10 странни неща, които някои учени подготвят за бъдещето

Това, което „науката“, движена от корпоративни интереси, си е наумила за бъдещето на човечеството, е доста по-различно от утопичния пейзаж, обрисуван от средствата за масова информация. Ако вярваме на масмедиите, които също служат на корпорациите (и са тяхна собственост), науката е „винаги добра“ за хората. Научните открития непременно са „напредъци“ или „постижения“, а никога не са „пречки“ или „заплахи“ дори когато много от тях са доказано катастрофални за човечеството (например атомните бомби или ГМО).

Въпреки че чистата наука е необходим компонент за всяка една цивилизация, която иска да разшири разбирането си за вселената, това, което виждаме да преобладава в днешно време, не е чиста наука, ами е псевдонаука, обслужваща корпоративни интереси, чиято единствена цел не е да разширява разбиранията на хората, а да увеличава печалбите на корпорациите. Заедно с тази корпоративно угодна наука се задава и една цяла нова ера от наистина страховити технологии, които скоро могат да станат реалност в нашия свят.

Тук съм изброил 10 бъдещи технологии, които могат да се използват, за да ограбят свободата ви и да ви превърнат в пълни роби на корпоративните господари и разните глобалисти във властта. И всичко това ще бъде класифицирано като „наука“.

#1
Отглеждане на човешки органи в генетично модифицирани патентовани прасета

Нуждаеш се от смяна на сърце или бял дроб? Нямаш проблеми, приятел! „Монсанто“ ще ти отгледа съвсем нов орган, като за целта ще използва специален генно модифициран хибриден вид прасета (патентът се очаква), които се отхранват с животинска храна, произведена от ГМО. Тези животни са предназначени за отглеждане на органи още приживе, за да се опазят органите „свежи“. С вашата правителствено одобрена и здравно финансирана трансплантация ще се заемат най-елитните американски клиники, които дори и днес са здраво нагазили в черния пазар на трафика с органи и нелегални трансплантации.

#2
Поведенчески ваксини настройват мозъка да елиминират всеки порив към несъгласие

Неподчинението – казват някои псевдоучени – било болест! А „лечението“ за тази болест (която даже си има и официално име: опозиционно-предизвикателно разстройство) ще бъде нова „ваксина“, която биологически ще препрограмира мозъка ви, за да ви направи по-възприемчиви към чужд контрол. Тя ще бъде наречена „ваксина на поведението“, макар че по същество  представлява една химическа лоботомия. Тази технология ще бъде крайъгълен камък за създаването на глобална полицейска държава, която няма да толерира независимото мислене и критичните мисли от всякакъв вид – особено тези, които са насочени срещу самата власт.

#3
Централизирано дистанционно наблюдение на всички здравни статистики и жизнени показатели от полицейската власт

Мислите ли, че здравните ви картони са ваша лична собственост и се пазят в тайна? Да, ама не: Дори сега американското правителство поддържа тайна централизирана кръвна банка с кръвта на бебета, взета още при раждането им. В близко бъдеще на гражданите ще бъдат имплантирани чипове, които да наблюдават биологичните им показатели и в реално време да предават на властите данни за пулса ви, дишането и наличието на определени химикали в кръвта ви, например наркотици или някакви легални лекарства. Тези лекарства често имат същия химичен състав като наркотиците, но се продават официално като „медикаменти“.

Чиповете ще се използват, за да контролират дали хората са си изпили хапчетата. Могат да се използват и за идентифициране и арестуване на онези, които са си позволили да пият някое хапче, което не им е било предписано. Но основната цел на тези чипове ще бъде да следят нивата на основните хранителни вещества и най-вече да гарантират, че никой няма да може да достигне необходимото количество, да речем, на витамин D, който има твърде „нежеланото“ действие да подобрява мисленето и разсъдъчната способност.

Под научната диктатура у онези хора, превърнати в овце, ще бъде поддържана хроничната липса на важни хранителни вещества – така те ще бъдат по-лесно манипулирани и управлявани. Естествено всичко това ще се продаде на широката публика като „загриженост“ на властите за сигурността на населението. Ще обявят: „Големите количества витамин D са опасни за здравето!“ След това ще определят „препоръчителни“ количества, които ще са твърде далеч от прага на пробуждане на разсъдъчните способности и които ще гарантират умствения сту?пор на хората през целия им живот, контролиран от държавата.

#4
Пълна тайна за съдържанието, начина на производство и произхода на храните

Колкото повече боклуци (от рода на ГМО) навлизат в хранителната промишленост, толкова по-усилени ще бъдат и опитите на производителите да прикриват химическите съставки в храните и да заменят имената на опасно звучащите химикали с далеч по-благозвучни наименования. Асоциацията на преработвателите на царевица вече се опитва да смени термина „високофруктозен царевичен сироп“ на „царевична захар“. Аспартамът сега се нарича „аминосуит“, а пък „мононатриевият глутамат“ (Е621) вече е „екстракт от мая“ или „квасна гъба на прах“.

