Катин II – Как сатанистите казват: “Извиняваме се!”

Автор: д-р ф. н. Хенри Макоу

През април 1940 г. съветският НКВД избива цвета на полската националистическа и християнска интелигенция – това става в гората Катин и на други места из страната. Тези хора са били унищожени, защото не са искали да се присъединят към комунистите и съответно да проправят пътя им за една бъдеща окупация на Полша. Седемдесет години по-късно, на 10 април 2010 година, наследниците на НКВД, които продължават да управляват Русия, най-сетне довършиха започнатото. Самолетната катастрофа, която уби полския президент, началниците на армията, флотата и тайните служби, както и повечето представители на патриотичното крило в полския парламент, вероятно е била предварително разработена с инженерна точност. Чрез тази операция беше премахнато още едно препятствие за сатанинското световно правителство, което се разстила по планетата като нощния мрак. С такива деяния сатанистите се “извиняват” за старите си злодеяния – като повтарят безчинствата си отново и отново, докато не бъдат възпряни.

Не се хващайте на лъжите, разправяни от глобалния елит!
Новият световен ред = комунизъм.

Основанията за съмненията са многобройни:

1. Самолетът е бил руски и скоро преди катастрофата е бил “ремонтиран” в Русия. Един пилот писа на блога си, че “обстоятелствата сочат за огромна авария или преднамерено блокиране на контролната система. Подобна блокировка може да се инсталира с умисъл, за да се задейства при активиране на шасито или задкрилките точно преди кацане”. (Повечето данни са от статии, резюмирани на сайта на Джейн Бюргермайстер.)

2. Както в атаката на Пентагона (на 11 септември 2001 г.), и тук почти няма останки от самолета, няма и тела. Едно едно показателно видео от YouTube. Ако самолетът е летят на височината на дърветата, щеше да има оцелели. Щеше да има поне тела. Щеше да има багаж. В събота руските власти казаха, че са намерени всички тела. В понеделник вече говореха друго.

Един полски наблюдател пише: “Силно съмнително е, че всички политически и военни лидери на Полша са се качили на един и същ самолет, затова трябва да се разгледа вероятността някои от тях да са били отвлечени и екзекутирани още в Полша. За да се обясни смъртта им пред широката публика, имената им може да са добавени по-късно в списъка на пасажерите. Според медиите само 14 тела са били идентифицирани в Москва, а останалите били твърде силно овъглени.”

Приятел от Полша ми писа:

“Няма свидетелства дори за едно намерено тяло или за кръв – полският оператор е смятал, че самолетът е бил празен и докато е записвал, е разбрал с ужас, че самолетът е полски, но не е подозирал, че това е президентският самолет. Значи, самолетът е летял много ниско, на височината на дърветата, но са могли да разпознаят само 14 тела, а всичко останало било на парчета, изгоряло и трябвало тестване на ДНК.”

И още:

“Не викат линейки, не викат лекари, а само една пожарна и веднага обявяват, че никой не е оцелял. От записа личи, че никой не търси тела, никой не търси хора, които може би се нуждаят от помощ, просто пращат една пожарна и веднага след нея идват ковчезите. Първо казаха, че са намерени всички тела, а на следващия вече говореха, че от намерените са разпознати само 14 и продължавали да търсят трупове. Това са лъжи след лъжи. Повечето от хората на самолета бяха поддръжници на президента и представители на неговата партия, която беше в остра опозиция на премиера, който обаче не е бил там. Полският оператор беше заловен и изблъскан извън мястото, а след това каза за телевизията, че в никакъв случай в самолета не е имало 80 тела. Тази част беше изрязана от интервюто. Както и това, че всъщност не е видял нито едно тяло.”

3. Антуражът е трябвало да пътува с влак. Внезапно плановете се променили и генералите били убедени да се присъединят към групата в самолета. (Бел. Стопанина: Това са глупости. Монарсите от едно семейство, властниците и пълководците никога не пътуват с една кола или с един самолет точно по тези причини – за да не загинат вкупом при “инциденти”. Това е правило, което се спазва от много, много, много години до наши дни.)

