Световният елит и неговата фармацевтична война срещу децата

Медицинската организация „Лекари без граници“ (MSF – Medecins Sans Frontieres) на 18 август 2011 г. започна масова програма за ваксинирането на сомалийци от бежански лагер в южна Етиопия. Програмата е насочена срещу децата под 15-годишна възраст. Много (ако не всички) от сомалийските бежанци страдат от недохранване – беше обявено от всички хуманитарни агенции. „Недохранването е много сериозно“, признава и Гилем Перес, координатор на MSF. Засушаването в Африканския рог обрече 12 милиона души на мъчителен глад.

Какво е смущаващото в тази новина? На пръв поглед звучи напълно нормална – отиваме в бежански лагер и ваксинираме всички наред. Но някога беше време, когато лекарите бяха истински лекари и никога не биха поставили ваксина на деца, при които има смущения в имунната система дори само от грип или от тежка настинка. И със сигурност един лекар, който е с всичкия си, не би ваксинирал пациенти, страдащи от силна треска или от някое друго остро влошаване на здравословното състояние.

Нека попитаме и друго – защо предпазливите лекари внимаваха с ваксинирането на деца? Всеки лекар, който разбира от работата си, е наясно, че ваксините са стресови за тялото и това е една от причините някои деца да умират веднага след ваксинацията. Обикновено страничните ефекти не са смъртоносни, но увреждат нервната и други системи.

Никой педиатър не би инжектирал олово в деца, но повечето медици нямат задръжки да инжектират живак и други тежки метали, които са 100 пъти по-токсични от оловото. Днешните лекари са изхвърлили цялата си предпазливост на бунището – нехайствата на педиатрите са описани в книгата ми „Хуманна педиатрия“ (Humane Pediatrics). Детските лекари буквално са изгубили всякакъв усет за правилно и погрешно – те са изгубили съвестта си и живеят с идеалистична представа за себе си и с желязно високомерие. Скрити зад образа на „ангели в бели престилки“, те без преувеличение съсипват децата и след това заспиват, сякаш не са направили нищо лошо.

„Нали няма да ме увредиш? Сигурен ли си? Не ми вдъхваш вяра.“

Според д-р Мохамед Ал-Баяти, „пораженията върху имунната система са бързо обратими, след като премахнем реалните увреждащи агенти или лекуваме истинските причини“. Здравата имунна система е следствие от пълноценния живот, а едни от най-големите й врагове са лошата храна и гладът. Патологичната атрофия на лимфните тъкани в хора, страдащи от недохранване, е явление, известно на науката още от 1925 г.

Недохранването води до тежка атрофия в тимуса и лимфните органи, като възпрепятства нормалната функция и на Т-клетките. Тези изменения са обратими чрез подхранване по специална диета. Ал-Баяти описва (клиничните си наблюдения), че размерът на тимуса при недохранени деца се увеличава до нормални размери след само девет седмици на качествено захранване.

Ваксините понижават естествения имунитет

Един стар мой познат – доктор Харолд И. Бътрам, преди много години, през 1984-а, написа малко известно писмо до редактора на New England Journal of Medicine относно интересно проучване в Германия. Изследването над 11 здрави възрастни индивиди показва, че количеството на лимфоцитите значително, макар и временно, спада рязко след рутинна ваксинация срещу тетанус. Бътрам пише още:

„Особено притеснителен е фактът, че при 4 (измежду тези 11) пациенти, броят на лимфоцитите е спаднал до нива като тези при пациентите с напълно развит СПИН. Заключенията от това проучване са изключително важни. Като имаме предвид немското изследване, което е правено върху здрави и възрастни хора, е редно да помислим трезво за възможните последствия от множеството ваксини (общо 18 задължителни в първите шест месеца от живота на бебетата), поставяни на невръстни деца – при които имунната система е още недоразвита и уязвима.“

Проучването, публикувано в New England Journal of Medicine, което показваше, че ваксините срещу тетанус разреждат Т-клетките до количества под нормата, както и че пикът (на пораженията върху имунната система) се отчита след около две седмици. Макар пораженията върху естествената имунна система да са сходни като тези при болните от СПИН, важната информация от това проучване така и не беше публикувана. Бътрам се възмущаваше:

