Въглеродната евгеника: Геноцидът заради околната среда си е геноцид

Автор: Джеймс Корбет

Първите, които се изправят срещу голямо зло, винаги са най-смелите. Ако си сред първите, които изобличават някаква огромна несправедливост, в замяна получаваш присмех, презрение, дори ставаш обект на гонения. Днес е трудно да си представим колко смели са били първите робовладелци, поискали премахване на робството; първите мъже и жени, застъпили се за избирателните права на жените; първите активисти, поискали край на Апартейда. Все някога тяхната кауза се приема за справедлива и тези смели души днес се славят, често и посмъртно, като герои. Но в началото повечето хора не искат да ги признаят, както и да признаят пред себе си, че, макар несъзнателно, са в отряда на едно голямо зло. Така най-дивите несправедливости се оправдават просто защото са популярни. В наши дни също има такава популярна несправедливост. Тя се влива в нашата култура и се приема като кауза. Тя е обект на гореща вяра и се защитава страстно и с много сили – а ако се говори против нея, това води до риск от преследване и презрение. Но ние трябва да говорим против нея.

Плакат на човекомразната организация на Обединените нацииВ поредна кампания на Обединените нации хората недвусмислено са представени като зли чудовища.

Ужасната несправедливост на нашето съвремие тръгва от необикновено място: старомодните селища с охолните градини на британското висше съсловие от 19 век. Сред такъв декор е живял Франсис Галтон, джентълмен и учен, който е изследвал какви ли не дисциплини – от метеорологията до статистическите науки. След като братовчед му – Чарлз Дарвин, публикува „Произход на видовете“, Галтон става запленен от идеята, че „оцеляването на най-годните“ е не само между отделните видове, но и сред представителите на един вид. Тази идея става псевдонаука – проучване за предполагаемите расови характеристки на тази или онази група хора, като се опитва да обясни и защо различните хора по света са в положението, в което се намират.

Франсис Галтон

Франсис Галтон съчинява „науката“ евгеника.

За да потвърдят предразсъдъците и схващанията си, че са особено значими, Галтон и приятелите му се заемат с изследвания в нова област, наречена евгеника. Както се и очаква, заключенията са, че богатите и властниците са богати и заслужават власт, защото имат генетични превъзходства. Предлагат се и решения за подобряване на човешкия генофонд – благоденстващата горна класа да се размножава възможно най-много (за предпочитане между отделните аристократични семейства), за да се опази нейното превъзходство; и да се подсигури възможно най-малко размножение на долните класи. Тази лъженаука, подхранваща дивашките, расистки и елитарни интереси на богатата класа, става общоприета в Западния свят само в рамките на едно поколение. Скоро, държава след държава въвежда закони, позволяващи на правителствата да стерилизират тези граждани, които са смятани за „негодни“.

Истинските ужаси заради тези мисловни извращения започват, когато немски поддръжници на евгениката от института „Кайзер Вилхелм“, спонсорирани от фамилия Рокфелер, дават на нацисткия режим идеологическото извинение да развият идеята до нейното логично заключение. Много от немците, участвали в холокоста, са го правели, тъй като искрено са вярвяли на учените, че евреите, циганите, комунистите и хомосексуалистите са генетично низшестоящи и трябва да бъдат елиминирани от генофонда.

След Втората световна война, когато стават ясни пълните размери на касапницата в името на евгениката, псевдоучените трескаво търсят начини да оправдаят наново расистките и елитарните си глупости. Те открито пишат в списанията, издавани от техните някога уважавани евгенични общества, че занапред ще се наложи да продължат изследванията и практиките си чрез по-прикрити методи. Евгениката трябваше да се превърне в крипто-евгеника.