4. Свидетели на катастрофата са чули експлозии. Бомба? Друг казва, че мъглата се появила точно преди приземяването на самолета и се разпръснала веднага след това. Руснаците твърдяха, че пилотът не знаел руски, което се оказа лъжа. New York Times продаде лъжливата история, че полският президент е принудил пилота да се приземи. Това е същият New York Times, който покриваше масовите убийства на Сталин от американската публика. (И същият New York Times, който оприличи българските жени на филмовите проститутки – бел. Стопанина.)

Ляво: Екзекуция на полски интелектуалци в Катин.
Дясно: Част от намерените трупове в Катинската гора.

Полският ми приятел пише: “Най-ценните, християнски и патриотични водачи на Полша бяха заличени с един замах. Сега пътят е прочистен и Големият брат ще прави каквото си ще.”

Не знам точно как сатанистите успяха да разиграят 11 септември, но знам, че официалната история не е вярна. Същото важи и в този случай. Катастрофи като тази не стават случайно. В един миг масоните-глобалисти, които управляват Путин и Обама, премахнаха един трън, който ги мъчеше. Да, поляците са в Афганистан, но те има свои виждания за еврото и Европейския съюз, отказаха да станат ортаци на истерията около свинския грип и ваксинациите. Отдадена на католицизма, Полша е един от последните бастиони на цивилизацията в Европа. Сега борбата на полския народ и всички онези, които са против сатанинското и глобалистко поробване, ще стане неимоверно трудна.

* * *

Статията е вдъхновена от доклада “Полша: Подозрителната трагедия като втори Катин”.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

16 коментара за "Катин II – Как сатанистите казват: “Извиняваме се!”"

 1. Gergana  14.04.2010 г. | 20:10 ч.

  „Тирани, всуе се морите!
  Не се гаси туй, що не гасне!
  Лучата, що я днес гасите,
  тя на вулкан ще да порасне!“

  Дали е умишлено или не, важно е какво изпитваме след факта. Това „логиката“ на развиващите се събития не може съвсем да улови.

 2. Georgi  14.04.2010 г. | 23:57 ч.

  Това е налудничаво.

 3. Стопанина  15.04.2010 г. | 00:17 ч.

  Кое е налудничаво?

  Ето нещо налудничаво и от устата на полски премиер: „Русия е съставила плана за убийството на Качински чрез катастрофа.“

  Ето и един интересен сайт, който отразява свидетелски показания и качва уникални клипове, свързани с това събитие. Както можеше да се очаква, плявата от масмедиите няма нищо общо с реалността.

 4. Митко  15.04.2010 г. | 04:31 ч.

  Удължиха полската мисия в Афганистан
  http://news.ibox.bg/news/id_1584969416

 5. Стопанина  15.04.2010 г. | 12:37 ч.

  BusinessWeek съобщава, че Андржей Олечовски ще участва в надпреварата за президентското кресло на Полша. Вероятността Олечовски да стане президент е голяма – смята се, че единственият му силен конкурент е министърът на икономиката Валдемар Павлак.

  Олечовски щял да бъде „независим“ кандидат. Това е смешно, като се има предвид, че на собствения му сайт пише, че е член на елитарните и глобалистки Трилатерална комисия и Съвет за чуждестранни връзки (CFR). Пак там е споменато, че е бил икономист за Световната банка. Олечовски не крие връзките си с американските банкстери от Goldman Sachs и редица европейски банки и корпорации.

  При такива приятели победата на „независимия“ Олечовски изглежда сигурна. Но дори да спечели другият икономист, банките, Трилатералната комисия и CFR явно ще останат доволни. Няма причина да недоволстват – всички неудобни фигури наскоро „изчезнаха“ яко дим.

 6. Stanil  15.04.2010 г. | 14:09 ч.

  „затова трябва да се разгледа вероятността някои от тях да са били отвлечени и екзекутирани още в Полша“

  O_O

  Не само налудничаво, но и доста зловещо само да си го помисли човек….

