Мръсна пропаганда: Отказът от ваксините застрашава здравето

Все по-масовият страх в Украйна заради страничните ефекти на ваксините доведе до рязък спад в имунизационните практики. Тамошни и международни експерти по медицина казаха, че това може да доведе до епидемии, които ще се разпространят извън границите на бившата съветска република.  (MSNBC не се вълнува дали страховете заради страничните ефекти са основателни. MSNBC предпочита да води една пропаганда, издържана в стилистиката на тази от Студената война – бел. Стопанина)

Стотици хиляди боязливи украинци отхвърлиха кампанията за ваксинация срещу рубеола и дребна шарка – кампанията беше спонсорирана от американския филантроп Тед Търнър. В резултат на това през следващите няколко месеца близо 9 милиона неизползвани дози ще трябва да бъдат върнати и изгорени. (Прекрасно!)

Говорител на УНИЦЕФ коментира:

„Никога не съм предполагал, че ще доживея деня, в който съвършено годни ваксини ще бъдат унищожени.“ (Свиквай! – бел. Стопанина)

Здравните служби по целия свят твърдят, че се борят с ширещите се страхове от ваксините. Те смятат, че масовият отказ от ваксини е неоснователен и опасен. (Което означава, че е време да разработят ваксина срещу страха от ваксини. 🙂 Край на сарказма – бел. Стопанина)

Източник: MSNBC

Коментар от Стопанина: А сега сериозно. Тед Търнър е точно толкова филантроп (човеколюбец), колкото вълците са вегетарианци. Те, вълците, наистина много обичат овчици, ама само на гладно. Създателят на CNN спонсорира не само създаването на ваксини и кампаниите за тяхното използване, но и най-новите разработки в областта на евгениката. Магнатът е убеден, че две трети от човечеството трябва да бъде „бракувано“. Напълно естествено е него и хората му да ги е яд, че всъщност на бракуване са подложени токсичните им ваксини.

Също така символ веруюто на магната Търнър включва идеята, че милиони трябва да умрат, преди глобалното затопляне да е превърнало хората в канибали. Да не говорим, че той настоява за „доброволно“ приемане на практиката семействата да имат най-много по едно дете – една много странна „човеколюбива“ идея, взета от практиките на „съветски“ Китай.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

3 коментара за "Мръсна пропаганда: Отказът от ваксините застрашава здравето"

 1. zukerman  06.10.2010 г. | 18:22 ч.

  Браво на укаинците! Те са сърбали доста попарата на разни ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ човеколюбци и още помнят ГЛАДОМОР, геноцидът, при който милиони селяни бяха буквално уморени от глад, защото не желаеха да влизат в болшевишките колхози.
  Взели са си добра поука!
  А народи, които не се учат от историята си, са осъдени да я повтарят отново и отново…

 2. Мемо  06.10.2010 г. | 18:39 ч.

  Жалко че такъв талантлив човек като Тед Търнър е слуга на Ариман. Мисля че би бил доста полезен и на себе си, и на другите, ако се занимаваше дори с нещо дребно, но добронамерено, вместо тези гадости.

  Но и по българските земи вече тече пропагандната кампания за ваксините – дали целенасочено, или пък неосъзнато, вече е в ход. Мисля че ще оцениш подобаващо следното видео от днес сутринта – http://play.novatv.bg/play/234366/?autostart=true

  Става въпрос за записа малко преди и след 9:03 часа 😉 След като преди се опитваше да убеди хората и да ги научи да гледат риалити програми, сега водещият Вито се е заел да ни убеди колко хубави са ваксините, да ни възпита да вярваме във тях. Критиките срещу ваксинациите са пренебрегнати пренебрежително още в началото… Има доста интересни моменти и детайли от интервюто, пък и даже от репортажа, вървящ като фон на разговора (деца, на които им бият ваксини, и ужасените им личица, говорещи красноречиво за предназначението на ваксинациите – да умъртвят духовната искра у хората)

  Имаше и разни други детайли – освен чистата пропаганда, и неща, като това че видиш ли, заразите при циганите били повече, защото не се ваксинирали… Ъхъм, страхотна логика, както би казал Ники Кънчев, ама защо ли ми се струва, че е заради скотският начин на живот на братята роми 😉

 3. mili  10.10.2010 г. | 20:58 ч.

  as casto cam protiwwakcinaziite.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.