Но нещата са на път да станат и много по-зле, защото псевдонауката все повече се усъвършенства в специалитета си: измамите. Така например скоро може да видим консерванта натриев бензоат прекръстен на нещо като „освежаващи кристали“. Терминът „изкуствено оцветен“, да речем, може да се заменени с „подсилен с красиви цветове“, и т.н. На всичкото отгоре хранителната промишленост иска да скрие, освен съдържанието, откъде идват храните и как точно са произведени, защото тези три неща са все лоши новини за вашето здраве.

#5
Пълно криминализиране на домашно произведените храни и лечебни средства, което ще принуди хората да разчитат единствено и само на фабричното производство

Докато сме на тема храна, нека ви кажа, че корумпираните „учени“ скоро ще обявят, че ако си произвеждате сами храната, това е изключително опасно занимание – защото е възможно да отгледате e.coli в собствената си градина. С това абсурдно твърдение домашното отглеждане на зеленчуци ще бъде напълно забранено на много места, а ако все пак случайно се осмелите да си отгледате тайно собствени домати, ще бъдете арестувани и вкарани в затвора точно както се постъпва и с трафикантите на хероин.

Това се прави с цел населението да стане напълно зависимо от централизираното фабрично производство на храни, както е вече зависимо от централизираното производство на електроенергия и от централизираната преработка на изкопаеми горива. Естествено всичко това ще бъде оправдано с помощта на „учените“, които ще твърдят, че фабричното производство на храни е много „по-безопасно за вас“, защото в заводите всичко е „пастьоризирано“, „безрадиационно“ и „неопушено“.

#6
Глобални пандемии и биологични оръжия, които ще се разпространяват чрез сезонните противогрипни ваксини

Макар по начало ваксините да са били създадени с идеята да пазят хората от болести, от доста време насам те се планират и използват като биологични оръжия, разпространяващи болести. Това е и причина хората, които се разболяват от грип зимно време, да са същите, които се ваксинират редовно. В близко бъдеще, когато глобалистите преценят, че човешката популация е надхвърлила „лимита“, ще станем живи свидетели на вирус, който „контролира популацията“ и ще действа точно чрез ваксините. Появата му ще е съпроводена от рекламна кампания, която ще предлага даже пари на хората, за да се ваксинират („Ваксинирай се против грип – спечели $25!“)

Целият този план, разбира се, не е нищо повече от мярка за „контрол на популацията“ и ще се приложи, за да елиминират хората с нисък коефициент на интелигентност – онези, които са достатъчно глупави, за да се подложат доброволно на инжекция с биологично оръжие, което е пакетирано и продавано като „ваксина“. Глобалистите вярват, че тази програма за евгеника ефективно ще освободи човечеството от „расата на глупавите“. Тук човешките мъки и страдания, които ще причини тази програма, нямат никакво значение.

#7
Пълен контрол върху размножаването ви и генетичните характеристики на вашето потомство

При полицейската „научна“ държава ще бъде невъзможно да се сношавате с човек по ваш избор и да създавате произволно потомство. Размножаването ще бъде внимателно регулирано посредством лицензиране и контрол, който да гарантира, че няма да се получат неочаквани резултати. Преди да има дете, всеки потенциален родител ще трябва да кандидатства пред властите за получаване на „разрешително за възпроизводство“. Но такъв човек вече ще трябва да има генетично-когнитивно досие и ако не се придържа към определения „размножителен статус“ (тоест ако има дете в произволно време, от лично избран партньор или „излишно дете“ – бел. Стопанина), го очаква затвор.

На хората, които показват склонност към бунтове и си позволяват да говорят против властта, ще бъде отказана „привилегията“ да се възпроизвеждат. Само на най-покорните, белокожите и праволинейно мислещите роби ще им разрешават да се размножават. И те с удоволствие ще го правят, за да създават нови бебета, които после ще оставят за отглеждане от властта и за възпитание в покорно робство.

(Бел. Стопанина: Случайно или не, в тази точка авторът Майк Адамс описва едно вероятно бъдеще, което се разкри и на мен в този окултен експеримент. Но нещата могат да стигнат много по-надалеч, да станат толкова по-злостни, че описанието им просто ще ги направи невероятни в нашето съвремие. Само едно ще кажа: Почитаемият Адамс едва минава по повърхността на черната евгеника и нейните социални планове.)

