Онкоболни стават ходещи бомби след терапия с отрови

Онкоболните с рак на щитовидната жлеза, които са лекувани с радиоактивен йод, продължават да са много опасни и след като напуснат болницата – те облъчват не само болничните стаи, но и други пациенти, а също собствените си приятели и семейства. Радиационните нива са толкова високи, че тези хора понякога задействат антитерористичните аларми за радиация, както се разбра от наскоро разпространен конгресен доклад.

Бременни жени, възрастни пациенти и онкоболни на всякаква възраст сега масово се излагат на вредни нива йонизирана радиация от «ходещите бомби» – тоест от пациентите с рак на щитовидната жлеза. Част от тяхното «лечение на рака» включва изпиването на радиоактивна течност, съдържаща йод-131 (радиоизотоп на йод), която отива до тяхната щитовидна жлеза и я изгаря отвътре с радиация. Вярвате или не, на това му казват «научна медицина». Изумително.

Можем да наречем тази ширеща се практика и с по-точното определение «раздаване на оръжие за масово унищожение», тъй като жертвите са всички онези, имали нещастието да се окажат наблизо. Йод-131 между другото е причината аварията в съветската атомна електроцентрала Чернобил да бъде смятана за толкова смъртоносна. Той е продукт от деленето на уран и извънредно допринася за появата на мутации в клетките и смърт. Периодът му на разпад е 8 дни – това означава, че за 8 дни количеството излъчвана радиация спада наполовина.

Защо регулаторните власти допускат онкоболни да се превръщат в ходещи бомби

Ако някой терорист четат това – вероятно вече му е хрумнало, че за внасянето на радиоактивна бомба в някой град на САЩ просто му трябва свидетелство от лекар, че е бил подложен на радиоактивно «лечение» за рак на щитовидната жлеза. «О, ето защо излъчвате толкова радиация! Идвате от клиника за онкоболни.»

Но ако тези радиоктивни пациенти са толкова опасни за хората около тях, защо лекарите ги отпращат веднага след терапията с радиоактивни материали? Причината е в нехайните правила на Комисията по контрол на атомната енергия, според които няма никакъв проблем радиоактивните пациенти да бъдат освобождавани от болниците. В резултат всяка година около 40 000 «ходещи бомби» се озовават на улицата. (Данните са само за САЩ – бел. Стопанина) А пораженията, които те нанасят около себе си, ще ви изумят.

Според конгресния доклад, съставен от конгресмен Ед Марки (на Масачузетс), един радиоактивен пациент се качил на автобус в Ню Йорк и задействал детекторите за радиация в тунела «Линкълн». От щатската полиция направили блокада на автобуса, тъй като били убедени, че в него има терорист, но се оказало, че става дума за пациент с рак на щитовидната жлеза, който не се съобразил с изискването да не ползва обществен транспорт. (Трябва ли да смятаме облъчването на други пътници за престъпление? Ако нещо такова бъде направено от терорист с чалма, несъмнено ще го пратят да изгние в някой забравен затвор. Но когато това се прави от лекари с бели престилки, това е допустимо?)

В същия доклад на конгресмена е отбелязано, че около 7 процента от радиоактивните пациенти отиват в хотели веднага след терапиите си. А там облъчват постилките на леглата, които се перат заедно с тези от другите стаи, с кърпите и хавлиите, като така целите хотели се превръщат в едни мини Чернобили. Как изследователите са разбрали за това? Защото при един от случаите станало така, че служители на една електроцентрала отседнали в такъв хотел и получили силно облъчване, което на следващия ден задействало алармите в службата им.

Поредният начин фармацевтичната индустрия да печели

Заключението от всичко това е, че поглъщането на радиоактивни течности е, меко казано, спорен метод за «лечението» на когото и да било. Резултатите са катастрофални не само за самите пациенти; вредите включват и безброй други хора, изложени без знанието си на йонизираща радиация. Това облъчване, разбира се, е предпоставка за появата на повече случаи на ракови заболявания и съответно фармацевтичният бизнес печели повече болни клиенти. Така че колкото повече хора са третирани с радиация и пускани на улицата, толкова по-добре ще върви бизнесът на фармафията.

