Здравните новини с гарнитура от метирапон, ГМО и бисфенол А

Преди началото на поредния грипен сезон зачестяват новините за ваксини. Ето какво пишат от News.bg: Под 5% ваксинирани срещу грип.Според медиците едно от основните предизвикателства в профилактиката на грипа е да се убедят пациентите да се ваксинират… Над 63% е ефикасността на имунизацията срещу сезонен грип – обяви д-р Валери Цеков и допълни, че под 5% е имунизационният обхват за България през миналата година. По думите му тези данни са от продадените ваксини.“

На кого да вярваме сега? На д-р Цеков или на собствените проучвания на фармацевтичната индустрия, които показват ефикасност от едва 1 процент? И дали ще ги има и тези 5%, ако повече хора бяха наясно с какво точно ги ваксинират? Кратък преглед на стандартните грипни ваксини за сезон 2011-2012 г. разкрива известните смъртоносни съставки: най-разновидни канцерогени, имунотоксини, невротоксини, стерилизатори и други. Повече – тук.

В News.bg четем още:

„В Европа е изчислено, че ако 100% от рисковите пациенти се ваксинират срещу грип, могат да бъдат избегнати над 11 милиона случая на грип, до 1.2 милиона хоспитализации и над 106 хиляди смъртни случая.“

Пропуснали са само да споменат печалбите от продажбата на толкова ваксини, както и реалните резултати от ваксинациите върху населението. Ето какво показва ново изследване за въздействието им:

 

Рекламна кампания на компанията CVS Pharmacy за новите противогрипни ваксини. Рекламното лице на фармацевтичната стока е самата Смърт с наточената коса. Наистина една картинка струва колкото хиляда думи!

Ваксинираните деца далеч по-склонни към алергии и заболявания от неваксинираните. Немският хомеопат Андреас Бахмайер е анализирал данни на повече от 8000 неваксинирани деца от поне 15 различни страни и ги е сравнил с данните на повече от 17400 ваксинирани деца. Във всяка категория цялостните здравни резултати на неваксинираните деца са далеч по-добри от тези на ваксинираните. Броят на алергичните сред ваксинираните например е два пъти по-голям от този при неваксинираните. И още по-лошо: ваксинираните деца са близо 8 пъти по-склонни да развият астма или хроничен бронхит от неваксинираните си връстници.

Наблюдава се и друга съществена разлика в категорията на автоимунните разстройства. Само половин процент от неваксинираните са развили автоимунно заболяване, докато при ваксинираните имаме 7%. Други здравни категории, в които неваксинираните се справят далеч по-добре, включват невродермит, херпеси, отит, сенна хрема, хиперактивност, сколиоза, епилепсия, мигрена. Единствената категория, където децата и от двете категории са с идентични резултати, е при захарния диабет – болест, която така или иначе засяга само около 0.2 процента от децата.

* * *

Магазини за хранителни стоки предлагат намаление за тези, които се съгласят на ваксинация против грип. Поредното свидетелство, че ваксините са оръжие и стерилизационно средство срещу бедните.

Американският център за контрол и превенция на заболяванията (CDC) беше изобличен в цяла поредица лъжи за ваксините и пандемиите. Ето резюме на прегрешенията на тази правителствена организация, която – досущ FDA – се е превърнала в маркетингов отдел на фармафията.

Държавните власти в САЩ спасяват производителите на ваксини, както спасяват и банките – чрез фондове и организации като Vaccine Injury Compensation Program. По този начин властите потулват много от проблемите с ваксините и държат производителите на ваксини далеч от правосъдието.

Щатският губернатор Джери Браун продаде децата на Калифорния, като разреши да им поставят доказано токсична и смъртоносна ваксина, без да имат специално разрешение от родителите.

Как и от какво се правят днешните ваксини. Специално за медиците, които много обичат да инжектират в пациентите си разни течности, без да си имат и хабер какво точно инжектират.