#8
Безжични мозъчни импланти, позволяващи дистанционно управление и превръщането на тълпи от хора в стадо кротки агънца

Бъдещето на „науката“ ще включва всякакви видове електроника, имплантирана в човешкото тяло. Най-разпространени ще бъдат „омиротворяващите чипове“, които ще се наложат паралелно с „паричните чипове“ – хората ще плащат за всичко с тях. Използването на пари в брой ще бъде незаконно и ще се репресира като „терористична дейност“.

„Омиротворяващите чипове“ ще се активират дистанционно от властите посредством излъчвания от предавателни кули или с помощта на ръчни устройства, с каквито ще бъдат снабдени служителите на реда. По този начин за нула време ще „омиротворяват“ огромни тълпи от протестиращи хора или бунтовници. „Студентите протестират отново за свобода на словото!“ – Така ли? Я активирайте „омиротворяващите чипове“ и те отново ще се подчинят на властите, поне за известно време. Също така, ако революционери маршируват към столицата и искат да свалят правителството от власт – активирайте чиповете и тираничната ви диктатура ще бъде спокойна!

Такива чипове могат да се използват и за „развълнуване“ на хората тогава, когато това е политически изгодно. Например, когато някой нов терорист атакува американците на американска земя, тогава „развълнуващите чипове“ могат да се активират сред населението и целият народ да се вдигне и да иска война срещу тероризма! (Естествено това важи и в случаите на терористични атаки, извършени от местните власти и приписани на друг извършител.)

#9
Генно инженерство и отглеждане на покорни супервойници

В далечното бъдеще войниците на бойното поле ще бъдат хуманоидни роботи, екипирани с огнестрелни ръце и бронирани тела. Представете си Терминатора T-1000 от онзи филм! За такива роботи, разбира се, е още рано да се говори – с всичките им сложни движения, автоматично задействане, зрително разпознаване и изкуствен интелект. Междувременно обаче най-мощните страни в света ще дават пари, за да отглеждат при пълна секретност генетично модифицирани супервойници, които ще се раждат, отглеждат и тренират да бъдат възможно най-роботизирани.

Тези супервойници ще бъдат генетично програмирани да имат върхови физически показатели (високо съдържание на кислород в кръвта, големи размери на тялото и т.н.), комбинирани с малки мозъци, способни да обработват само толкова информация, колкото да се подчиняват на заповедите, но не и да ги оспорват. Те ще бъдат екипирани и с многобройни електронни импланти, които ще ги правят повече роботи, отколкото хора. Ще имат например импланти, подобряващи зрението, които ще включват GPS устройство, свързано директно с мозъка им, аудиосистема в ушите и устройство за разпръскване на обезболяващи медикаменти в кръвта, за да могат войниците да продължават да се бият дори и след като са ранени.

#10
Електромагнитно активиране на метали и наночастици, предварително инжектирани чрез ваксините

Ето нещо ново, за което хората не се замислят: Освен като биологично оръжие, ваксините могат да се използват и за инжектиране на нанокристали, резониращи на определени честоти, точно както и радиоприемниците. Тези наночастици могат да се спотайват „приспани“ в телата на хората години наред и дори десетилетия, но в определен момент властниците могат да пуснат „пробуждащия“ радиосигнал. Този радиосигнал ще бъде с определена дължина на вълната, ще резонира с наночастиците в човешките тела и ще ги „събуди“.

Резултатите могат да са всякакви – масова лудост, масови изблици на агресия (бунтове и други) или просто десетки милиони души ще паднат и ще умрат на място без никаква видима причина. Всички тези резултати, които ще са предварително известни на властите, ще се използват по подходящ начин, за да се лансира поредната нова история за „терористична атака“, която ще се използва за налагането на нови, още по-строги правителствени мерки за контрол на населението.

Всичко това може да бъде направено „в името на науката“

Запомнете, че тези 10 точки са възможни бъдещи технологии, които служат за пример как може да се злоупотребява с науката, за да се обслужват интересите на тиранични правителства и корумпирани технократи. За щастие, тези 10 примера все още не са станали реалност, но по някои от тези технологии вече се работи усилено и е напълно възможно да ги видим реализирани още в следващите няколко години.

Истинската наука има важна роля в обществото, но аз вярвам, че науката трябва да защитава интересите на хората, а не на егоистите, управляващи глобалните корпорации и националните правителства. Когато, вместо да освобождава, науката се използва като поробващо средство над хората и за власт, това е нарушение на един от най-основните принципи във вселената: Само чрез свободата (свобода на идеите, въпросите и дискусиите) може да се стигне до истинско разбиране на нашата вселена.

Natural News поздравява всички учени, които се трудят за напредъка на човешката цивилизация, без да служат на злите корпорации, употребяващи науката за егоистичните си престъпни цели.