Подобно на маркетинга с вирусите. Само че не става дума за вируси и вместо ваксини, се рекламират радиоактивни материали

Интересното тук е, че фармацевтичната индустрия постигна онова, което терористите не можаха – подмолно радиоактивно облъчване в големи щатски градове и поболяване на хората. И това се прави в името на «медицината». Също като флуоризацията на водата, химиотерапиите, мамографиите, противогрипните ваксинации и тем подобни токсични, отровни процедури – все натрапвани на човечеството в името на «модерната медицинска наука».

Но по-голямата част от тази модерна медицинска наука нито е модерна, нито е научна. Всъщност тя е доста нецивилизована, когато имаме предвид вредите, причинявани на хората. Всяка система на здравеопазването, която иска от пациентите да пият силно радиоактивни отрови (като йод-131), без съмнение го прави и заради опасно слабо разбиране за това, което трябва да бъде медицината.

Понеже пиша за «ходещи бомби», не мислете, че ми липсва състрадание за страдащите от рак на щитовидната жлеза. Изцяло съм съпричастен с всеки, който се бори с това заболяване. Всъщност искам да им помогна да се пазят от този рак или да се справят с него, без да се подлагат на убийствена радиация! В много случаи този рак може да се избегне (или излекува) с помощта на малки количества селен и йод (от водорасли, не от ядрени отпадъци) и други подхранващи средства като витамин D. Важно е да се знае още, че често се поставят неоснователни диагнози за рак на щитовидната жлеза, като съответно и лечението се оказва излишно. Повечето хора преодоляват т.нар. тироиден рак със собствени сили и без каквато и да било терапия.

Тироидните онкоболни се нуждаят от качествена храна и холистична медицина, а не от радиация, която е заплаха и за самите болни, и за здравите около тях. Но хората са подмамвани от лекарите да пият радиоактивни отрови – резултатът е, че изгарят щитовидните си жлези и така може и да оживеят, но остават болни. Просто не е за вярване!

Никак не са малко лекарите, които бързат да поставят диагноза рак на щитовидната жлеза и да накарат пациентите си да пият радиоактивна отрова. И колкото и да е потресаващо, хората наистина я поглъщат! Как е възможно? Явно някои хора са склонни да правят какво ли не, стига лекарите да го поискат от тях: «Ето, ваксинирайте се с ДНК фрагменти от умрели животни. Ето, пийте от тези умопобъркващи психотропни хапчета до края на живота си. Ето, изпийте тази радиоактивна отрова!»

Какво им става на тези медици? Наистина ли си вярват, че практикуват медицина?

Медицинската индустрия може и да успява в измамите си над хората, но законите на физиката са неизменни. А тези закони гласят, че високите нива на йонизираща радиация са вредни за човешкия организъм. Така че може би, просто може би, някак си не е редно да изпращаме на улицата ходещи бомби, след като са се нагълтали с радиоактивни йодни изотопи – щедро препоръчани от многознайковците в клиниките за онкоболни.

Президентът Буш похарчи стотици милиарди в търсене на оръжия за масово унищожение из Ирак. Така и не можа да ги намери. В това няма нищо чудно! Както излиза, те през цялото време са били в нашите клиники. Шарлатаните на медико-фармафията сега разполагат с оръжия за масово унищожение и дори ги използват срещу болни от рак на щитовидната жлеза. Тези болни хора заслужават нещо по-добро: природна медицина, която изцелява тъканите, вместо да ги довършва.

Автор: Майк Адамс

Източник с препратки към цитирания доклад: Natural News

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

22 коментара за "Онкоболни стават ходещи бомби след терапия с отрови"

 1. Георги Георгиев  25.10.2010 г. | 10:19 ч.

  Много лошо написана статия, която съдържа продуктово позициониране, както е модерно да се казва. Просто е трябвало да подчертае, че хората, които са пили радиоактивен йод трябва да останат изолирани 8-9 дни. Такива статии са по-скоро вредни в борбата с фармафията…..лично мнение, естествено

 2. Стопанина  25.10.2010 г. | 11:12 ч.

