Пропаганда в CNN: Не правете деца, а си имплантирайте чипове!

„Оставете страстното желание да имате бебета. Какво мислите за осиновяването на дете или въвеждането на закон, забраняващ на двойките да имат повече от едно дете?“ – се проповядва и пита риторично в този материал на CNN. Статията привидно е посветена на „зелената идея“ (разбирайте екофашизма, според който бебетата се измерват във въглеродни емисии), като не е пропусната и комунистическата пропаганда. Именно комунистическа, защото законите, ограничаващи бройката на бебетата, са пословични за комунистически Китай. Тук няма да е излишно уточнението, че едни такива ограничаващи закони са покана за практики като принудителни аборти, задължителни стерилизации, но също и на модерни обичаи за детеубийство. Заради тези „зелени“ ограничаващи закони в Китай, тамошните двойки убиват бебетата си от женски пол, тъй като момчетата са предпочитани, а законът просто не позволява да имат и двете.

За тези, които ще потърсят цитата, ето го в оригинал: “Don’t be so keen on having babies. How about adopting a child instead or implementing a one-child policy?” Но това не е всичко. Пропагандната машина на CNN за кой ли път ни залива с новини за RFID микрочиповете, които могат да се имплантират и в хора. В този репортаж чиповете в хората дори са представени като неизбежна бъдеща тенденция. Не се и съмнявам!

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.