Учени: Плащайте CO2 данъци или извънземните ще ни изтребят

Белите мечки така и не се издавиха, градовете не бяха пометени от суперурагани, океаните не заляха континентите — прогнозите на алармистите, проповядващи измамата за глобалното затопляне, не се сбъднаха. Затова сега са измислили нова заплаха, която трябва да ни убеди да плащаме въглеродни данъци на Ал Гор и глобалния елит: щели да ни нападнат извънземни природозащитници от далечния космос.

В статия на Guardian четем:

„Това може да не е най-убедителната причина да ограничите емисиите на парникови газове, но намаляването на тези емисии може да спаси човечеството от превантивна атака на извънземни. Така твърдят някои учени.“

Ново проучване, направено от изледователи на института за планетарни дисциплини към NASA, утвърждава идеята, че „зелени“ извънземни могат да се подразнят от това, че караме големи коли, замърсяващи въздуха, и да пометат човечеството от лицето на Земята, за да „защитят други цивилизации“. Тези „зелени“ извънземни вероятно щели да са враждебно настроени към хората, задето нанасят екологични вреди.

Авторите на проучването пишат:

„Такива възможни сценарии ни дават основания да ограничим популацията си и да намалим влиянието си върху глобалните екосистеми. Ще е особено важно да съкратим нашите емисии на парникови газове, тъй като съставът на земната атмосфера може да се наблюдава от други планети.“

Наистина ли е толкова чудно, че според актуалните анкети вярата в глобалното затопляне определено се топи (за разлика от полярните ледове – бел. Стопанина)? Наскорошна анкета на Rasmussen показа, че 69 процента от американците са стигнали до убеждението, че учените най-вероятно фалшифицират данните за климатичните промени, за да обслужват политически интереси.

Така е — те действително ни заливаха с лъжи, че полярните мечки не можели да плуват, подхранваха параноята около измамата за пренаселването на планетата, предвиждаха глобални опустошения от суперурагани и какви ли не сценарии. И всичко това с целта да плашат хората и да ги принудят да приемат глобалната измама, част от която включва и плащането на въглеродни данъци — пари, събирани от Ал Гор и Ротшилдови.

Но на лъжите краката са къси. Псевдонаучните речи на Гор в Чикаго претърпяха пълен провал. Фактът, че сега им се налага да разиграят скрития коз с „извънземните нашественици“, само илюстрира колко отчаян и несериозен е станал култът около климатичните промени.

Има много хора, които горко оплакват агонията и падението на NASA след нейния апогей с програмите „Аполо“. Но ако парите на данъкоплатците се използват за проучвания, като горе цитираното, кончината на NASA може би дори малко закъсня. Нека не забравяме, че тази държавна агенция е същата, която използваше парите на данъкоплатците, за да спонсорира работата на д-р Джеймс Хенсън — активист и проповедник на глобалното затопляне, който одобри и препоръча една популярна екофашистка книга. В тази книга директно се отправят призиви за сриването на градовете със земята, да бъдат заличени индустриалната цивилизация и да се предприемат геноцидни мерки срещу хората — все в името на борбата срещу климатичните промени. Може би извънземните трябва да наемат Хенсън за свой говорител.

Само за последните четири години Хенсън получи над 1 милион долара на данъкоплатци, за да финансира различни планове на активисти. Той е ключова фигура в култа за глобалното затопляне — през 1988 г. свидетелства като експерт в Сената на САЩ от името на една комисия, оглавявана от Ал Гор. Именно оттогава насам елитът започна бързо да инфилтрира свои марионетки по ръководните постове на различни водещи екоактивистки организиции. Резултатът беше, че така стартираха и първите шумни кампании с апокалиптични сценарии, връхната точка на които бяха призивите за събиране на въглеродни данъци и за тоталитарно управление на обществото.

Джон П. ХолдрънДори да пренебрегнем всичко това, за какво са ни притрябвали някакви извънземни за унищожаване на човечеството и „спасяването на планетата“? Джон П. Холдрън, един от царедворците в Белия дом, вече е помислил за това и има готов план. В книгата си „Еконаука“ (Ecoscience) от 1977 г. той предлага установяването на „планетарен режим“, който да организира принудителни аборти и задължителни процедури по стерилизация; също и изсипването на медикаменти във водоснабдителната система като средство за бракуване на излишното човечество.

Сега Холдрън се занимава с „геоинженерство“ на планетата, целящо нейното опазване от предполагаемите антропогенни климатични промени. Моето мнение е, че само този човек е по-голяма и съвсем реална заплаха за човечеството, отколкото фантастичните сценарии за нашествие на извънземни от дълбините на космоса.

* * *

Пол Дж. УотсънАвтор: Пол Джоузеф Уотсън

Източник: Prison Planet

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.