  Къде и кое е продуктовото позициониране? Такова няма, а дори да имаше, няма нищо лошо да се дават алтернативи. На мене са ми безлични и безполезни точно такива статии, които ти предлагаш – при които се отбелязват проблемите и липсват каквито и да било решения. Има разлика между (привидно) безпристрастните статии в ежедневниците и коментарните материали. Тази статия е коментарна, както всяка друга на Адамс.

  Холистичната медицина не е „продукт“, а система.

  Витамин D се получава безплатно от слънцето.

  Така че product placement няма.

 3. Георги Георгиев  25.10.2010 г. | 12:12 ч.

  В много случаи този рак може да се избегне (или излекува) с помощта на малки количества селен и йод (от водорасли, не от ядрени отпадъци) и други подхранващи средства като витамин D.
  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  В момента всички видове водорасли са хит на пазара. Купища дистрибутори са налазили всички видове форуми и предлагат водорасли от знайни и незнайни места. За мен това е продуктово позициониране. Радиоактивния йод не е ядрен отпадък, а витамин Д, който наистина се образува от слънцето в кожата не е визиран в посочения цитат а става дума за прием на „подхранващи средства“.
  Това в защита на моето мнение, което отново посочвам, че е само лично и нищо повече

 4. P.E.A.C.E.  25.10.2010 г. | 12:47 ч.

  И аз не видях „продуктово позициониране“ в статията.
  А този Майк Адамс много ми харесва как пише, усеща се даже някаква страст в редовете, човека наистина иска да отвори очите на хората, благодаря и за превода на И.С.

  Дали има начин такива материали да попаднат в нашата родна мастилена преса?

 5. Стопанина  25.10.2010 г. | 12:51 ч.

  Под „продуктово позициониране“ не се разбира това, което ти казваш. Трябва да има конкретни марки, а такива в статията няма. Все едно да твърдим, че ако някой пуши в даден филм, това е позициониране. Ще е позициониране, ако камерата покаже, че пуши Marlboro или Camel.

 6. Jammerbg  26.10.2010 г. | 00:10 ч.

  „…Д-р Райф открил, че смъртоносните вируси всъщност се чувстват великолепно при радиациите на специфични елементи. Сред тях най-много изпъквали радият и кобалт-60. От лъченията им латентните вируси бързо преминавали в активно състояние. Сърцето му отново се изпълнило с ужас. Медицината се опитвала да лекува рака със същите тези излъчвания!…“
  От „Изгубените открития“ на Джери Василатос.

 7. Georgi  26.10.2010 г. | 10:11 ч.

  Статията е манипулативна. Споменаването на едно място на „бомба“, „радиоактивен“, „Чернобил“, „ОМП“ и т.н. дава информация повече за целите на автора, отколкото реална полезна информация. Стопанина е достатъчно интелигентен, за да може да отсее зърното от плявата, но в този случай не го е направил. Липса на друг материал или Стопанина е в отпуск и някой друг го замества? Това последното разбира се, е в кръга на шегата…

 8. Стопанина  26.10.2010 г. | 12:20 ч.

  Каква е манипулацията и какви са целите на автора?

  Аргументирай се.

 9. Иван  26.10.2010 г. | 14:36 ч.

  Ако има някакъв недостатък тая статия, той е, че акцентът е поставен върху това, че нещастните раково болни, облъчените клетници, са опасни за околните. Ако има проблем за околните, влезли в контакт с облъчените, то за последните той е огромен, фатален. Мисълта ми е, че не виждам какво печели статията, поставяйки в центъра проблемът за „околните“. Достатъчно въздействащо е да се посочи колко убийствена е въпросната химиотерапия, прилагана върху хората с цел уж да им спасява живота. Може би ценното е, че цитирайки тия случаи на регистрирана радиоактивност у нищо неподозиращи хора, статията привежда независими и безспорни доказателства, които трябва да събудят и умрелите: Хора, не рискувайте повече здравето си, че и това на околните! Не слушайте всеки доктор, не се подлагайте на всяка технология. Учете за тялото си, претегляйте всичко през опита, знанията и интуицията си.
  А относно коментарите съм изненадан. Зачоплиха се хилави продуктови проблеми и алабализми. Все едно някой да се тревожи от падащия дъжд, докато го обастрелват с автомат.

