На хартия: Днешните ваксини и ваксините на бъдещето

Една от най-важните статии, които някога съм писал: «Какво трябва да знаем за днешните ваксини (и какво можем да очакваме от ваксините, планирани за бъдещето)» (PDF, 2.7 MB). Голяма заслуга за материала има австрийската ми колежка Джейн Бюргермайстер, която от години се занимава с темата и осигури значителна част от препратките към източниците. Разбира се – специални благодарности на технологичното списание HiComm, което за пореден път ми даде трибуна, като ме публикува в своята коментарна рубрика за актуални събития и тенденции.

Изтегли материала:
«Какво трябва да знаем за днешните ваксини»
(PDF, 2.7 MB)

Повечето от фактите вече са известни на читателите на «От извора». Редовните посетители вероятно се досещат, че мотивацията за написването на статията е наскорошната ми работа по лекционния цикъл «Духовете на мрака», където на няколко пъти ваксините се споменават в контекста на тенденциите и опасностите на нашето съвремие. В текста за HiComm не съм се позовавал на антропософията, а се постарах да съм максимално разбираем за материалистичния светоглед. Но ако статията събуди интереса ви, непременно вижте и «Духовете на мрака».

Досега в рубриката «На хартия» с материалите ми за сп. HiComm:

* Бавното убийство на свободния интернет

* Дирижирана ли е манията по биометриката

* Днешните ваксини и ваксините на бъдещето

Очаквайте скоро:

* Климатгейт: Една година по-късно (HiComm, брой 114,  2010 г.)

* Аферата ГМО: Грозно, Мръсно и Опасно (HiComm, брой 115,  2010 г.)

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

4 коментара за "На хартия: Днешните ваксини и ваксините на бъдещето"

 1. Stanil  22.11.2010 г. | 14:17 ч.

  Експерт: Готвят нова фалшива грипна пандемия

  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3421111

  Името на новия грип ли мислят, че закъсняват толкова?

 2. dragonn  22.11.2010 г. | 15:25 ч.

  И като се замисли човек каква е целта на всички тези работи с ваксините ми идва на акъла – пари(власт) и намаляване на ненужното население.
  Не знам, все повече започвам да си мисля, че има наистина световен заговор (конспирация) срещу хората, и всичко работи с цел намаляване на населението – ваксините, ГМО храните, изкуствено създадените войни, замърсяването на въздуха чрез Chemtrails и т.н.
  Изводът какъв е:
  Дават ни да ядем отрови, пием отрови, дишаме отрови. Проблемът е създаден, решението – лекуваме се с отрови (ваксини), а целта на всичко е намаляване на населението, под „хуманният“ лозунг на екофашистите „Нека спасим Земята, като намалим популацията“.

 3. Navi  22.11.2010 г. | 15:48 ч.

  Прекрасна статия. Точно това ми трябваше да покажа на някои хора, за да се замислят. Благодаря!

 4. Reni  17.12.2010 г. | 20:11 ч.

  Браво!!!

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.