Още за ваксините-убийци в Австралия

Съкрушеният баща на бебето, което умря часове след имунизация с ваксина срещу сезонен и свински грип, е почти убеден, че в това не може да има нищо случайно. Патолог от Куинсланд беше повикан да разследва смъртта на малкото момиченце. В Австралия се водят оживени дискусии дали да не се забранят ваксинациите за деца под 5 години. 2-годишната Ашли Епапара беше намерена мъртва в кошарката си на 9 април – на сутринта, след като със сестричката й са били имунизирани от семейното джипи в Бризбейн. Децата са били напълно здрави, преди да получат имунизацията с комбинирана ваксина срещу сезонен и свински грип. Нека не забравяме, че освен мъртвото бебе, още 22 австралийски деца пострадаха от същата вълна на масови ваксинации.

От Стопанина: Забележете как манипулативно се водят дискусиите. Няма разискване дали да не се преустановят имунизациите като цяло, а децата са „пощадени“, но само докато навършат 5-годишна възраст. Колкото до съкрушения баща, ако той знаеше, че в наши дни повечето ваксини се произвеждат в Китай по смъртоносни рецепти на фармафията, щеше да е напълно убеден, че няма нищо случайно. Вижте какво пише „Икзаминър“ по въпроса: „Китайски производители разследвани за ниски стандарти на ваксините и ползването на съмнителни добавки“. И още: „Токсична ваксина избива китайски деца“. И още от „Таймс“:  „Подозрения за корупция около замърсените ваксини, убиващи китайски деца“. И още: „Надига се вълна от гняв заради скандала с ваксините“.

ВАКСИНА
Реалният филм на ужасите
В главните роли: Живак, Алуминий и Сквалин:
ВЛИЗАТ ПРАВО В КРЪВОНОСНАТА ВИ СИСТЕМА!

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.