Цената на бизнеса с ваксини: 2000 мъртви бебета

По рано този месец (март 2011 г.) японските власти забраниха на лекарите да използват пневмококови и ХИБ ваксини, тъй като четири деца починаха веднага след ваксинацията. Истинската новина тук обаче, която така и не беше масово оповестена, е, че 2000 бебета умряха в САЩ след ваксинация срещу тези болести. Също така властите отказват да предупредят родителите за рисковете и да прекратят производството на тези ваксини. Жизненоважно е да се направи проучване за сигурността на тези ваксини и най-вероятно ще се наложи да бъдат изтеглени от пазара, преди да осакатят или убият още бебета.

Според Пол Офит, един от говорителите на индустрията с васините, „японското министерство на здравеопазването постъпи глупаво, като прекрати ХИБ и пневмококовите програми“. Той смята, че  смъртните случаи са били причинени от Синдром на внезапната детска смърт (SIDS) или други причини – всякакви други причини, но не и самите ваксини. Децата съвсем „случайно“ се разболявали и умирали.

Уилям Шафнър, председател на медицинския факултет към Медицинския колеж Вандербилт, също като Офит вярва, че смъртните случаи „най-вероятно са случайни“. Ако има нещо иронично тук, това е, че Шафнър получава пари от производителите на ваксини като техен консултант – а рейтингът на тези компании се понижи след решението на Япония да преустанови ваксинациите. Офит и Шафнър никога не са виждали починалите деца, нито са чели аутопсиите, тъй като не са правени такива, нито обясненията им за причините на смъртта се основават на наука.

Ако вярваме на Шели Бърджис – говорителка на агенцията FDA – служителите на регулаторните органи FDA и CDC „не откриха поводи за загриженост относно безопасността на ваксините или необичайно зачестяване на оплакванията“. Това е странно, защото Горещата телефонна линия за странични ефекти от ваксините (VAERS), поддържана и стопанисвана от FDA и CDC, за последните няколко години е приела над 59000 обаждания за странични ефекти от ХИБ и пневмококовите ваксини. При повече от половината от тези случаи – 30094 – се е наложило приемане на хората в болница. Регистрираните смъртни случаи са 2169, като почти 95 процента от жертвите на тези трагични последици са деца под 3-годишна възраст.

Само за последните пет години – от 2006 до 2010 г. – са регистрирани странични ефекти от пневмококовите и ХИБ ваксините у 17595 души. 464 от тях умират след ваксинацията. Тук трябва да се отбележи, че тези числа представляват само „официалната“ статистика във VAERS. Бившият началник на FDA – Дейвид Кеслър – изчисли, че на всеки един официален случай със странични ефекти се падат по около 100 други на хора, които също са пострадали, но по една или друга причина не са се оплакали.

В Япония повечето ваксини не са задължителни, така че безумната и насилническа тактика на американските власти за ваксинирането на всички щатски деца и възрастни не е глобално явление. Всъщност на японските бебета им поставят само две ваксини – срещу детски паралич и една комбинирана срещу дифтерит, тетанус и коклюш. ХИБ и пневмококовите ваксини бяха наскоро добавени в японските програми, без да са задължителни. Сравнете това с претъпканите, опасни и доходоносни ваксинации в САЩ: бебетата трябва да получат няколко дози от ваксини против полио, дифтерит, тетанус, коклюш, хепатит B, ротавирус, ХИБ, грипове и т.н.

Обобщено, четири япончета загинаха, след като ги инжектираха с ваксини, а японското министерство на здравеопазването прекрати имунизационната програма. Американските здравни власти обявиха това действие като „глупаво“, въпреки че вероятно ще спаси още бебета от увреждане и смърт. В Съединените щати хиляди умират след ваксинация срещу същите заболявания, но на властите не им пука. Пропагандаторите на ваксините вярват, че децата са нещо лесно прежалимо – за тях малките са просто клиентела, която могат да използват за лично финансово облагодетелстване. Осакатяването и убийствата на американски граждани чрез задължителни ваксини просто се разглежда като цената на това да правиш бизнес.

Автор: Нийл З. Милър
Източник с препратки: Natural News

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

5 коментара за "Цената на бизнеса с ваксини: 2000 мъртви бебета"

 1. Надежда  26.03.2011 г. | 13:29 ч.

  Питам се дали има връзка между глупавата постъпка на японците и земетресението което ги разтресе. Най – вероятно има.Нагледен пример за останалия свят – ако не слушате чичо Сам, ще страдате.

 2. inranxan  27.03.2011 г. | 11:40 ч.

  не ви ли прилича отношението на властите към бебетата както отношението на служителите в фермите към животните там…
  за властите бебетата са просто бройлери…

 3. inranxan  17.05.2011 г. | 18:54 ч.

  http://30dumi.pozicii.net/2011/05/v-balgariya-umirat-detsa-ot-vaksina/
  и в България са умрели деца от ваксина – да сте чули нещо по медийте

 4. ani  17.11.2011 г. | 16:55 ч.

  decata ve4e sa bolni kato se vaksinirat kato bebeta i se razbolvat kato bolesta autizam

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.