  (От Стопанина: Историята е пълна с много по-налудничави и зловещи събития. Това, че ти или друг няма да мислите за тях, няма да накара лудостите и злото да изчезнат.)

 7. Балинов  15.04.2010 г. | 23:01 ч.

  Всичко това е напълно възможно по принцип. Но имам чувството ,че залогът не е пропорционален на мащаба на операцията. Освен да има и друго , което не знаем. Сравнение не може да става със 11ти по отношение на залога. Там просто нямаш съмненията каква е работата. Вероятно ще излезе още информация за евенуалните мотиви. Все още като чели не се подрежда пъзела . Или пък точно това да се е целяло – да се изключат подозренията точно за това ,което ме притеснява и мен – заради липсата на достатъчни мотиви ? Да кажат хората – „нямаше защо..?“

 8. Балинов  15.04.2010 г. | 23:11 ч.

  Сега прочетох и министърът какво изтъкнал като ЕДИНСТВЕН мотив: че едното събите щяло да засенчи друго събитие. Това просто не звучи убедително.

 9. православен  17.04.2010 г. | 02:19 ч.

  Евала мръсни психопати, поне пишете с български букви! Заглеждам статията и не вярвам що за урод ще измисли подобно нещо? Но… урода е налице и пише пише… без зна4ение какво! За да не губя време – имам две снимки – покъртителни сцени на насилие. Според статията, извергите на фотото вляво трепят цвета на… не разбрах кое, полска нация, полска интелигенция, полско офицерство, полско подофицерство, полско обикновенно войнство или… бе трепят куманизите гадни на4и! Няма лошо, какви ли не злини са извършили, но в конкретика – мъж (о4евидно) в НЕМСКА УНИФОРМА стреля в тила на голи мъже (О4ЕВИДНО) Оттук нататък кой какъв е предоставено на пишещия статията развълнуван ентусиаст, нуждаещ се от ендокриноложко ле4ение. А за незапознатите (и оттам незнаещи 4итатели, разбиращи българска писменност) остават с невероятни умозрения и Бог знае какми умозаклю4ения? Хвала антикомунисти… ма поне се постарайте малко! Вдясно – масов гроб, нищо необи4айно, както би казала героят на един нов холивудски филм (нямащ нищо общо с куманизите) такива колко щеш от Калифорния, до Кандахар! Конкретния какъв е – да каже „нитилигента“ написал „матр,яла“!!!!???

  (Бел. Стопанина: След известни колебания реших да пусна едно от този тип мнения. Много ми харесва – не отрича, че самолетната катастрофа не е нещастен случай, а представлява апология на комунизма със съответното омаловажаване на комунистическите престъпления. Бравос, другари, давайте в същия дух! Конкретно за невежия или умишлено лъжещ хулител: Другарю, още ли не си разбрал, че опитите за приписване на масовото клане в Катин на немците, досега все се провалят? Много самонадеян нов опит, ако ще мъдриш още такива, не тук – друга интелектуална помия от тебе няма да пусна.)

 10. Probuda  18.04.2010 г. | 22:29 ч.

  един интересен материал по въпроса на според мен една от малкото останали свободни души в гусодарствена Россия

  Жестоко приземяване
  Валерия Новодворская
  http://parasol.blog.bg/politika/2010/04/13/neshto-koeto-triabva-da-se-prochete-valeriia-novodvorskaia.527896

 11. Gergana  10.05.2010 г. | 22:48 ч.

  http://www.youtube.com/watch?v=qmtj8Mz26is

  За последен път тя разтваря крила.
  За последен път синевата гребе.
  Ах, сбогува се тя с тези свои поля,
  с тези хълми край тях и със свойто небе!

  Ти, земя, я роди във едно гнездо.
  Ти, небе, я люля с песента.
  И затуй днес със вас като с роден дом,
  се прощава с тиха жал в полет тя.

  И върти се светът, този тъй хубав свят!
  И въртят се жита, слънце, облаци прах.
  Те след малко ще спрат своя луд кръговрат.
  Тя със мъртво сърце ще се върне при тях.