 10. Стопанина  26.10.2010 г. | 15:30 ч.

  Адаш, пишеш:

  „Достатъчно въздействащо е да се посочи колко убийствена е въпросната химиотерапия, прилагана върху хората с цел уж да им спасява живота.“

  Само че така ще се изгуби нещо съществено от материала. Безотговорното поведение ще се „лепне“ само на лекарите, които прилагат такава терапия. А колкото безотговорни са те, не по-малко безотговорни са и самите пациенти, които (от невежество или безхаберие) облъчват всички около себе си. Ако пациентите не правят описаните действия, влиянията на лекарската „лечебна терапия“ ще е ограничена само в болниците.

  Силата на статията е точно това – тя работи на няколко фронта. Не съм съгласен, че трябва да се спестяват изобличенията на пациентите само защото са болни и страдащи. Ако осъждаме един болен от СПИН, който съзнателно заразява и други, трябва да имаме същото мерило и за болните от тироиден рак.

 11. kostadin@gmail.com  28.10.2010 г. | 21:52 ч.

  статията е вярна и дори слаба за истината и хорската наивност но пенеже ти искаш други да ме плюят няма де те покрепя защото си наивник

 12. Баш Майстора  05.11.2010 г. | 22:03 ч.

  Стопанино, по стечение на обстоятелствата съм запознат с това лечение- майка ми дълги години работеше точно в тази област. Йод 131 е с много кратък период на полуразпад- т.е. след няколко дни пациента вече нищо не излъчва. Поне в България процедурата е такава- дава се йода и няколко дни пациента прекарва в специална стая, която не напуска. След няколко дни се проверява какво излъчва и чак тогава се освобождава.
  Този метод е важен- точно лечението на рака на щитовидната жлеза е един от сериозните (ако не и най-сериозният) успех на онкологията- дори при пациенти в краен стадий процента на пълно излекуване е много висок.
  И пак повтарям- поне у нас когато пускат такъв пациент от болницата е съвсем сигурно, че той не може да навреди на никого около себе си и в почти всички случаи това лечение излекува!

 13. Иван  06.11.2010 г. | 19:13 ч.

  @Баш Майстора: И пак повтарям- поне у нас когато пускат такъв пациент от болницата е съвсем сигурно, че той не може да навреди на никого около себе си и в почти всички случаи това лечение излекува!
  ––––––––

  Искам само да попитам, вярно ли е в такъв случай, че радиоактивните вещества са винаги вредни за човека. И ако да – защо радиоактивните вещества са вредни за здравия човек, а за болните от рак – не. Аз разбирам, че радиоактивното вещество може „успешно“ да премахне рака, но не разбирам как не води до същите проблеми, които би имал здрав човек, който се подложи на радиоактивно облъчване?

  Мисля, че всеки нормален човек би трябвало да попита първо за това доктора си, а всеки нормален доктор не би и чакал да му го задават, а първо от него би започнал.

 14. Стопанина  06.11.2010 г. | 19:57 ч.

  „И ако да – защо радиоактивните вещества са вредни за здравия човек, а за болните от рак – не.“

  Вредни са и за болните, и за здравите. Отбелязано е и в самата статия. Радиоактивният йод изгаря рака заедно със здравите тъкани на жлезата. Това е като да стреляш с оръдие по комар.

  „не разбирам как не води до същите проблеми, които би имал здрав човек, който се подложи на радиоактивно облъчване?“

  Води. Изгарянето на щитовидната жлеза неминуемо след време оказва въздействие върху работата на т.нар. ендокринна ос (включваща хипофизата, хипоталамуса и надбъбречните жлези). А когато ендокринната система е извадена от строя, идва списъкът с хиляди автоимунни заболявания, често водещи до смърт. Принципно и ракът е такова заболяване, въпреки че касапите предпочитат да го свързват с наследственост, гени, случайности и външни фактори.

  С други думи, когато изгорят щитовидната жлеза и нейния рак, не излекуват човека окончателно, а просто премахват един проблем, който след време избива на друго място – при това е възможно повторната му поява да е много по-остра и скоротечна.

 15. Иван  07.11.2010 г. | 14:38 ч.