Това беше постигнато по няколко начина. Например „Британското евгенично общество“ просто промени името си на „Галтонски институт“. А пък „Американското евгенично общество“ се трансформира в „Съвет за популацията“ (Population Council) – организация, създадена от Джон Д. Рокфелер III, в която продължава да се прокарва същата политика за намаляване на населението от Третия свят; идеята е същата, само че сега там се борят с „пренаселването“, вместо с „лошите гени“.

Джулиън Хъксли, брат на прочутия писател, през 1945 година помага за учредяването на UNESCO. В основополагащия документ, наречен UNESCO: Its Philosophy and Its Purpose, той заявява, че една от ключовите цели на организацията ще е възраждането на евгениката, така че идеята зад нея отново да стане популярна. След това Хъксли, заедно с холандския принц Бернхард, който е бил и нацистки офицер от SS, основава Фондация World Wildlife.

Колаж - логото на ЮНЕСКО и окото на илюминатите.

В рамките на едно поколение науката отново е готова да ни убеждава, че единственият начин да се спаси човечеството е чрез спиране (или ограничаване) на размножаването: този път обаче хората не са плашени с евреите и циганите, а с въглеродния диоксид и промените в околната среда. Прикритието е друго, но като цяло текстовете на евгениката са си същите.

Според логиката на евгениката се е променило значението на човешкия живот. Вместо на живота да се гледа като на нещо ценно, желано, поддържано, защитавано и възхвалявано, хората вече са представяни като злокачествен рак, като нещо изконно зло, като нещо, което е тежест за света заради самото си съществуване. Това напълно обяснява и резюмира позицията на природозащитните движения: човешкият живот не е нещо, което трябва да се цени, а нещо, което трябва да се измерва във въглеродни единици и след това това да се съкращава.

Пропагандна акция на Обединените нации

Още плакати от пропагандната акция на Обединените нации, в която по „забавен начин“ се прокарва посланието, при това написано черно на бяло, че хората са ужасяващи чудовища.

В мита за антропогенното глобално затопляне хората са едно препятствие за нормалното развитие на природата, а според фантазиите на поддръжниците на евгениката, Земята ще се спаси, щом хората измрат. И в двете идеологии (доколкото изобщо са различни) поголовният геноцид става нещо приемливо (осъществимо).

Сър Дейвид Атънбъроу изнася реч за изтребване на "ненужните хора"

Сър Ричард Атънбъроу изнася пламенна реч как „ненужните хора“ трябва да бъдат „съкратени“, подобно на въглеродните емисии.

Сега „водачите на света“ се срещат в Копенхаген, за да решават бъдещето на вашия свят, на моя свят, света на нашите деца и внуци. Там предлагат реорганизация на световната икономика. Противниците на тези строги икономически мерки са притискани в ъгъла, за да си мълчат. Евгенични групи, прокламиращи популационен контрол, настояват ограничаването на емисиите от въглероден диоксид да се ползва и за ограничаване на раждаемостта в развиващите се страни. Хорът от безумци нараства всеки ден и сякаш скоро песента им ще достигне непоносимо кресчендо.

Колаж: Климатоложката ЦъркваКолаж: Климатоложката Църква

И сега, в тези тъмни времена, точно когато евгениката е на път да се завърши победоносния си поход, на сцената се появява вътрешен човек на университета в Нова Англия – истински герой – който разпространи електронни писма и документи, чрез които се изобличава целият мит за антропогенното глобално затопляне – така се криминализират и плановете за намаляване на въглеродния диоксид.

Не винаги е модерно да си против големите несправедливости.
Но е винаги правилно.

Източник: Corbett Report

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

3 коментара за "Въглеродната евгеника: Геноцидът заради околната среда си е геноцид"

 1. izidar  06.01.2010 г. | 02:17 ч.

