Ротшилд и фармафията продават опасна стока на здрави жени

Международна комисия от експерти обяви, че една измежду 10 жени може да се опази от рак на гърдата, ако използва превантивно медикамента тамоксифен. Но съществуват опасения от страничните ефекти на лекарството — сред тях са появата на тромби в кръвта, а в някои случаи и рак на матката.

Тамоксифен понижава нивата на естроген — хормон, който поощрява растежа на рака в гърдата. Лекарството все още не е одобрено за използване във Великобритания като превантивно средство, но в САЩ вече се предлага с такава цел.

Ръководителят на експертната комисия — проф. Джак Кюзик — който е сътрудник на Лондонския университет, е категоричен, че лекарите трябва да използват тамоксифен и в правантивните терапевтични практики (тоест върху здрави жени — бел. Стопанина). Независимо от страничните ефекти. (Превод със съкращения)

Източник: Телеграф UK

Коментар от Стопанина: Въпросната „международна комисия от експерти“, ръководена от Джак Кюзик, всъщност е комерсиална организация. Сред нейните спонсори са банкстерската фамилия Ротшилд и цяла плеяда от фармацевтични компании като Pfizer и Glaxo Smith Kline.

При такива „дарители“ (разбирай: поръчители) пропагандата на опасни и/или стерилизиращи медикаменти става напълно очаквана и закономерна. Заради тази престъпна атака срещу здравите жени такива като проф. Кюзик трябва да обитават британските затвори — но това си е мое мнение.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

3 коментара за "Ротшилд и фармафията продават опасна стока на здрави жени"

 1. zaharia  29.03.2011 г. | 16:44 ч.

  …една измежду 10 жени може да се опази…

  Що за нищожна успеваемост има това лекарство, и кой знае колко повече вредни странични ефекти, пък те са седнали да ми го рекламират…

  А всичкото това при положение че Баща ни, нашия създател, ни е осигурил далеч по-ефективни средства за превенция на заболяванията. Ето например едно такова средство, но има и много други…

 2. garan4e  03.06.2011 г. | 14:04 ч.

  Фамилия Ротшилд се занимава от десетилетия да направи безплодни жените в определни територии чрез ваксинации, имунизации и определени медикаменти, тествани нелегално в болнични заведения. Разцвета на фармацефтичната мафия у нас и чудовищния прогрес на точно определени заболявания с гарантирана смъртност, доказва, че и ние сме една такава територия. Не приемайте никакви лекарства, позовавайте се на билките и природните методи за лечение…

 3. Нед  03.06.2011 г. | 16:31 ч.

  Моя позната, ми каза, че след раждане в англия, на „профилактичен“ преглед са и поставили диагноза рак на матката и са я оперирали „успешно“ и вече не може да има деца. Разказа ми, че много англичнки са минали по същия път, като нея.

  Всяка англичанка пиела кодеин. Възрастните, по-големи дозировки…за да не изпитват болки от заболяванията! Там не ги лекуват, а им дават кодеин!

  От години се замислям, че в България 200 000!!!!! двойки не могат да имат деца! Това е война! И същевремено бизнес, огромен с Инвитро оплождането.

  Интерсно четиво:

  http://data-bg.com/orgarms.htm

  http://data-bg.com/kvachk.htm

  Сещам се, че в романа на Олдъс Хъксли „ПРЕКРАСНИЯ НОВ СВЯТ“ се говори за раждане на деца по изкуствен начин!!!Писан е преди повече от 70 години.

  В този роман пише за хапчета, които робите взимат, когато искат да бъдат щастливи:

  „Хапче сома ти глътни и грижи недей бери“. – Прозак!

  Какво ли е видял Хъксли по време на експериментите с ЛСД. Американското и английското правителство ги забраняват, защото разбират, че тези субстанции разширяват съзнанието и човек разбира, че има и други светове.

  Много интересни филми по темата:

  „Други светове“
  „ДМТ – молекулата на духа“

  В kolibka.com ги има преведени.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.