* * *

Автор: Майк Адамс

Превод: Захария Манова

Източник: Natural News

Споделете публикацията

Google1

21 коментара за "10 странни неща, които някои учени подготвят за бъдещето"

 1. Радослав Йорданов  25.11.2011 г. | 20:28 ч.

  Много интересна статия!

 2. Anon  25.11.2011 г. | 21:00 ч.

  Страхотна статия!

  Имам само малка забележка по превода: „содиев бензоат“ е всъщност „натриев бензоат“. „Sodium“ е английското име на натрия.

  Поздрави!

 3. Georgiev  25.11.2011 г. | 21:10 ч.

  „Гатака“

 4. Arctos  25.11.2011 г. | 22:05 ч.

  Някои от нещата звучат по-зловещо и от най-тъмната антиутопия. В момента чета „Прекрасният нов свят“ на Олдъс Хъксли и там се развиват идеи, подобни на описаните в точка 7.

  #5
  Пълно криминализиране на домашно произведените храни и лечебни средства, което ще принуди хората да разчитат единствено и само на фабричното производство

  За това съм абсолютно сигурен, че ще бъде приложено в една или друга степен. Само се чудех какъв ще е конкретният повод да се въведе масово, без да изглежда като брутален селскостопански фашизъм. Предположението за „опасност от e.coli“ си дойде таман на място като липсващата частица от пъзела. Значи да очакваме скоро зараза със зловещо име от хаотично подредени букви и цифри, която да плъзне по храните в глобален мащаб, причинявайки смъртта на хиляди хора и всявайки ужас сред населенеито. Накрая екип от експерти ще овладее ситуацията и ще установи, че заразата е тръгнала от частна ферма със занижен санитарен контрол, което ще отвърже ръцете на властта за криминализирането на домашното производство като „особено опасно за здравето на хората“.

  #8
  Безжични мозъчни импланти, позволяващи дистанционно управление и превръщането на тълпи от хора в стадо кротки агънца

  Имам сериозни опасения, че това откритие се експериментира успешно в нашата мила родина. Не е възможно да съществува такава повсеместна апатия към неспиращите извращения на властта, без да е играла някаква психотроника. 😳

  Много тревожни чувства ме налегнаха от толкова концентрирана „черна наука“ на едно място. Едно е сигурно – страдам от остра форма на „позиционно-предизвикателно разстройство“, а след прочитането на тази новина получих ужасяващ пристъп на „непокорност спрямо представителите на властта“.

  P.S. Благодарности на Захи за превода! 🙂

 5. Мислещ  26.11.2011 г. | 08:46 ч.

  Благодаря ти за превода Захария.

  В точка:
  #8
  Безжични мозъчни импланти, позволяващи дистанционно управление и превръщането на тълпи от хора в стадо кротки агънца
  Той контрола вече се изпробва, макар и в друга насока, важен е принципа. Погледнете какво се случва в Щатите през тьй нареченият „Черен Петък“ – и това е само началото на материалистическото безумие, налагано от черните братоци.

 6. zaharia  26.11.2011 г. | 18:42 ч.

  @Anon
  Благодаря ти за забележката, човек се учи цял живот. 🙂 Аз съм лаик – не съм учила нито английска, нито каквато и да било филология, самоука съм. И чак срам ме хваща като гледам колко правописни грешки ми е поправил Стопанина… 😳

  –––––––

  @Arctos
  Тука всички страдаме от опозиционно-предизвикателно разстройство 😆

  –––––––

  @Мислещ
  „Черни петъци“ има и у нас. Наскоро гледах един репортаж от откриването на някакъв от тези новите хранителни хипермаркети, ама не помня кой точно беше – е няма такова блъскане бе брате, то не бяха толкова много хора, колкото много се блъскаха, точно като стадо овце. 🙁

  И все пак не ги обвинявам пазаруващите, не знам в Щатите какво мотовира хората за такова безумно пазаруване, но за у нас съм сигурна, че не е толкова заблуждение, колкото сиромашия! А на гладен човек, като му дадеш нещо мааалко по-евтинко и се сцепва да купува, не толкова защото е алчен да има много, ами повече защото се страхува, че утре може да няма пари и за толкова и да си остане гладен… 🙁

 7. inranxan  26.11.2011 г. | 21:58 ч.

  бих добавил като възможност и наноботи- мини роботчета с големината на клетка каквито водещия учен в тази област ни уверява че през 2029 г ще има на разположение и ще контактуват със нервната система и мозъка няколко хиляди такива вкарани в тялото и вече сме киборги! и разбирасе излекувани от душата и всичко духовно

 8. Мислещ  27.11.2011 г. | 13:28 ч.