„Смятам това за един от най-скандалните примери за престъпно нехайство при тестването на детски ваксини – ако не за друго, защото това проучване така и не беше направено повторно.“

Естествените защитни системи на организма атакуват тумора, докато е още малък

Една от основните функции на клетките, действащи като Т-помощници, е да увеличават и да подсилват имунните реакции чрез секрецията на специализирани ензими, които активират други бели кръвни телца, за да се борят с инфекциите. Така получаваме „профилирани“ Т-клетки, които са важни за директното унищожаване на определени туморни клетки, на клетки-вирусоносители и понякога на паразити. Някои от тези Т-клетки са наричани естествени убийци (NK – natural killers) и пряко атакуват и елиминират ракови образувания, като меланома, лимфома и клетки-вирусоносители, предимно херпесните и тези с цитомегаловирусни инфекции.

(Бел. Стопанина: Иска ми се да продължа мисълта на автора с нещо, което ми се губи. Примерът, който той дава, обяснява защо ваксините са сред главните причини за бума на раковите заболявания. Първо, защото ваксините отслабват или напълно ограничават силите на естествения имунитет да се справи още с първите появили се ракови клетки. И второ – защото в самите ваксини има ДНК от канцерогенни вируси. Оставям вие да прецените дали това ДНК е нарочно оставено там или е нормално следствие от производствените процеси на ваксините, както твърдят фармацевтичните концерни.)

Световната здравна организация и Световното правителство на елита

Рон Хера (основателят на Hera Research, LLC) пише:

„Глобализацията, която следва плановете на големите мултинационални корпорации, доведе до отчуждаването на европейците, британците и американците от собствените им правителства. Държавните власти стават все по-подчинени на международните (политически) формации, докато народните представители и министрите стават все по-подчинени на мултинационалните корпорации. Понеже глобализацията е планът на най-големите корпорации, имащи клонове във всяка страна, европейските, британските и американските лидери почти без изключения я поддържат.“

Глобализацията напредва и води със себе си ограничения за индивидуалните права, „необясними“ нови закони, недемократично сформирани правителства и политически организации, както и потенциала за груби репресии над хората. В областта на медицината чрез авторитарната позиция на Световната здравна организация беше направена и още една голяма крачка от финалния спринт към елитарно световно правителство.

Australian Vaccination Network (австралийска организация, бореща се за правата на родителите сами да решават дали да ваксинират децата си – бел. Стопанина) ми писа, за да ме уведоми, че това световно правителство налага своята воля и в милата родина на австралийците:

„Австралийското правителство току-що прие официалното изискване всички родители да заведат децата си на лекар за профилактичен преглед. Подчинението на това изискване ще определя дали родителите занапред ще получават детски надбавки, или не. (Колко познато. Интересно как става така, че „съвсем случайно“ властите на различни държави и Бойко Борисов налагат едни и същи изисквания и то по едно и също време – бел. Стопанина) Вече разпратиха уведомителни писма до семействата с малки деца – някои вече получиха своите. Изрично е наблегнато, че прегледът ще включва и задължителни ваксинации. Не е изключено някои лекари да разглеждат неваксинираните деца като „изложени на риск“ и да настояват за съдействия от властите, включително за принудителни ваксинации или отнемане на децата от родителите им.“

Има нещо дълбоко иронично в това, че позитивните възгледи за обединението на човечеството по света се свързва с хармония, мирно съжителство и сътрудничество, както и със запазване на националния суверенитет. Говоря за ирония, защото в действителност имаме богат елит с подбрани марионетки, които да ни казват какво можем да правим или какво не можем да правим.

* * *

Автор: Д-р Марк Сиркъс (Здравен експерт и поддръжник на схващането, че в човек са заложени всички сили и механизми за самолечение. Той е автор на няколко бестселъра, сред които се открояват „Медицината на оцеляването през 21 век“, „Да победиш във войната с рака“ и „Хуманна педиатрия“.)

Източник: Activist Post

* * *

Вижте още:

Изнамериха ваксина против влечението към духовното

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.