СЗО не отменя пандемията от свински грип

Световната здравна организация (СЗО) обяви в четвъртък, че не отменя пандемията от свински грип. Свикан във вторник, за да направи оценка на ситуацията, експертният комитет на СЗО единодушно реши, че пандемичната активност продължава, въпреки че най-интензивният период на разпространение на заразата изглежда е преминал в много региони.

Като взе предвид това мнение, генералният директор на организацията Маргарет Чан остави в сила пандемията от свински грип, обявена на 11 юни миналата година. По данни на СЗО вирусът A (H1N1) е причинил смъртта на около 18 хиляди души в цял свят.

Източник: Mediapool

Коментар от Стопанина: 18 хиляди души?! Какво стана с милионите и милиардите умрели, с картонените ковчези, опелата по бързата процедура и подготовките за масови гробове? СЗО не отменя пандемията – побързайте да си сложите ваксина с изтичащ срок на годност, за да не свършите в масов гроб.

Маргарет Чан е корумпирана до костите на мозъка си. А тъй нареченият „екпертен комитет“ е от бивши и настоящи служители на фармацевтичната индустрия. Мафия, мафия, фармафия.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

2 коментара за "СЗО не отменя пандемията от свински грип"

  1. ARRI  04.06.2010 г. | 12:43 ч.

    //Маргарет Чан е корумпирана до костите на мозъка си.//

    С две думи , нейният Бог са парите . Кога най-после ще свърши Кали-Юга , та да изчезнат тези като чан ? И да си дишаме по-спокойно .

  2. BOBBY  23.08.2010 г. | 15:08 ч.

    A ETO I NESHTO VARHU KOETO DA SE ZAMISLI 4OVEK

    http://neverojatno.wordpress.com/2010/02/12/hipokrat/

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.