Фармагедон: Смес от Тамифлу, ваксини, флуорид и научен диктат

Полиомиелитната ваксина вече е причинител №1 на парализа

Организацията за борба с полиомиелита Polio Global Eradication Initiative (PGEI), основана през 1988 г. от Световната здравна организация, UNICEF и Американския център за контрол и превенция на болестите, продължава да поддържа становището си, че Индия е ярък пример за успеха в лечението на това заболяване. PGEI пише на сайта си, че „Индия постигна безпрецедентен прогрес в борбата с полиомиелита през последните две години и на 13 януари 2012 г. беше постигната една от целите – 12 месеца без какъвто и да било случай на регистрирано заболяване.“

Докладът обаче е изключително заблуждаващ, тъй като поне 100-180 индийски деца всяка година получават диагноза VAPP – съкращение за vaccine-associated polio paralysis (парализа, свързана с полиомиелитната ваксина). Сметките показват, че най-честите случаи на полио-парализа всъщност се дължат на „имунизациите“. Продължава….

* * *

Ново проучване: Флуоридът е убиец №1 по света

Натриевият (содиевият) флуорид е в пряка връзка със сърдечно-съдовите заболявания, които са водещият причинител за преждевременна смърт по света. Това гласят резултатите от ново проучване, което посочва как поглъщането на флуорид директно стимулира втвърдяването на артериите – заболяване, известно като атеросклероса и във взаимовръзка със заболяването, което се явява убиец №1.

В много градове на редица страни натриевият флуорид (индустриален отпадък) се изсипва във водоснабдителната мрежа, въпреки че тази практика среща бурната съпротива на много здравни специалисти. Още от времето на Нацистка Германия е известно, че флуоридът понижава коефициента на интелигентност и поощрява стерилитета, заради което е бил даван тайно на военнозатворниците в трудовите лагери. Продължава…

* * *

Британски лекари се съмняват в ползите от Тамифлу

Най-честото лекарство, използвано за лечение на пандемичен грип, стана шумно дискутирана тема на Острова. Телевизия Sky и ежедневникът Independent цитираха лекари, които са на мнение, че Тамифлу може да потиска симптомите на грипа, но няма никакви солидни доказателства, че медикаментът намалява броя на пациентите, постъпващи за болнично лечение. Медиците споделят и опасенията си, че страничните ефекти от Тамифлу „вероятно са прикривани“. Фармацевтичният концерн Roche, производител на „лекарството“, отрече изявленията на лекарите.

Министерството на здравеопазването във Великобритания е закупило огромни количества Тамифлу на стойност около 500 млн. британски паунда. Лекарите от Cochrane Collaboration са написали резенция на 16000 страници данни от клинични проучвания, а изводът им е, че съществуват „сериозни въпроси за ефективността на медикамента и неговата сигурност за здравето (на хората)“. Изследователят д-р Карл Хенеган казва за Sky News:

„Когато анализирате дадено лекарствено средство, търсите ползите и вредите. Към момента, без да са ни известни доказателства за ефективността (на Тамифлу), не бихме могли да кажем, че ползите са повече от вредите.“

* * *

Лекар докладва на социалните служби майка, която отказва да ваксинира детето си

За пореден път тираничните лапи на медико-индустриалния комплекс, поддържан безрезервно от Големия брат, се вкопчиха в плътта на една интелигентна и образована майка, която отказа да се поклони на лъжите за ваксините. Рейчъл Гармън, жителка на Сентър Каунти, Пенсилвания, наскоро завела 2-годишния си син за профилактичен преглед при педиатър. Лекарката установила, че детето е напълно здраво.

Ненадейно лекарката, която явно е била посветена и обучена да трови малки деца „в името на науката“, започнала да натрапва ваксини на майката. Рейчъл, от своя страна, упорито настоявала, че има „твърди убеждения против ваксините и няма да позволи да ги поставят на сина й“. Тя отказала и да подпише един документ от Американската педиатрична академия, който в общи линии кара родителите да декларират, че са ужасни същества, задето лишават децата си от отровните ваксини.

Няколко дни по-късно г-жа Гармън намерила бележки, залепени на вратата на дома й, които били изпратени от представител на пенсилванската полиция. Той пожелал среща с майката, тъй като лекарката подала официален доклад, в който поведението на Рейчъл било посочено като „подозрително“. След като полицаят се срещнал с „подозрителната“ майка и нейното напълно здраво дете, се озадачил още повече, тъй като педиатърката била изпратила доноса си и на социалните служби (за да проучат Рейчъл и евентуално да й отнемат детето). Който гроб копае другиму – сам пада в него: сега педиатърката, която отрича историята, е обект на журналистически разследвания за корупция. (Източник)

* * *

Случаят на г-жа Гармън е много подобен на един по-ранен, при който социалните служби отнеха малолетната дъщеря на американката Мериан Голдболдо. Причината беше, че г-жа Голдболдо също отказвала да ваксинира детето си, но и да му дава предписания токсичен медикамент Risperdal, който е с доказани дебилитиращи странични ефекти. Дъщерята на Голдболдо беше отнета по зловещ начин от специалните части (SWAT) и единствено мощната обществена подкрепа доведе до разбиване на медико-държавния диктат и щастлива развръзка – майка и дъщеря сега отново са заедно.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

2 коментара за "Фармагедон: Смес от Тамифлу, ваксини, флуорид и научен диктат"

  1. ВОДА  19.01.2012 г. | 11:17 ч.

    тия са проводник на чистото зло -това вече е абсолютна истина за мен и не само …. но имам и един въпрос към всеки ,който може да помогне с знание – ИМА ЛИ НАЧИН ДА СЕ ПРЕЧИСТИ ВОДАТА ОТ ХИМИКАЛИТЕ ? АЗ ЗНАМ ЗА ЕДИН -ЗЪМРАЗЯВАНЕ В ОПРЕДЕЛЕНА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ(СТРУКТОРИРАНЕ) … НО НЕ СЪМ СИГОРЕН ДАЛИ ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА ХИМИЯТА ?????????

  2. ВОДА  20.01.2012 г. | 11:37 ч.

    Благодаря ти ! Всъщност с тия неща съм запознат и филмите ги имам и гледам – за жалост живея за сега в ниската-земя а тук не знам един водоисточник дори ( макар и вода да ни заобикаля навсякаде ) …………… просто флуорида ме тревожи защото съм сигорен ,че го има ……………… още веднъж ТИ БЛАГОДАРЯ 🙂

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.