* * *

Лекарство променя спомените ви. Според ново изследване, превръщането на неприятните спомени в приятни е само на едно хапче разстояние. Изследователите от Монреалския университет в Канада казват, че лекарството метирапон (което блокира „хормона на стреса“ кортизол) променя спомените на пациенти и намалява негативните събития в паметта им. Но дали това е непременно нещо добро?

Изследователите са оценили ефектите на метирапона върху група млади мъже, на които прожектирали историята на сериозно пострадало момиче, като презентацията съдържала много кръв и други смущаващи образи. Участниците получили единична доза метирапон, двойна доза метирапон или недействителни хапчета, като никой не знаел какво точно пие. По-късно, когато ги помолили да преразкажат какво са видели, приелите двойна доза метирапон си спомнили много по-малко от неприятните картини в сравнение с другите участници.

Специалистите споделят убеждението си, че това се дължи на занижените нива кортизол. Според тях, когато метирапонът изкуствено занижава кортизола, това повлиява на съхранението на спомени в мозъка. Изглежда, тогава се премахват и емоционалните аспекти от негативните спомени. Така промяната се характеризира с размяната на действителността със свят на изкуствена фантазия.

Проучване показва: 93% от неродените бебета са заразени с ГМО. Забележително ново проучване изобличава още една лъжа на биотехнологичната индустрия. А именно тази, че определен вид генетичен пестицид, използван в култивирането на ГМ посеви, не попада в човешкото тяло. Изследователи от Квебек доказаха, че Bt токсинът, използван в ГМ царевица и други култури, безспорно заразява кръвта на хората. Въпросният токсин е открит и в кръвта на 93% от бременните жени, участвали в теста. Проучването обяснява, че токсинът може да навлезе в тялото не само от приемане на ГМО, но и от консумация на мляко, месо и яйца от животни, хранени с ГМО.

Причина за използването на ГМ култури е пропагандата, че те не се различават от нормалните посеви. Повечето от изследванията, които „потвърждават“ безопасността на ГМО са дело на самите компании, произвеждащи ГМО. Което ги прави и несъстоятелен източник на надеждни данни. Сега, когато е видно, че това е пълна измама, много групи настояват пред правителствата за изтеглянето на ГМ продуктите от хранителната верига. На практика правителства от Северна Америка, Южна Америка и Европа са одобрили използването на ГМО на базата на неоснователни уверения, а не на солидна наука.

Концентрацията на бисфенол А в хората по-голяма, отколкото се смяташе преди. Нови изследвания показват, че нивата на бисфенол А са значително по-големи при хората, отколкото се предполагаше преди. Бисфенол А, или BPA, преминава в храната чрез пластмасата на потребителската електроника и бутилките на безалкохолните напитки, както и от вътрешната облицовка на консервите. Съдържа се и в зъбните пломби, а първоначално се е разработвал като синтетична версия на женския хормон естроген.  BTA предизвиква ракови тумори и разстройства, свързани с развитието, между които затруднения във възприемането на нова информация, СДВ (Синдром на дефицит на вниманието), деформации на репродуктивните органи (особено при новородените).

Също така BPA разрушава ендокринната система, което ще рече, че се намесва в хормоналната система на животните и хората. Чудите се защо децата са хиперактивни, а докторите предписват СДВ лекарства? Бисфенол А имитира естрогенната дейност и усилва мезолимбичната допаминова активност, която се изразява в хиперактивност и дефицит на внимание.

Споделете публикацията

Google1

За Григор Самуилов

Автор, коментатор и преводач на статии и обзорни материали в областта а политиката, банкерството, науката, религията и образованието.

Всички публикации

Един коментар за "Здравните новини с гарнитура от метирапон, ГМО и бисфенол А"

  1. Aha  21.10.2011 г. | 08:02 ч.

    Ето още малко и от мен http://vaclib.org/basic/vacingredient.htm Тук на този линк са дадени всички възможни (почти всички) които се използват днес. Дадена и информация за производителя, съдържанието и по надолу какво пречиняват невротоксините и животинските клетки които съдържат- потресаващо е! Няма безопасни ваксини!

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.