10 водещи новини за ваксините и фармафията през 2011 г.

Много събития разтърсиха фармацевтичната индустрия през 2011 година – година на усилена промяна и повишено осъзнаване сред хората. Едно такова значимо и масово осъзнаване, което прави впечатление през 2011 г., е, че ваксините са далеч по-опасни, отколкото се смяташе преди. Даже ортодоксални учени започват да оспорват прекаленото ваксиниране на бебета и деца. Ето и най-значимите новини от за 2011-а, свързани с ваксините, според екипа на Natural News.

#1
Япончета умират от ваксинации. Поредното доказателство за смъртоносните странични ефекти на ваксините.

#2
Американските власти вербуват духовенството, за да лансира грипните ваксинации сред богомолците. Ваксинирайте се или ще отидете в Ада! Това е новото послание, което американското правителство се опитва да набие в главите на църковни свещеници.

#3
Високопоставен учен, експерт по ваксините от CDC, беше уличен в измама. Вероятно изобщо не сте чули за тази новина – Пол Торсен, един от изследователите в CDC (Центъра за превенция на заболяванията, американска федерална агенция), беше обвинен за предполагаема кражба на пари, предназначени за изследване на ваксини. Предполага се, че е използвал тези пари за закупуването на модерни автомобили и скъпа къща.

#4
IOM признава, че MMR ваксините причиняват пристъпи и дребна шарка. В извънреден доклад американският неправителствен Медицински институт (IOM) открито признава, че ваксините против дребна шарка, заушка и рубеола всъщност причиняват дребната шарка, която уж предотвратяват. Масмедиите, разбира се, изкривиха изследването или изобщо не го отразиха.

#5
CDC открито признава, че ваксините са безполезни. Ето новина, която не чувате всеки ден: Американската агенция CDC открито признава, че ваксините против грип „се изпаряват“, което ще рече, че просто не работят по начина, който описват имунолозите.

#6
Д-р Морис Хилеман, бивш ваксинолог от Merck, признава, че ваксините съдържат канцерогенни вируси. Реалното признание е направено преди десетилетия, но новината стана хит през 2011 г., когато алтернативни новинарски сайтове, като Natural News, публикуваха разсекретеното интервю, разкриващо шокиращите признания.

#7
Ваксини за човешки папиломен вирус (HPV) са заразени с HPV. Доста хитро, а? Просто прокарваш HPV ваксини с ДНК от HPV и без проблем можеш да сееш болести, като създаваш още повече страх. А колкото повече страх – толкова повече продажби на ваксини.

#8
Ваксините за свински грип несъмнено причиняват неврологични разстройсва. 2011-а беше годината, в която Финландия директно и официално призна, че ваксините за свински грип играят ключова роля за появата на неврологични разстройства. Финландските власти се ангажираха да плащат за доживотните медицински разходи на хората, засегнати от ваксините.

На противоположния полюс: САЩ продължават с абсурдните твърдения, че ваксините не причиняват никаква вреда и че са абсолютно безопасни за бебета, деца и дори бременни жени.

#9
Науката е категорична, че противогрипните ваксини са ефикасни само за 1% от населението. Педантични изследвания, публикувани в рецензирани медицински списания, разкриват, че противогрипните ваксини са безполезни за 98.5% от всеки 100 човека, които ги взимат.

#10
Hallmark хванати да пропагандират противогрипна ваксина сред млади майки. Да, дори компанията за поздравителни картички „Холмарк“ (същата, която притежава и част от едноименния телевизионен канал – бел. пр.) агитира за ваксинациите. След като е влязла в заговор с щатски агенции във Флорида, Колорадо и др., компанията е разпратила сладникави картички за съгласие с противогрипна ваксинация. Младите майки са убеждавани да инжектират новородените си деца с няколко дузини комбинирани ваксини, пълни с живак и химични аджуванти, които причиняват неврологични разстройства.

* * *

Автор: Майк Адамс @ Natural News

Превод: Тихомир (Бел.: Обръщам специално внимание на #6. Хилеман е бил голяма клечка в Merck и изобщо в разработката на ваксините, който вече не е между живите. Ако се интересувате, можете да намерите доста информация за него – Maurice Hilleman – особено в Youtube.)

Споделете публикацията

Google1

За Григор Самуилов

Автор, коментатор и преводач на статии и обзорни материали в областта а политиката, банкерството, науката, религията и образованието.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.