Няколко снимки на мъртвия Осама не променят фактите

Корпоративните медии изфабрикуваха поредния слаб аргумент, който се основава на странния предразсъдък, че когато от Белия дом пуснат истинска снимка на Осама Бин Ладен с куршум в главата, това безусловно ще обори всички „теории на конспирацията“ (разбирайте истината и документираните задкулисни машинации на властите). Включително „теориите“ за колебливите истории около ролята на Осама като главатар на Ал Кайда – групировка, създадена от ЦРУ.

ABC New съобщава:

„Фотографията е кървава и отблъскваща по думите на източници, които са я виждали – на нея се вижда рана от куршум в главата (на Осама), над лявото око. Има опасения, че нейното разпространение може да бъде сметнато за провокация, но властите казват, че това ще сложи край на скептицизма за смъртта на основния враг на народа.“

Но „конспиративните теоретици“ никога не са твърдели, че Бин Ладен все още е жив. Напротив – допреди два дни негодуваха срещу нежеланието на корпоративните медии да вземат предвид крещящо очевидния факт, че всички уважавани лица от разузнавателните служби говорят как Бин Ладен е мъртъв от много години.

И нека не забравяме, че отново корпоративните медии вчера агресивно разпространяваха фалшиви снимки на мъртвия Осама, докато „конспиративните теоретици“ неуморно отбелязваха, че си имаме работа с една измама. Още по-голямото нахалство е, че същите тези масмедии, които продаваха манипулативните си материали, след това обвиниха „конспиративните теоретици“ в разпространение на лъжи.

Като имаме предвид това, може да се прогнозира, че когато администрацията на Обама осигури кървавите снимки на мъртвия Бин Ладен, корпоративните медии незабавно ще отбележат „неоспоримото доказателство“, че „конспиративните теоретици“ от самото начало са били в грешка – въпреки това, че „конспиративните  теоретици“ никога не са се съмнявали в кончината на Осама.

Каквито и да било снимки на Бин Ладен с куршум в главата няма да „сложат край“ на който и да било от следните факти:

— Фактът, че многобройни професионалисти от разузнавателните служби и служители на правителството открито обявиха, че Осама е мъртъв от години, както и това, че властите на САЩ са изчаквали да обявят смъртта в най-изгодния политически момент.

— Фактът, че Осама Бин Ладен беше въоръжаван и спонсориран от ЦРУ от 1979 година насам в ролята му на пълномощник в борбата срещу съветските войски в Афганистан.

— Фактът, че ЦРУ поддържаше Ал Кайда на Бин Ладен по време на инвазията в Югославия и Сърбия през 1999 г.

— Фактът, че Анвар Ал-Авлаки, дясната ръка на Бин Ладен, вечеря с високопоставени лица от Пентагона броени месеци след трагичния 11 септември.

— Фактът, че Сибел Едмъндс, преводач на ФБР, свидетелства как Бин Ладен е работел за САЩ до самия 11 септември.

— Фактът, че Харун Рашид Асват – последовател на Осама, член на Ал Кайда и сочен за организатор на атаките в лондонското метро – беше агент на западното разузнаване.

— Фактът, че Абу Катада, смятан за „дясната ръка на Осама в Европа“, беше агент на западното разузнаване.

— Фактът, че САЩ в наши дни въоръжават и спонсорират Ал Кайда, за да подготвят смяната на режима в Иран.

— Фактът, че западните разузнавателни служби изпипаха несметни количества пари в джобовете на либийската клетка на Ал Кайда, контролирана директно от Бин Ладен, за да организират акция за убийството на полковник Кадафи през 1996 г.

— Фактът, че САЩ и в наши дни подпомагат Ал Кайда на Бин Ладен за смяната на режима в Либия.

— Фактът, че от самото начало всяко свидетелство сочи, че Ал Кайда е инструмент за мръсната работа на американския военно-индустриален комплекс.

Снимките на Белия дом със застреляния Осама не опровергават нито един от тези факти. Така че когато неизбежно корпоративните медии предложат тези снимки като „куршум за конспиративните теории около Бин Ладен“, нека хората се замислят дали тези снимки наистина адресират тъй наречените конспиративни теории (тоест документирани факти) за Осама и тези, че Ал Кайда е разработка на американските служби.

Автор: Пол Джоузеф Уотсън

Източник: Prison Planet

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

8 коментара за "Няколко снимки на мъртвия Осама не променят фактите"

 1. JammerBg  03.05.2011 г. | 20:53 ч.

  Oгорчен съм от картината на ликуващи хора за това, че някой е убит, та било то и „Бен Ладен“.
  Гледах репортажите от „кота нула“ и се чудех – какви ужаси още ,трябва да преживее този народ, за да си вземе поука….

 2. inranxan  04.05.2011 г. | 09:08 ч.

  се едно да се огорчаваш че блеят овцете

 3. inranxan  04.05.2011 г. | 13:05 ч.

  осама не бил въоръжен но оказал съпротива с чалмата се развилнял като джеки Чан и командосите при неизбежна самоотбрана са го застреляли в главата защото предупредителните в тялото не ги усетил хахахаха
  освен това използвал за жив щит жена така че първо нея убили а телоохранителите му ги обезвредили с хипноза и те не са пострадали

 4. Нед  04.05.2011 г. | 21:30 ч.

  Много вътрешен човек на американското правителство признава на Алекс Джоунс, че Осама е убит през 2001 година:

  http://www.infowars.com/top-us-government-insider-bin-laden-died-in-2001-911-a-false-flag/

 5. Стопанина  04.05.2011 г. | 21:37 ч.

  …Осама е убит през 2001 година…

  Не става дума за убийство, а за болестта на Осама, заради която в крайна сметка умира.

 6. Axe  04.05.2011 г. | 23:47 ч.

  Притеснява ме факта, че „ликвидираха“ Осама точно сега. Научил съм си урока че случайности няма. Точно по време на най-големите размирици в арабския свят и в същия ден когато съобщиха и за убийството на сина на Кадафи. Подозирам че в отговор на това отново, за пореден път ще последва „дата 11-ти“…дано не съм прав.

 7. Александър  06.05.2011 г. | 13:53 ч.

  Бих искал да постна линк към видео, което има връзка със „смъртта“ на Осама. Взех го от сайта на Дейвид Айк.

  Въпросното действие се е случило точно преди убийството на Осама. Не знам дали ще го видим по масовите телевизии. Ако са избягали топ престъпници, това със сигурност значи по – широки военни действия ще се предприемат, изпращане на повече американски войници в Афганистан. Военния конфликт се разраства!

 8. Мислещ  14.06.2011 г. | 07:59 ч.

  Водолаз издирва Усама бин Ладен

  Тези американци съвсем изтрещяха. 🙂 Чудят се как да замажат гафа с „уж убийството“ на Усама бин Ладен, и в стремежа си се оплитат в още повече в лъжи.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.