Първанова: Фармацевтични компании манипулират общественото мнение

Пълни анализи на заболеваемостта и смъртността ще има след приемането на доклада на Европейския парламент по овладяването на епидемията от (A)H1N1 в периода 2009-2010 г. в Европейския съюз. В доклада се съдържат констатации за допуснати нарушения и възможни конфликти на интереси. Това заяви евродепутатът Антония Първанова в ефира на БНР.

„Оказа се, че от птичи грип, въпреки насаждането на страх за пандемия, което означава огромна епидемия за милиони хора в цял свят, са заболели само около 250 човека потвърдени, което очевидно доказва, че има спекулация.“

Тя посочи още, че малко повече са заболелите от т. нар. свински грип – около 1 600 души, но на фона на 200 000 от обикновения грип (което все още не се смята за пандемия), отново цифрите са несериозни.

„Става въпрос за злоупотреба и най-вече манипулиране на общественото мнение, за да могат хората да се ваксинират, да купуват определени ваксини на определени фармацевтични компании, както и съответно да използват противогрипни средства, също на определени фармацевтични компании.“

Източник: Frog News

Коментар от Стопанина: Сънувам ли, реалност ли е? Доживях! Благодаря на Aha за връзката към новината.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Един коментар за "Първанова: Фармацевтични компании манипулират общественото мнение"

  1. Viktor  31.01.2011 г. | 16:35 ч.

    ето една друга връзка:
    Скандал вади на показ фармацевтични лъжи:
    http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3579411

    имали пробуждане или……………

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.