Ариманична наука: чудовищни мравки, франкенщайнови маймуни и изкуствена сперма

Американски учени от щата Орегон създадоха генно модифицирани маймуни

Изследователите са успели да получат три здрави екземпляра от вида макакус резус. Научният екип определя постижението като крачка напред във възможностите за изучаване на СПИН и въздействието на наркотиците. (За да изучавате произхода на СПИН и защо е създаден, просто се разровете в архивите на ЦРУ.) Според учените,  работата им разкрива голям потенциал в сферата на медицинските изследвания, особено по отношение на стволовите клетки. (Потенциалът е най-вече за бъдещи проекти, спонсорирани от военно-индустриалния комплекс. Но това е извън протокола и медийната пропаганда.)

Източници: AFP и News.bg

* * *

Чудовищни мравки бойци създадоха генетици (Вярно с оригиналното заглавие. Наистина човек да се чуди: животните ли създадоха тези генетици или генетиците създадоха тези животни. А може и двете да са верни…)

Както и да е, чудовищни мравки-бойци с огромни глави и челюсти са били създадени в резултат на активирането на древни гени. (Дрън-дрън. Интересува ме каква е целта на начинанието и кой е финансирал този проект?)

Източници: Daily Mail и 30 думи

* * *

Британци създадоха изкуствена сперма

Откритието на екипа от университета в Нюкасъл е от изключителна важност за борбата с безплодието при мъжете и може да намери приложение в клиниките за ин витро в рамките на близките пет години. (Ариманичните духове чакат с нетърпение новите съсъди, чрез които да се проявят.) Така хиляди мъже с репродуктивни проблеми ще имат възможността да създадат свое (дали?) поколение само чрез тъкан, взета от тялото им.

Източници: Telegraph UK и Новинар

* * *

Рудолф Щайнер в „Аримановата измама“:

„И тъй, за да постигне голям успех при своето въплъщение, Ариман има голям интерес ние, хората, да се усъвършенстваме във всичките илюзорни съвременни науки, без да знаем, че са илюзия. […] За Ариман е много важно да прикрие от човечеството, че в модерната интелектуална и рационална наука (с нейната добавка: суеверния емпиризъм), човек борави с една велика илюзия, една измама. Ще бъде един истински триумф за него, ако научното суеверие, което е обхванало всички кръгове и чрез което хората дори желаят да организират своята социална наука, преобладава и през третото хилядолетие. Той би имал възможно най-големия успех, ако тогава дойде като човешко същество в Западната цивилизация и намери това научно суеверие все още валидно.“

Триумфът на Ариман е сигурен.

Въпросът е дали ще е просто триумф, или триумфът на триумфите.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

2 коментара за "Ариманична наука: чудовищни мравки, франкенщайнови маймуни и изкуствена сперма"

 1. Емо  09.01.2012 г. | 19:30 ч.

  http://www.infowars.com/first-mixed-embryo-monkeys-are-born-in-us/
  Мешани маймуни от поне 6 различни ембриона готвят в САЩ, но не затова бия камбаната, ами за коментарите към тази новина.
  Някои там надълго обясняват нещо от сортна на как „майката природа е жестока и прави същото с нас каквото учените ще рпавят в лабораториите“ и „въпрос на време е хора версия 2.0 да излязат от лабораториите и да завземат обществото, като изместят изостаналите недоразвити глупаци, вярващи в Бог и други ирационални глупости“…

  Повече не ми се превежда, лошото е, че много хора са на това мнение за ГМОтата и ДНК експериментите.
  Аз не разбирам точно как работи технологията, но имам бегла представа за последиците. Те също не разбират технологията, тяхната вяра в непознати хора и „добрите“ им намерения е изумителна!

 2. Захария  21.01.2012 г. | 00:27 ч.

  Бебета с трима биологични родители могат да станат реалност в рамките на три години благодарение на ин витро техника, която изтрива наследствени заболявания чрез използването на неувредена ДНК от трети индивид, пише британският в. Telegraph.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.