  Ето ви новина относно точка:
  #10
  Електромагнитно активиране на метали и наночастици, предварително инжектирани чрез ваксините

  DARPA намери замяна на антибиотиците

  Цитат:

  За никого не е тайна, че широко разпространеното използване на антибиотици доведе до това, че бактериите стават резистентни към съществуващите лекарства. Търсенето и разработването на нови лекарства продължава, но американските военни търсят радикално решение – нов клас лекарства.

  Американската агенция за перспективни разработки (DARPA) вижда бъдещето в наночастици, които ще вкарват в бактериите химични агенти, които да взаимодействат с гените на микроорганизмите и да ги унищожат. В бъдеще, воюващите страни може да използват биологични оръжия, и поради това би било добре също така да се научат как да препрограмират наночастиците в движение, за да могат те самите да реагират според променящите се условия.

 9. Тео  27.11.2011 г. | 18:27 ч.

  <Относно чиповете, които ще заместят и кредитни, и дебитни карти, има отколешно предсказание в Библията, съдържащо се в "Откровението на Йоан". А деянията на големите фармацевтични компании стават все по-ясно с течение на времето. Тъй или иначе главните юдеомасонски центрове са взели решение за 50 процентно /най-малко/ съкращение на населението на Земята.С всички сили и средства. И тъй като специалисти в различни сфери все пак са нужни на световния криминален "елит", състоящ се от опасни психопати и социопати, то той се стреми към създаването на тяснопрофилирани такива, т.е. хора, компетентни единствено в своята област и не притежаващи способността да анализират и обобщават широкомащабните процеси, протичащи в действителността. Оттам – и ударите, които се сипят през последните две-три десетилетия върху хуманитарните науки, които са буквално притиснати в ъгъла.

 10. Tony  28.11.2011 г. | 12:13 ч.

  БРАВО ! БРАВО !

 11. Живка  22.08.2013 г. | 11:53 ч.

  Хубава статия. Чудя се, след като у нас през последните години се развъдиха точно такива като описаните по-горе „индивиди на бъдещето“ – дали комунистите не са открили всичко това вече:))))и не са започнали с експеримента…и друго ми е чудно:) – нашите циганите къде ли ще са в класацията – те се плодят като мишоци, безмозъчни са (повечето), неграмотни и не им дреме:)) от факта, на тях не им трябва нищо да си произвеждат – нали може и на аванта:)) – това е „войската“ , срещу която искам да се изправи световния елит:))), защото у нас наближават милиони:))) с тези темпове за разплод:)) и най-вече – НИЩО НЕ ГИ МОРИ:))!

 12. Sophie Querin  22.08.2013 г. | 11:59 ч.

  Параноята си е параноя – няма да уточнявам в кой сектор работя, но прекарвам половината си време във Франция и другата половина по други континенти – Америка, Азия – има адски много учени, които наистина се опитват да помогнат на човечеството – да се твърди така генерално и без никакви доказателства че науката е „корпоративен инструмент“ е груба грешка. Всичко зависи от нас – от хората. Всеки приема каквото иска да приеме или по-точно каквото му е по-лесно да избере и да разбере – живеем в информационен век, може да бъде заблуден този, който не иска да знае! Какво стана с милионите ваксини произведени срещу птичи грип? 70% от французите не се ваксинираха, срока на годност на ваксините изтече, министершата беше отстранена от поста си и т.н. Не вярвам дори за секунда, че някой ще може да накара дори една десета от човечеството да се ваксинира насила. По въпроса с ГМО – хиляди генни специалисти работят с цел култирите да могат да оцелеят в случай на рязко глобално затопляне или застудяване – само за да има какво да се яде на планетата – и не работят за частни фирми, нито за корпоративни интереси – лично познавам много такива хора. Да не приравняваме генните модификации, целящи употребата на повече пестициди с тези, които целят подобряването на растенията за да няма нужда от пестициди и ерго – да няма нужда от Монсанто. Кой ще спечели тази битка не е ясно още, но много учени са на страната на човечеството, а не на тази на Монсанто! Не знам за вас – но аз витамина Д не го взимам на таблетки – пека се слънце – така организма го произвежда по принцип… Не казвам че големите корпрорации ги е грижа за нас – това не е вярно – добре ги познавам – изроди са, и то пълни, но хайде да не даваме САЩ за пример на целия свят или да не мислим, че по цял свят нещата стават като в САЩ. Също така хайде да не слагаме всички учени под общ знаменател. Алчни хора и хора готови на всичко за пари, власт и прочие винаги е имало и винаги ще има – такъв е човека, но не може да се твърди, че такива са всички хора или дори че мнозинството от хората на планетата е такова, за учените пък въобще да не говорим!

