се дължи на много голямото му електронно сродство и слабата единична химична връзка в молекулите му.

  Не можеш да имаш доверие за качеството на водата, която тече по тръбите. Затова се информирай, къде около теб има извор и си наливай вода оттам. Това упражнение с тубите за вода го правя от години. 🙂

 3. Мислещ  27.01.2012 г. | 09:42 ч.

  Тук има доста изчерпателна информация относно Флуор (Fluere)CaF2

 4. Dest  27.01.2012 г. | 10:12 ч.

  Стига с тези мохабети за бедни. Като някакви сектанти сте.

 5. Стопанина  27.01.2012 г. | 10:42 ч.

  Dest, нямам намерение да спирам, камо ли са ти се извинявам, че те дразним. Ако ти пречим с нещо, проблемът си е твой. Анализирай го. Решавай си го.

 6. Messir  27.01.2012 г. | 14:05 ч.

  Наистина Щайнер е като пророк. Чувствителен е бил.
  Решението против горните свинщини е може би много трудно , но правилно – борба с всички средства.

 7. Arctos  27.01.2012 г. | 15:40 ч.

  Борбата с всички средства си е ариманизъм в най-чист вид.

  Борба чрез силата на Любовта и Истината – това е пътят на противодействие срещу всички тези проявления на злото.

 8. dragonn  27.01.2012 г. | 18:41 ч.

  А има ли Истина Arctos или това е само едно субективно понятие което зависи от гледната точка?

 9. Тим  27.01.2012 г. | 19:03 ч.

  Ако всичко е субективно, защо предлагаш такова обективно заключение 😉 Ако нямаше Истина всеки щеше да може да реши според гледната си точка, че е Батман и да полети от петия етаж… само че в реалност това най-малкото води в болницата.

 10. Радослав Йорданов  27.01.2012 г. | 19:16 ч.

  За строежа на къща, ти е необходима здрава основа, която да не се мени, за да можеш да градиш върху нея. Без нея, нищо не може да се построи, защото всичко ще се разпадне.

 11. Емо  27.01.2012 г. | 19:19 ч.

  Или с други думи – ако някой казва, че няма истина, то той казва „истината“, че истина не съществува и си противоречи сам.
  Със същите полемики се отричат много неща, за съжаление.

 12. Стопанина  27.01.2012 г. | 19:25 ч.

  Радославе, внимавай как си пишеш името.
  За трети път го оправям.

 13. Радослав Йорданов  27.01.2012 г. | 19:56 ч.

  @Стопанина
  😀 Защо? Кое му е грешното? В смисъл на мен ми показва Радослав Йорданов, аз не го пиша всеки път, то си ми седи написано, от акаунта в Gravatar. Сигурно става някакво объркване, ще го преписвам преди публикации. Съжалявам за неудобството. xD


  От Стопанина: Ако се казваш „Радосла“, няма проблем и грешката е моя. 🙂

 14. Пенчо Кубадинов  27.01.2012 г. | 20:39 ч.

  Няма по-нелепо наставление от „ударят ли те по едната буза, подложи и другата!“ Ако това е правилното поведение човечеството да е изчезнало отдавна от лицето на земята и тук да щъкат само ариманчета (не че те не щъкат от зората на историята, ама май е много удобно да се правиш на ударен и да викаш, че той (ариманът, де) сега идвал! Абе нема ли да се освестите и да заживеете някакъв по-полезен живот?

 15. Стопанина  27.01.2012 г. | 21:15 ч.

  @ Пенчо Кубадинов (Владимир Помаков)

  1. Ако ще говориш за Ариман, проучи темата, защото от изказването ти лъха на потресно невежество и на онова самомнително филистерство, за което говори Щайнер. Не ти ли писна да повтаряш едно и също отново, отново, отново и отново?

  2. Не си ти този, който ще определя кое е полезно за мен или читателите на сайта.

  3. Антихристиянската ти философия няма място тук. Бъди така добър най-накрая да си намериш сайт, който е изкраден на принципа „око за око, зъб за зъб“. И изчезни завинаги оттука.

 16. Стопанина  27.01.2012 г. | 21:47 ч.

  Да видим кои са истинските изродени мутанти, за които все говори Помаков. Отговорът на Щайнер на мен ми се вижда едновременно верен и забавен:

  „Какво кара човека да отрича изцяло божественото – това, което в тринитарността се нарича Бог-Отец? – Духовната наука ни показва, че във всеки такъв случай, когато някой човек отрича Бог-Отец, тоест божественото в света – онова божествено, което например се признава и в израелската религия – в тялото (на такъв човек) се намира един истински, реален физически дефект; едно физическо заболяване, един физически недостатък.

  Да бъде човек атеист, това в духовно-научния възглед означава, че човек е болен в някакво отношение. Разбира се, това е една болест, която лекарите не лекуват. Те самите често страдат от тази болест – една болест, която не се признава като такава от днешната медицина. Но тя е една болест, която Духовната наука намира в човека, когато този човек отрича това, което той би трябвало да чувства – не чрез своето душевно устройство, а чрез своето телесно устройство. Ако той отрича, че божественото приниква света, което му показва едно здравословно чувство на неговото тяло, според духовно-научните понятия той е болен, телесно болен.

  Срещат се доста много хора, които отричат Христос. Отричането на Христос в Духовната наука се тълкува като нещо, което всъщност е въпрос на съдбата и засяга човешкия душевен живот. Според определението на Духовната наука, да се отрича Христос, това е едно нещастие; а да се отрича Бот-Отец, това е болест. […] Отричането на Духа или Светия дух, това означава притъпеност на собствения дух.

  Човекът се състои от тяло, душа и дух. Той може да има в себе си един дефект по отношение на всяка една от тези три същности. При атеизма съществува един действителен физически болестен дефект. Ако не се намери през живота онази връзка със света, която ни довежда до познаването на Христос, по-скоро е нещастие. Ако някой не може да намери духа в своята собствена душа – това е тъпота, в известен смисъл е (симптом на) идиотизъм. Колкото и да е фин и непризнат този идиотизъм. (Рудолф Щайнер, „Как да намеря Христос“, Цюрих, 16.10.1918 г.)

 17. Захария  27.01.2012 г. | 23:03 ч.

  Стопанин, не мога да я намеря тази лекция на Щайнер, която цитираш. От коя книга е?
  Мислех си, че всички книги съм си свалила, но сигурно съм променила заглавието… 🙁

  Има ли някакъв начин да се търси из книгохранилището на сайта, но не по заглавие, а примерно по съдържание?

 18. Стопанина  27.01.2012 г. | 23:13 ч.

  Имам този цикъл само в PDF формат и не го бях качил, докато не го конвертирам. Сега можеш да я свалиш тук. Периодично ще запълвам пропуските. За жалост, аз също нямам всичко на български.

 19. Захария  27.01.2012 г. | 23:24 ч.

  Благодаря, свалих си я 🙂

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.