  Но, земя, ти пази пак едно гнездо!
  Ти, небе, я очаквай! Няма смърт!
  Ще си дойде тя при вас като в роден дом –
  песента ще я връща всеки път.

 12. Диана  11.05.2010 г. | 07:26 ч.

  Валерия Новодворская свободна душа Г-н/Г-жа/Probuda?Моля не ме разсмиваите?Попитаите я какво прави месец през два или три в New York при евреиските си приятелчета?може би те я спонсорират така яростно да пише против сегашната власт в Русия?Незнам.Доста я печатат във вестниците си.Новодворская вижда кирливите си ризи у дома,а в същото време се превъзнася по „демокрацията“,“свободата“и какви ли още не дивотии в САЩ.

 13. zukerman  30.05.2010 г. | 18:54 ч.

  Стопанин,
  Дано не съм ти станал досаден.

  Но просто не мога да подмина „без думи“ помията на
  православен
  (17.04.2010 г. г. | 02:19 ч.)

  Случайно съм се занимавал с анализа на тази снимка професионално.

  Случайно знам следното: униформеният мъж на нея е в щатното обмундирование на сержантите от НКВД между 1936 и 1939 г. Детайлите по фуражката, бричовете и ботушите са ясни и недвусмислени. Офицерската куртка имала един допълнителен подсилен тигел между лявото и дясното рамо, за да може отвътре (между тъканта и подплатата) да се слагат напр. специален пропуск на др. Сталин, щампован върху коприна (не шуми, не се лови при претърсване, рентген още е нямало) или документи, за които офцерите често са били куриери без предварителна информация.
  Най-важен детайл е пистолетът. Това е ТТ модификация 1933 г. специално за частите на НКВД. Макар и откраднат от „Колт 1911“ (както е било прието в онези времена, а днес), нескопосано, примитивно и неграмотно „опростен“, този модел има няколко достойнства: висока дулна енергия (508Дж) и висока дулна скорост(над 420 м/сек) – без аналог и до днес при повечето модели с този калибър. Куршумът му има изключително висока пробивна способност. Плоската траектория на полета на куршума обезпечава голяма прицелна дължина на стрелбата и облекчава избора на прицелна точка. Ниското разположение на оста на цевта по отношение на ръкохватката намалява въртящия момент на силата на отката и повишава групираността на стрелбата. Дългата прицелна линия и относително добрият спусък, в съчетание с добрия баланс на оръжието позволява достигането на добри резултати в стрелбата, дори при начинаещите. Пистолетът лесно се разглобява за чистене и смазване. Цевта, затворът и рамката му имат сравнително висока износоустойчивост. Непретенциозен е към замърсяване и неблагоприятни условия.

  Предвид „високата“ интелигентност на чекистите това е било просто идеално оръжие за тях. Оръжие за разстрелване от упор или до 50 м. на невъоръжени „кривославни“, дисиденти или просто мислещи хора. Авторът „Православен“ можеше да си даде труд да попрочете и нещичко извън обичайните за социалната му група книжки „Наръчник на агитатора“, дори с риск от главоболие…

 14. Стопанина  30.05.2010 г. | 19:01 ч.

  За мен е все едно дали снимката е автентична – не е тя важната в случая, тъй като катинското клане не се нуждае от доказателства, а вече не се оспорва и че е извършено от руснаци. Спокойно можете да приемете, че е просто подходяща илюстрация.

 15. Стопанина  29.10.2012 г. | 13:10 ч.

  Ключов свидетел за катастрофата край Смоленск се обеси

  Официален представител на окръжната прокуратура във Варшава Дариуш Слепокура съобщил днес, че бординженерът Ремигиуш Мус на полски самолет “Як-40? бил намерен обесен в мазето на дома, където живеел с родителите си.

 16. Светльо  30.10.2012 г. | 16:02 ч.


  Полската военна прокуратура
  е открила следи от тротил и нитроглицерин върху останките от катастрофиралия през април 2010 г. край Смоленск самолет, в който загинаха президентът на Полша Лех Качински и още 95 политически и военни лидери, съобщи варшавският вестник „Жечпосполита“, цитиран от БТА.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.