Джени Макарти: Спрете да съсипвате децата си с ваксини!

Джени Макарти е прочута в различни области – тя е успешен модел, комедиант, актриса, писателка, а вече и отявлена активистка срещу фармацевтичната мафия. В интервюто за CNN, което можете да гледате по-долу, тя е категорична, че аутизмът на детето й се дължи на ваксинация. Симптомите на заболяването се появили скоро след поставянето на инжекцията, като постепенно се засилвали. Преди това хлапето било напълно здраво.

Но има и друго – както в книгата си, така и в интервюто за CNN, Макарти твърди, че лечението на детето й било трудно, но все пак успешно. Аутизмът се лекувал чрез челация, диета и определени витамини. Челацията е химическа терапия, чрез която се премахва влиянието на тежките метали в организма. А тези метали (живак, алуминий и др.) – казва тя – се внасят в тялото именно чрез ваксините. Макарти определя челацията като работещо средство за „очистване от ваксините“ (неин израз), като в края на видеото призовава родителите да се образоват и да престанат да тровят и да убиват децата си с опасните продукти на „алчните“ (пак неин израз) фармацевтични компании.

Джени Макарти с момченцето си

Обърнете внимание как интервюиращата на няколко пъти опитва да обърка Макарти и да я изкара лош родител, който рискува живота на децата си. Макарти обаче обръща тези коментари в своя полза, като ги ползва и за повод да каже още ценни факти за ваксините: че ваксините сами по себе си са рискови; че ваксините също убиват хора; че ако можеше да избира, щеше да избере детето й да изкара грип, отколкото да бъде неврологично увредено и да развие (отново) аутизъм.

Коментар от Стопанина: Браво, Джени, браво, Макарти! Брой ме за фен.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

3 коментара за "Джени Макарти: Спрете да съсипвате децата си с ваксини!"

 1. Мемо  19.05.2010 г. | 01:05 ч.

  Браво, много радва интервюто 🙂 Изобщо, браво на Джени, човек би очаквал такова отношение към темата от някой известен интелектуалец от шоубизнеса, от журналист, ето аз сега примерно съм малко изненадан от тази ? ангажираност, но това не променя факта, че явно е отворила очите на много хора отвъд океана за ваксините. Дано да продължава да мачка заблужденията относно ползата от ваксините както смачка жалката журналистка от CNN!

 2. Митко  19.05.2010 г. | 05:59 ч.

  Няма нищо по-хубаво на света от това да се събудиш и да прочетеш добра новина!

 3. Свободен Избор  20.05.2010 г. | 17:10 ч.

  Моля всички, които четат тази статия, да се запознаят с материалите на сайта Свободен избор и да ни подкрепят:

  http://svobodenizbor.bg/bg/content/за-този-сайт

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.