 13. Стопанина  22.08.2013 г. | 13:37 ч.

  има адски много учени, които наистина се опитват да помогнат на човечеството – да се твърди така генерално и без никакви доказателства че науката е “корпоративен инструмент” е груба грешка.

  Много наивно изказване, което не отчита действителността, че учените получават заплата и финансиране на проектите срещу изискване за резултати, постигнати в срок. Един учен може от дълбините на сърцето си да иска да спаси света, но за какво ще бъде използвано откритието му – зависи от тоя, дето е дал парите.

  Не вярвам дори за секунда, че някой ще може да накара дори една десета от човечеството да се ваксинира насила.

  1.И в наши дни ваксините са налагат силово чрез законодателната система и чрез репресивните механизми на държавния апарат. След като едно бебе, преди да навърши шест месеца, е напълнено с тежки метали чрез задължителни ваксини, а после и такива, за да почне училище, едва в зряла възраст щедро му се предоставя избора дали да дотури и противогрипни.

  2.Насилственото ваксиниране се е прилагало още в немските концлагери и съветските гулаци. Отзвук от тези практики е ваксинирането на войници под строй в хода на наборните им комисии, а след това и на сборните пунктове при постъпване на служба.

  А по време на самата служба, както на Запад (САЩ), така и на Изток (Русия и Китай) войниците са използвани като опитни мишки за експериментални ваксини като печално известната против антракс от 1970-е, която осакати хиляди млади мъже. Във войната в Персийския залив също бяха насилствено поставяни ваксини и синдромът, който доскоро се смяташе за следствие от военните действия, сега се разглежда като следствие от ваксините – понеже сред заболелите има и мнозина войници, които не са напускали САЩ.

  3. За да получиш зелена карта и виза за САЩ, имаш задължителни ваксини – всяко задължение е форма на изнудване и насилие.

  4. Миналата година в Калифорния бяха ваксинирани начални ученици по „училищна програма“, без да бъдат уведомени родителите им. Това е форма на насилие, тъй като децата са били подкарани под строй към кабинета на местната медсестра и не е имало възрастен да защити онези, които не са искали да ги боцкат. Подобна тактика се прилагаше и в едно от училищата, които посещавах в България, още от втори клас. И само благодарение на това, че родителите ми ме бяха подготвили как да постъпвам в такива случай, отървах съмнителното удоволствие.

  5. Когато един ден стане задължително да имаш поставен цял списък с ваксини, за да получиш документ за самоличност и право да работиш, пак ли ще говориш, че ваксините не се натрапват чрез диктат? Ами когато те овържат като на долния клип, за да те надупчат с инжекции…

  http://www.youtube.com/watch?v=cP__uf2Ubp0

  …понеже си „обществена опасност“, може би пак няма да вярваш, че насилствените ваксинации отдавна са факт. Може би пак ще намериш рационално обяснение и дори ще търсиш вината в себе си, докато търсиш оправдание за насилието срещу теб.

  хиляди генни специалисти работят с цел култирите да могат да оцелеят в случай на рязко глобално затопляне или застудяване – само за да има какво да се яде на планетата – и не работят за частни фирми, нито за корпоративни интереси – лично познавам много такива хора.

  Щом ги познаваш лично, питай ги кой им плаща заплатите и кой ще бъде собственикът на стоката, която произведат.

  големите корпрорации ги е грижа за нас – това не е вярно – добре ги познавам – изроди са, и то пълни, но хайде да не даваме САЩ за пример на целия свят или да не мислим, че по цял свят нещата стават като в САЩ.

  Големите корпорации не са нито американски, нито европейски, нито азиатски. Те са транснационални и общото между тях е, че са като онкологични заболявания за човечеството и света. Разбира се, чувствай се свободна да изброиш примери за големи корпорации, които са пример за човечност и не действат „като в САЩ“.

  за учените пък въобще да не говорим!

  Да, те, учените, са модерните жреци, за които трябва да се пеят само псалми. В противен случай ще нараним небесните им чувства с богохулствата си.

 14. Боби  27.08.2013 г. | 23:17 ч.

  @Стопанина, напълно съм съгласен с теб. Насилието е толкова масово, че сме свикнали да го приемаме като нещо естествено. То започва от раждането ни болница с насилствени процедури – една от друга по-опасни и вредни, после с отношението ни към животните, което ни възпитава да бъдем или жертви като тях, или насилници; после с това, което „трябва“ да се прави, въпреки че не е правилно. Тази лавина от преживени кошмари наяве ни поставя в положението да мислим, че това е „нормално“!? Много хора вече осъзнават абсурда на всичко това, но навиците ни, създадени от най-ранно детство са много трудни за преодоляване. Но единственият изход е да започнем със себе си. Защото дори децата ни наследяват нашата ценностна система. Така че бъдете промяната, ако искате по-добър свят.

