Игра популяризира геноцида в името на „Майката Земя“

Главният герой в една нова хитова игра за iPhone е огромен червей, който разкъсва хора и сваля самолети от небето, за да спаси „Майката Земя“. Идеята зад тази игра е поредният шокиращ пример в подкрепа на това, че лидерските позиции на природозащитните организации са узурпирани от екофашисти – психопати, които са обсебени от мисли за масов геноцид и кървави убийства. Докато пиша тези редове, поглеждам през прозореца до мен – навън небето е синьо, слънцето грее, дърветата шумолят приятно и чувам песента на птичките. Но според създателите на Super Mega Worm, на планетата не било останало нищо от това, което виждам през прозореца си, защото хората почнали да правят зли машини, отделящи въглероден диоксид.

В интродукцията на играта е показано как синьо-зелената планета бавно се превръща в кафеникаво-сива топка, като успоредно с това се показват изображения, недвусмислено сочещи човека като виновник за една трансформация, която реално не съществува. Накрая излиза надписът: „Майката Земя умира.“ Но не се безпокойте, защото „идва нейният последен защитник“ – това е споменатият огромен червей, който хруска деца и жени с бебешки колички, докато кръвта им хвърчи навсякъде. Докато гледате сцените в играта, няма как да не направите връзката с пропагандния клип на организацията 10:10, в който всички хора, отказващи да намалят въглеродните си емисии, биват елиминирани, а след тях остават локви от кръв и купчини с вътрешности.

Вижте клип от играта:

Играта, описвана от CNet като “забавна и уникална”, възлага на играчите „унищожението на всички хора“ – за целта управлявате огромния зъбат и брониран червей по сушата, в небето и дори в космоса. Червеят взривява коли и самолети, а също така изпепелява хора с огнения си дъх или просто ги изяжда. Умението за подскоци чак в орбита е с цел разгромяването на Международната космическа станция – това пък е поредният пример как някои маниакално настроени екоактивисти бленуват за връщане на планетата в състоянието й през каменната епоха, заличавайки столетията на технологичен прогрес.

Като имаме предвид реакциите на отвращение, последвали пускането на злокобния и отблъскващ клип на организацията 10:10, вече никой не може основателно да спори, че подобни продукти са „забавни и уникални“ начини за образоване на хората относно екологичните проблеми.  Представете си какво ще стане, ако Хамас направи игра за iPhone, в която огромно чудовище яде евреи на поразия, докато кръвта и карантиите им се разпиляват навсякъде. Дали Apple биха допуснали една такава игра да се появи в техните магазини? А разни екопсихопати редовно популяризират идеята за геноцид над човешката раса, сякаш това е нещо разумно и рационално.

В действителност тук става дума за мръсна евгеника, преоблечена като загриженост за планетата. Тази псевдонаука се проповядва от водачите на движенията около глобалното затопляне – хора като Бил Гейтс, който неотдавна каза, че ваксините за Третия свят, разработвани с финансиране от неговата фондация, целят намаляване на световната популация. Един от най-изтъкнатите гурута на  екофашизма е финландският еколог Пенти Линкола, който мечтае всички скептици за климатичните промени да бъдат „превъзпитани“ в еко-гулаци, а повечето хора да бъдат избити. Оцелелите трябвало да бъдат поробени и контролирани от зелена полицейска държава, в която гражданите да бъдат насилствено стерилизирани, автомобилите им – конфискувани, а пътуването да е привилегия само за членовете на елита.

Вече не може да има съмнение, че лидерите на организациите, пропагандиращи глобалното затопляне, целят масов геноцид и установяването на екофашизъм. Тези хора съвсем буквално копнеят за заличаването на човечеството чрез кръвопролития, на които Хитлер, Сталин и Мао биха завидели. Сега, след като измамите около глобалното затопляне бяха изобличени, отчаяните апологети на тази човеконенавистна псевдонаука оголват зъбите си и показват на целия свят истинските цели на религията за климатичните промени – масови убийства в небивали мащаби и драконови мерки, налагани тоталитарно от един „планетарен режим“, който окончателно ще пороби оцелелите хора, като им позволи да живеят в екофашистката преизподня.

Автор: Пол Джоузеф Уотсън

Източник: Prison Planet | iPhone Game Slaughters Humans To Defend “Mother Earth”

Бел. Стопанина: Статията е преведена с малки съкращения заради повторения на факти и мисли, които вече бяха изложени в тази предишна статия на П. Дж. Уотсън.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

4 коментара за "Игра популяризира геноцида в името на „Майката Земя“"

 1. Галин  16.10.2010 г. | 15:56 ч.

