Хванаха властите в лъжа за голите скенери

Щатската агенция по сигурността на транспорта (TSA) и нейните аналози по света бяха хванати в поредната лъжа, след като стана болезнено ясно, че голите скенери по летищата показват много по-детайлни изображения на половите органи, отколкото се признаваше доскоро и отколкото се вижда на фалшивите снимки в медиите. NBC пише: „Може би новите телесните скенери по летищата са твърде разголващи. Служител на TSA в Маями беше арестуван за ожесточен побой. От полицията казаха, че мъжът се разярил, когато негов колега се пошегувал, че вижда малките му полови органи, докато преминавал през охранителните скенери при наскорошно обучение на персонала.“ 44-годишният Роландо Негрин пребил до несвяст своя шеф с полицейска палка. В съобщението на NBC се казва още: „Това нападение може би е първото доказателство, че новите скенери не оставят почти нищо на въображението.“

Коментар от Стопанина: Това не е вярно. Не е първото доказателство – през март служител на летището „Хийтроу“ беше хванат да коментира мръснишки гърдите на млада жена. Европейски и щатски списания дори излязоха със статии за точните технически спецификации на новите скенери, като пишат, че всеки детайл от тялото – включително половите органи и гърдите – се виждат напълно ясно. Списание Wired потвърди, че скенерите могат да записват снимките и да ги съхраняват, въпреки че властите до днес отричат това.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.