 15. Мислещ  28.08.2013 г. | 08:24 ч.

  Боби
  @Стопанина, напълно съм съгласен с теб. Насилието е толкова масово, че сме свикнали да го приемаме като нещо естествено. То започва от раждането ни болница с насилствени процедури – една от друга по-опасни и вредни, после с отношението ни към животните, което ни възпитава да бъдем или жертви като тях, или насилници; после с това, което “трябва” да се прави, въпреки че не е правилно. Тази лавина от преживени кошмари наяве ни поставя в положението да мислим, че това е “нормално”!? Много хора вече осъзнават абсурда на всичко това, но навиците ни, създадени от най-ранно детство са много трудни за преодоляване. Но единственият изход е да започнем със себе си. Защото дори децата ни наследяват нашата ценностна система. Така че бъдете промяната, ако искате по-добър свят.

  Боби, задължително условие е да започнем със себе опознаването. Да виждаме грешките си и да вложим волята си в изправянето им. Но през това време, улисани в собственото си изграждане, по никакъв начин не трябва да забравяме децата около нас. Ще ти цитирам откъс от предисловието на книгата –

  УЧИТЕЛЯТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО
  РОЛЯТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО В ЖИВОТА

  България, която е пред прага на своя златен век, след дългите страдания, преживяни през вековното й съществувание и която има за в бъдеще да изпълни важна духовна мисия не само по отношение към себе си, но и в международната общност, трябва да стане пионерка на новото, на новата ера, която идва победоносно в своя път.

  Българският народ е достатъчно узрял, за да може да стане ценен проводник на новата творческа вълна, която се разлива по цялата земя, вълна, която ще освежи, ще реформира коренно политическия, обществения, стопанския и духовно-културния живот.

  Този чисто български реформаторски дух е подчертан още през времето на богомилите, както казва известният български писател Стилиян Чилингиров в своята книга „Какво е дал българинът на другите народи”: „С това учение България е първият християнски реформатор в света, който много време преди Цвингли, Лютер и Калвин проповядва на християните да се освободят от Рим и Цариград и да дирят спасение само в евангелските истини, в духовното и нравствено съвършенство на човека и на гражданина.”
  И много правилен е упрекът на Чилингиров, отправен към нашата интелигенция, че „когато цял свят го смяташе за българско, единствено ние дирехме корените му в манихейството, месалиянството и павликянството.”
  И по-нататък авторът на книгата „Какво е дал българинът на другите народи”, в своите разсъждения основателно се гордее, че както „Христос освети със смъртта си кръста, така нашият българин освети кладата и показа на света, как се служи самоотвержено на една идея, на едно учение, на една религия 415 години преди Ян Хус и цели 500 години преди италианеца Джордано Бруно.”

  Исторически е безспорно, че първите искри на ренесанса в Европа се излъчват от българското богомилско движение. Това учение се разля в Италия – патарени, катари, във Франция – албигойци, в Германия и Англия – катари, и чрез своята героична борба за социална справедливост, със своя чист мистицизъм наложи своите отражения в живота им.

  „И няма да бъде преувеличено, ако се каже, че лозунгът „Равенство, братство, свобода” с който французите обявиха и водиха своята революция и чрез нея се опитаха да преобразуват отношенията между личности, класи и народи, е наш лозунг. Той ще остане вечен блян за човечеството, ще бъде като указател на истинския Христов път на земята, благодарение на българския гений – негов създател, разпространител и осветител. Осветил я с кръвта на хиляди и хиляди мъченици българи, тръгнали по света да въдворяват нов ред между хората и нова правда на земята.”

  Излишно е да изтъкваме мнението на редица западни капацитети, които също са подчертали историческата мисия на богомилите.
  Изобщо, българският дух крие дълбоко в своята природа потенциала на един висш устрем към реформаторство. Този дух в настоящата епоха на преобразование трябва да бъде събуден и отправен по пътя на новите изисквания.
  Не се съмняваме, че българският народ, който както казахме, сега навлиза в своята златна епоха, ще даде както в миналото, така и сега, своите духовни ценности и усилия, за да изпълни достойно духовната си мисия в историята.