  Това е още едно доказателство за естеството на злото в нашата епоха. То може да бъде наблюдавано, заедно с неговите извори още по – гротескно в над сетивните светове. Именно с показването на истинското лице на това Зло е свързано и повторението на Мистерията на Голгота в най – близкия до Земята Свръх сетивен свят. Близо две хиляди Години се подготвя повторение на тази Мистерия с Духовният свят. Сега се Извършва нещо подобно на това, което Христос направи в началото на нашето летоброене. Само че днес, то се извършва в Духовният свят. За да участва човечеството правилно в това етерно проявление на Голготската мистерия, то трябва да бъде подготвено със съответните духовни знания. Така човечеството може да оплодотвори духовните си стремежи. Защото етерното появяване на Христос е призвано да трансформира в дълбочина това узурпиращо и постоянно менящо своите форми зло.
  Моите очаквания са, че световната Еко – организация ще се опита да се разграничи от организацията 10/10, подобно на Исляма, който се разграничава от ислямския фундаментализъм.
  И ако корените на истинския Ислям са в Духовния Свят, то дали корените на еко движенията имат същия характер?

 2. zukerman  16.10.2010 г. | 18:16 ч.

  Характерът на разните еко- и прочее движения се определя от това, кой им праща месечните чекове за издръжката на офиси, консумативи, медийни изяви, заплати и др. Дали ще се разграничат, зависи и от сценариите на ПЛАЩАЧИТЕ; все пак екстремизмът винаги плаши и отблъсква, не е зле за част от изуменото стадо да има „умерено крило“. Като „доброто“ и „лошото“ ченге в телевизионните мозъчни клиз…, искам да кажа сериали.

  Лично аз много се надявам хората, които ПРОИЗВЕЖДАТ да вземат връх над паразитите, които преживяват от спекулиране и РАЗМЯНА на произведеното. Просто защото първите прекрасно могат без вторите. Историята го е показала и доказала.

 3. zaharia  20.10.2010 г. | 15:29 ч.

  Е, реално погледнато почти няма такава компютърна игра, в която да не се избива нещо и това нещо обикновено са хора, а ако не са хора ще са извънземни, тролове или нещо друго, важното е смърт да има! И iPhone, и Майкрософт, и производителите на игри – всички те са един дол дренки и служат на едни и същи интереси, за тях е важно младежта да свиква с насилието, не е случайно и че в повечето медии се набляга точно на „екшъна“ и насилието, то като от всякъде те заливат стрелби, смърт и кървища в един момент просто претръпваш, ставаш по-безчувствен и вече не ти прави чак пък толкоз голямо впечатление дали около теб умират хора. Точно това е и целта на тези хора – да се озлобим, да загубим всякакво чувство на състрадание и съпричастност, а най-много биха се зарадвали ако се изпокараме и започнем да се избиваме помежду си, та да можем сами да редуцираме бройката си като жители на Земята. Дето се вика „разделяй и владей“.

  А специално този червей на мен ми се струва доста безобиден, виждала съм доста по-агресивни и кървави игри, даже и съм играла на такива и не мисля, че тези игри са ме направили по-лош човек, но явно на днешното подрастващо поколение им действа по-различно, знам ли…

  Притеснително е това, че хората изкуствено са представени като „Враг номер едно“ за Земята, а още по-притеснително е това, че някои хора действително вярват, че хората са точно това – враг номер едно, който трябва да се унищожи. Ама нищо не може да се направи, защото човешката глупост не познава граници. Невежеството пък ни го насаждат изкуствено посредством изопачената образователна програма в училищата. Децата пък задължително ги взимат на забавачница от най-ранна възраст, та да не би в семайството да вземат да ги възпитат „погрешно“ и да ги научат на критично мислене и любов към ближния… Извинявам се, нещо много се отплеснах.

 4. Владимир Помаков  21.10.2010 г. | 14:11 ч.

  Съдейки по клипчето – много олигофренска работа. Между другото освен всичко, което Захария казва и което е вярно, такива пропагандни материали вредят и на истинското природозащитно мислене, действие и ако щете начин на живот. Преди 30-тина години в специалните издания се пишеше и показваше например какъв е „приноса“ на най-могъщата икономика на Земята – тази на САЩ – в деградацията на живата природа. Огромен! Милиони тонове битови отпадъци например се изхвърляха със специални шлепове в Атлантика и само един малоумен човек би повярвал, че това е безвредно и едва ли не нормално. Днеска не знам как е с тия solid wastes произведени в САЩ, но едва ли са си дали труд да ги намалят или елиминират – вместо това пускат „мегачервеят“ и други подобни простотии пак с цел да замажат очи и да объркат умове и души…
  Всъщност с какво това клипче/филмче е по-лошо от това например да те осъдят на 10 години затвор, защото си нарекъл някакво човекоподобно, напр. циганин „мръсен циганин“? Или, да получаш доживотен затвор защото – недайси Боже – защитавайки своя живот, или живота на свои близки, или имота си си умъртвил един такъв екземпляр?
  Както казва великият Достоевски „Россию погубят не анархисты и не коммунисты, а (трижды) проклятые либераллы!“ Те ще погубят целия свят, защото напомпват системата с ентропия.
  ВладПомак

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.