Разработват ваксина срещу рак на гърдата

Американски учени разработват ваксина срещу рак на гърдата. Засега тя е тествана върху лабораторни мишки и се смята за успешна. Изпитанията с ваксината върху хора ще стартират най-рано след две години.

Ваксинирането с новия препарат ще бъде приложено на жени на възраст над 40 години, когато рискът от развитието на рак се повишава. Учените поясняват, че според тях ракът на гърдата е напълно предотвратимо заболяване.

Източник: News.bg

Коментар от Стопанина: Може би се очаква да забравим, че абсолютно същата пропаганда се водеше за ваксините срещу рак на маточната шийка. Наскоро такива ваксини бяха поставяни на индийски ученички и практиката беше прекратена, след като 4 от децата починаха, а други бяха хоспитализирани. Напълно аналогичен случай имаше и във Великобритания, където от такава ваксина почина 14-годишно момиче, а негови съученички бяха откарани по спешност в болница.

Принципно всяка ваксина може да се смята за предпазваща от рак на гърдата. Просто защото ви съкращава живота и е много вероятно изобщо да не доживеете до рисковата възраст.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

5 коментара за "Разработват ваксина срещу рак на гърдата"

 1. ARRI  01.06.2010 г. | 18:50 ч.

  Знам , че не съм по темата , но пък все си мисля , че има лекарство срещу рака , но умишлено го крият . Все пак това е една индустрия за милиарди .

 2. Христо  01.06.2010 г. | 22:46 ч.

  ARRI, ако можеш си намери книгата „Световната конспирация срещу здравето“ на Атанас Гълъбов. Там има цяла глава за потулени ефективни лекарства и лечения за рака. Освен главата за ваксините. 🙂

 3. ARRI  02.06.2010 г. | 08:43 ч.

  Мерси Христо . Ще я потърся .:)

 4. lw  02.06.2010 г. | 19:02 ч.

  ARRI,ако се интересуваш книгата я има в електронен вариянт в elit.bg http://www.elit-bg.com/index.php?page=catalog&category=40

 5. ARRI  03.06.2010 г. | 15:46 ч.

  lw , много ти благодаря 🙂

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.