  За да се постави обучението и възпитанието в съгласие с детската природа, не е достатъчно само доброто желание, но конкретното познаване на законите, по които се развива детето. Днешното училище противоречи на детската природа. Преди всичко противоречи на детските периоди. В един образователен период не се развива у детето това, което е подходящо за този период. После, днешното училище противоречи на принципа на активността, творчеството. За дисциплината в училището се употребяват наказания, заплашвания, намаление на поведението и пр. Любовта не е приложена. Някои учители в гимназията се оплакали от учениците на своя директор, а той им казал: „Не сте приложили любовта. Приложете я, и ще ги преобразите.”
  В днешното училище не е приложен и трудовият принцип, който е необходим за раздвижване на цялото детско естество. Общението с природата и трудът не са направени основа на цялото обучение и възпитание, когато от там трябва да се почне.
  В днешното училище учителят и училищната програма определят в кои отделения и класове какво трябва да се преподава, по какви методи и пр. И всичко това трябва да се наложи на детето. Това е неестествено. Самата детска природа трябва да определи в кой период какво трябва да се преподава, какви методи да се употребят, кои детски сили да се развият и пр. Учителят няма какво да измисля програми, планове и пр., а самата детска природа трябва да ни посочи методите и програмата. Значи, изследването на детската природа е първата стъпка за изграждането на истинската нова педагогия. Иначе, резултатите ще бъдат отрицателни, даже печални. На музиката в днешното училище не е дадено онова първостепенно място, което й се пада, за развитието на всички детски сили.

  Ето думите на Учителя към младото поколение:
  „Аз поздравявам младото поколение. Те ще възкръснат. На младото поколение ще дадем всичкото си съдействие. Едно съм с тях. Аз съм с младото поколение, момчета и момичета, които имат стремеж към вечните ценности на живота, които имат любов. Идете и воювайте с оръжието на любовта! Победата ще бъде ваша. В бъдеще ще дойде едно ново поколение – нови типове.”
  „Ако ми дадете възможност, ще въздигна това младо поколение. Ще му дам философия, знания и начин за работа. Не монаси да ги направим, но художници, музиканти, поети, и работници, да служат на Цялото, на Божественото. Във всички области на науката ще бъдат посветени.”
  „Трябват училища, в които младежите да се възпитават как могат да станат строители на бъдещото общество.”

 16. Filibe  29.08.2013 г. | 19:05 ч.

  Izkluchitelno sam ocharovana ot nachinat po koito Stopaninat si otstoiava pozitziata!Statiata moje da e shok za niakoi, no za sajalenie chast ot izbroenite teorii sa vece fact. Az lichno sam svidetel na mnogo ot nachalnite fazi na tezi tendenzii i mi stava smeshno kato cheta komentari ot hora, koito smiatat che tova e bezpochvena paranoia ili che niakaksi tezi neshta niama da stignat do tiah. Loshoto, kakto i Stopanina iztukna e che tova ne sa prosto Amerikanski kompanii-tova sa Amerikanski kompanii, koito otdavna sa se razrasnali v multinazionalni uchrejdenia s mnogo vliatelni vruzki v mestnite zakonodatelni organi. Rezultatite v laboratoriite se diktuvat predvaritelno imenno ot firmite proizvoditeli, koito manipulirat naukata, politikata i mas mediite za da prokarvat edinstveno i samo sobstvenite si interesi-a te sa pechalba, pechalba, pechalba! I na tezi ot vas koito si misliat che vsichko tova e niakakva nauchna fantastika-poglednete dobre Bulgarskite si passporti. v tiah ima vgraden chip sas vsichkata vi lichna informazia i tova nito e ot vcera, nito e niakakva nepotvardena teoria ot dalechnoto budeshte. tova e segashnata realnost. Sabujdaite se!

 17. Спиро  09.10.2013 г. | 20:31 ч.

  Стопанин, под точка 7,
  „Бел. Стопанина: Случайно или не, в тази точка авторът Майк Адамс описва едно вероятно бъдеще, което се разкри и на мен в този окултен експеримент“. Линкът от „този научен експеримент“ не ми го отваря.

 18. Програми 55+  16.12.2013 г. | 12:22 ч.

  Интересна статия. И това, че в близко бъдеще на гражданите ще бъдат имплантирани чипове, които да наблюдават биологичните им показатели и в реално време да предават на властите данни за пулса ви, дишането и наличието на определени химикали в кръвта ни, например наркотици или някакви легални лекарства честно казано няма да ме учуди, ние все искаме да командваме и да управляваме всеки и всичко. Чиповете ще се използват, за да контролират дали хората са си изпили хапчетата и кой знае още какво коеот няма да ни бъде казано…..

 19. Антоанета  01.01.2014 г. | 12:00 ч.

  Трябва само да се огледаме в днешния живот и ще намерим абсолютно потвърждение, че натам вървим. И докато не се събудим няма как да противодействаме на това.

 20. zaharia  15.01.2014 г. | 14:18 ч.

  Към 10-та точка:
  http://www.sciencedaily.com/releases/2014/01/140114090828.htm

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.