Бил Гейтс иска стерилизация на мъже с ултразвук

Появиха се още данни за изследователските проекти, които са получили щедро финансиране от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Сред учените, получили средства, са двама от университета в Северна Каролина, САЩ, които са кандидатствали с експериментална технология, позволяваща неинвазивна, временна и обратима стерилизация на мъже чрез ултразвук. Съдейки по данните от първите опити с лабораторни плъхове, учените Джеймс Цурута и Пол Дейтън смятат, че ще могат да правят мъжете безплодни за период до шест месеца, след като ги изложат един или два пъти на специално ултразвуково устройство.

Проектът на университета в Северна Каролина е само един от общо 10, които са получили финансиране от Бил Гейтс по линия на изследванията, свързани със стерилизацията на хора. Други подобни проекти включват разработката на хапче, което ограничава узряването на сперматозоидите до степента, в която имат оплодителна способност. Пари са получили и учени, които работят върху хапче за жени, което променя химическата среда във влагалището и по този начин пречи на сперматозоидите да се ориентират за посоката към яйцеклетката…

Списъкът не е изчерпателен.

Източник: Sovereign Independent

Бебе, което Бил Гейтс не би желал да види.

Коментар от Стопанина: Предлагам Джеймс Цурута и Пол Дейтън първи да се подложат на ултразвуковата кастрация, последствията от която в дългосрочен план са непредвидими, но все зловещи. Още за „човеколюбивите“ програми, финансирани от Бил Гейтс, четете тук.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Един коментар за "Бил Гейтс иска стерилизация на мъже с ултразвук"

  1. ARRI  19.05.2010 г. | 11:30 ч.

    „Ех, майстор Моше,ти едно сако шиеш за пет седмици, а вашият Господ Бог е направил целия свят само за шест дни”

    Евреинът го погледнал, въздъхнал едва чуто и отвърнал:

    „Да, и виж какво стана с него.”

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.