Фармафията: Гените виновни за аутизма, не ваксините!

За тези от вас, които все още имат „гени за самостоятелно мислене“ в главите си, е ясно, че когато Irish Times почне да публикува статии като тази, това няма нищо общо със състраданието към родителите или техните деца, които се измъчват заради новото скалъпено заболяване, наречено Fragile X. Това състояние, както се твърди, засягало 1 от 130 жени и 1 от 775 мъже, въпреки че се предполагат по-големи съотношения заради недостатъчните диагнози. Заболяването е смятано за форма на аутизъм, (което се дължало на „лоши гени“ – бел. Стопанина).

Е, нека обаче наричаме нещата с истинските им имена – това може да е форма на аутизъм, но все пак си остава АУТИЗЪМ!

Лъжливата статия опитва да разводни данните за аутизма, като ползва похвата на „изследователите“, според които има различни видове аутизъм, различаващи се в малка степен според симптомите. Казано иначе, статията е колекция от лъжи. Тя е подобна на лъжите около ваксината срещу полио, чрез която беше разпространен рак сред инжектираните хора – въпреки че производителите много добре знаят, че във ваксините им се съдържат ракови вируси.

Източник: Sovereign Independent

Коментар от Стопанина няма, защото авторът от Sovereign Independent е казал нещата, които бих казал и аз, при това напълно в мой стил.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.