Бил Гейтс в тазгодишната среща на Клуб Билдерберг

Основателят на Microsoft за пръв път ще се присъедини към останалия елит за срещата на Клуб Билдерберг, на която испанският град Ситгес в момента е домакин. Първоначално Бил Гейтс опита да заблуди журналистите, че няма да участва в потайната среща, тъй като бил ангажиран с друго събитие, но след настойчивите въпроси беше принуден да признае. Той е цитиран от испанския вестник „20 Minutos“ да казва: „Аз съм един от тези, които ще присъстват.“

Гейтс е уточнил, че темите, по които ще говори, са „енергията и нуждите на най-бедните“, а също и климатичните промени, подновяемата енергия и икономическата криза. „Надявам се, че няма да съм отегчителен“ – цитира го още изданието. За това, че Бил Гейтс вече официално е Билдербергер, съобщава и немската информационна агенция DPA.

Вестниците в страната-домакин потвърждават, че сред другите представители на световния елит, поканени на срещата, са испанският премиер Хосе Луис Родригес Запатеро, кралица Беатрикс на Холандия, Жан Клод Трише – директор на Европейската централна банка, и Доналд Ръмсфелд – бившият министър на отбраната на САЩ.

Бил(дерберг) Гейтс

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

6 коментара за "Бил Гейтс в тазгодишната среща на Клуб Билдерберг"

 1. ARRI  05.06.2010 г. | 14:43 ч.

  Много ми е чудно,от наша страна кой ще отиде на така наречената “среща“ ???И какви ли нови гадории ще измислят , елитарните господа???

 2. Стоян Стоянов  05.06.2010 г. | 21:16 ч.

  Имаше един филм : „Пиратите от силиконовата долина“, в който много точно се описваха Бил Гейтс и създателя на „Apple“ – Стив Джобс. Тези хора си бяха лъжци, крадци и „пирати“ , като дори сега, когато по този начин създадоха огромните империи си останаха лъжци и крадци. Спомням си как Бил Гейтс лъжеше IBM, че е създал операционната система Windows за да получи финансиране от тях, как открадна от Hewlett-Packard изобретената от тях мишка, която всички днес използваме и как чрез мошенически действия унищожи конкуренцията. А сега ще ни рекламира ваксини и ще се вживява на „спасител“ от глобалното затопляне. Майната му!
  Що се отнася до въпроса на ARRI дали ще има българин на срещата на билдербергите, отговора е не. Досега само Николай Камов през 1999г. присъства на тяхна среща в Португалия, като задачата му бе да влезе в Европарламента, но тъй като БСП му изтеглиха кандидатурата именно заради участието му в тази среща покана към наши сънародници няма. Иначе, списъка на участниците в тазгодишната среща я има в интернет. Важното е друго- че този елитен клуб все повече губи почва под краката си и че тези пампозни срещи от година на година стават все по-безсмислени. Можеш ли да спреш дърветата да се разлистват и тревата да расте???

 3. ARRI  05.06.2010 г. | 22:43 ч.

  Стояне , някаде бях чел , че и Петър Стоянов е ходил на една от тези срещи . Мисля , че в Канада е било .А ти защо мислиш , че комуните са против билдербергерите?

 4. Стоян Стоянов  05.06.2010 г. | 23:56 ч.

  ARRI, май ще трябва да обсъдим този въпрос във форума, а не тук, щото Стопанина няма да ни търпи дълго. Но само да кажа, че Петър Стоянов е най-омразния от мен сънародник само заради факта, че Паисиевата история вече не е в България. Иначе той е член на Трилатералната комисия, която е друга групировка от световното управление.
  Току-що обаче изгледах по Нова телевизия предаването „Горещо“ за Учителя Петър Дънов и понеже утре мисля да търся гроба му около Руското посолство ще бъда благодарен на всеки, който знае къде точно е той.

 5. ARRI  06.06.2010 г. | 12:33 ч.

  Стояне , в кв.Изгрев до Руското посолство , ще търсиш градина . Там е . Пък и когото и да попиташ , всеки ще те упъти . Когато имаш време , пусни тема във форума , за комунетата и билдребергерите .

 6. Emil Zahariev  06.06.2010 г. | 21:04 ч.

  + Следващото финансово цунами ще се разрази в Испания значи! Нали предишноата среща беше в Елада?!?

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.