Европейски евреи: Безусловната подкрепа на Израел е опасна

Над 3000 европейски евреи, включително изтъкнати интелектуалци и членове на Европейския парламент, подписаха петиция против израелската политика и отправиха предупреждението към властниците на другите държави, че систематичната подрепа на Израелското правителство е опасно. Сред подписите се срещат тези на френския философ Бернар-Енри Леви и на Даниел Кон-Бенди, лидер на Зелената партия. В предупреждението се казва:

„Тази политика е морално и политически погрешна и подхранва неприемливите процеси за оспорване на правото на съществуване на Израел. Систематичната подкрепа на израелското правителство е опасно и не служи на истинските интереси на израелската държава.“

Източник: Гардиън UK

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

3 коментара за "Европейски евреи: Безусловната подкрепа на Израел е опасна"

  1. BOBBY  08.05.2010 г. | 14:38 ч.

    Аз живея в еврейска държава-ЮАР,работя изключително много с евреи.Тукашните такива не могат да понасят израелските.

  2. Стопанина  08.05.2010 г. | 16:13 ч.

    Боби, вчера се изкушавах да напиша една новина за ЮАР. Можеш ли да коментираш това? Името Ян Лампрехт говори ли ти нещо?

  3. BOBBY  11.05.2010 г. | 13:50 ч.

    тЗдравей Стопанино,първо искам да ти благодаря за супер сайта.По-нататък бих искал дa ми дадеш твоето мнение за някои неща,но не сега.За ЮАР-това е една прекрасна страна с чудесни хора(говоря за белите),но откакто ООН и ционистите пуснаха оня престъпник и терорист,който съвсем заслужено би трябвало да си седи в затвора,че го направиха и легенда,the whole hell broke loose.За случая,който споменаваш-моя коментар просто е излишен.Тука черните изнасилват новородени бебета като вярват че това ще ги излекува от спин.Полицаите са също като в България-корумпирани,некадърни,стахливи и мързеливи.Обаче по-умните негри почнаха да загряват,че без белите са за никъде.Правителството е черно,но ти се сещаш кой стои зад него.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.