  Да, Стопанино. Напълно съгласен съм с казаното.
  Затова рекоха да задам най-наивния въпрос, с надежда да получа макар и наивен отговор в подкрепа на това, че с радиоактивно заразяване може да се лекува „успешно“ каквото и да било.

  Уви, докторята не смеят и наивни обяснения да дават.
  Просто чакат на пусията си и винаги има плячка за тях.

 16. Баш Майстора  07.11.2010 г. | 15:16 ч.

  Искам само да попитам, вярно ли е в такъв случай, че радиоактивните вещества са винаги вредни за човека. И ако да – защо радиоактивните вещества са вредни за здравия човек, а за болните от рак – не. Аз разбирам, че радиоактивното вещество може “успешно” да премахне рака, но не разбирам как не води до същите проблеми, които би имал здрав човек, който се подложи на радиоактивно облъчване?
  ……………………………………………….

  Да радиоактивните вещества са вредни при всички случаи. Конкретно радиоактивният йод се натрупва в организма в щитовидната жлеза (която най-често при откриване на рака е почти изцяло унищожена- превърната в злокачествена тъкан) и в метастазите на рака в други органи. Радиоактивният йод се дава в такива дози, че да унищожи напълно щитовидната жлеза и метастазите. Ако част от тъканта на щитовидната жлеза оцелее то тя също ще се изроди в ракова тъкан и поради това щитовидната жлеза се цели да се унищожи. След това човека получава доживотно хормони.
  Радиоактивен йод се прилага само ако рака се е разпространил извън щитовидната жлеза и при млади хора се избягва даването на йод (освен ако вече няма метастази)
  Последствията за човека след такова лечение са тежки- това е ясно.Ако обаче рака е в краен стадий това е единствен метод на традиционната медицина, който в повечето случаи унищожава рака.
  Освен това- радиоактивният йод е бета- радиоактивен- излъчва се поток не от гама лъчи, а от електрони. Бета лъчите са с много по-малка проникваща способност от гама лъчите (те са опасни когато източникът им е погълнат) което автоматично означава липса на опасност за околните.
  Моля да ме разбирате правилно- не съм противник на алтернативната медицина, но тъй като собствената ми баба вследствие на лечение с хирургия и лъчетерапия на рак е жива и в добро здраве вече 33 години след това лечение и понеже съм достатъчно запознат и с мотивацията и с опита на собствената ми майка, то не мога ей-така леко да отрека и традиционната медицина.
  Да- лъчетерапията е гадно нещо, но по-малко гадно от химиотерапията и просто традиционната медицина с нищо по-добро не разполага.

 17. inranxan  08.11.2010 г. | 19:31 ч.

  традиционната медицина си стиска нарочно очите и за това не разполага с друго по малко вредно или бизвредно лечение

 18. kostadin@gmail.com  12.01.2011 г. | 21:20 ч.

  ПУСНИ ДИСКУСИЯ ЗА ДЕТЕТО СЪС СЛИВИЦИТЕ КОЕТО УМРЯ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ПОГРЕШНАТА ПОСТАНОВКА В МЕДИЦИНАТА,УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО ЗА САМИЯТ ТЕБ

 19. Стопанина  12.01.2011 г. | 21:24 ч.

  kostadin@gmail.com, на кого говориш?

  Защо не пуснеш дискусия във форума?

 20. genius  14.02.2018 г. | 11:56 ч.

  Някой може ли ми цитира статистика, за преживяемостта след терапия с радиоактивен йод? Грубо казано, средно статистически колко години му остават на човек?

 21. илия  15.03.2018 г. | 09:50 ч.

  Я помислете какво количество се вкарва в пациента и ,колко е полуразпада на (I-131) преди да пишете такива глупости!!!

 22. Стопанина  15.03.2018 г. | 12:14 ч.

  Я помислете какво количество се вкарва в пациента и ,колко е полуразпада на (I-131) преди да пишете такива глупости!!!

  След тези три заповеднически удивителни мислих, мислих и измислих: Достатъчно опасни, щом лекарите предупреждават пациентите на такава терапия да избягват телесна близост с други хора, особено в обществения транспорт. Помисли защо е така!!!

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.