  Евгениката е наука на разумността, на прогреса и еволюцията. За глупака тя е зло. Глупака не може да види надале4. Глупака не може да види елементарни факти още по-малко тенденции. Това, 4е населението на планетата се е удвоило от 3 до 6 милиарда за около 50 години въпреки вси4ки опити за редуциране. Това 4е нараства дори по-бързо сега отколкото преди и тенденцията е шокираща – на никакво спиране. О4евидно истината 4е няма ресурси за вси4ки грани4и с мерки за ограни4аване на „4овешки права“ и става неудобна. За „родителите“ е изгодно да пазят своите права, но къде са правата на децата !? Малките, невинни слаби 4овеци – онеправдани да живеят в мизерия – материална, културна, духоввна. За пове4ето родители децата им са един резултат от егоизъм или безотговорност. Малко са децата за4енати и отгледани с Любов. Религиозната фраза „В грях ме за4ена майка ми“ не е слу4айна, но тук няма да се спирам по тази обширна тема.
  Популацията! Цялата тази невероятна популация е плашеща не толкова със своят размер, колкото със своят „културен багаж“ и претенциите за равни права! Думата Култ-у-РА – или култ към Бога губи всяка святост, когато я поставим в логи4еската зависимост – „Те са хора като нас, ние сме равни, тяхната култура е равнозна4на по стойност на нашата“ За истински културните хора, тази теза е богохулна, извратена. За разумният е неосъществима. За глупака е изгодна – идята за социализъм и равенство винаги е била популярна. Такива са и противниците на Евгениката.
  Привържениците на Евгениката отдавна са разбрали, 4е скоростта на размножаване превъзхожда в пъти всеки опит за културно ограмотяване. Това е един омгьосан кръг от мизерия, от който няма излизане.
  Проблема е прост по същество. хората имат ограни4ена, не4естна представа що е то справедливост. От гледна то4ка на Истината всеки има разли4ни права в зависимост от своето еволюционно равнище. В широк смисъл растенията имат пове4е права от минералите, животните пове4е от растенията, 4овекът пове4е от животните и т.н. Хората също би следвало да имат разли4ни права в зависимост от своето развитие. Това е окултното, атропософско становище претендиращо за Истинност и Правота; базирано на Божият закон и правилата във Вселената. За пове4ето хора оба4е то е расистко и несправедливо. Същите тези хора с лекота отнемат елементарното право на животните за живот без да се замислят за своето двули4ие и греха, в който изпадат.
  Решението.
  Като цяло има 2 решения по въпроса добро и лошо. доброто решение е ограни4аване на популацията 4рез образование, превенция и дори насилствено стерилизиране на някои индивиди от обществото. И лошо – умишлено изтребление на големи коли4ества хора 4рез изкуствено създадени войни, болести икономи4ески кризи. В момента и двата метода се прилагат от разли4ни организации движени от разли4ни мотиви. Някои от методите за изтребление са популяризирането на ваксините, хранителните добавки, несъществуващият вирус на Спин, който в пове4ето слу4аи е хепатит, цигарите, наркоти4на и алкохолна зависимости, пестициди. лекарства и т.н. Тези методи оба4е не бива да се преписват на Евгениката, която като наука е полезна за изу4аването на процесите в еволюциата. В селектирането на 4овешката раса голямото зло е предрасъдъкът, 4е това е нещо лошо. Истината е, 4е 4ове4еството е било създадено и селектирано в продължение на милиони години от по-напредналите обитатели на Вселената, за което има много свидетелства. Истина е също, 4е в миналото е имало и големи злоупотреби с това познание, заради което към този въпрос трябва да подхождаме предпазливо.

 2. Стопанина  06.01.2010 г. | 09:53 ч.

  Благодаря ти много. Точно това ми трябваше: „напредничавото светоусещане“ като подпис на всичко, което съм написал. Да си знаеш, че това ти е последният коментар и в тази тема. Сещаш се, ти селектираш хората като животни, а аз селектирам човешкото от животинското. При тебе второто преобладава и нямаш място сред хората, които ценят Живота. Върви си в „елитния“ и „културен“ о(т)бор на Черната ложа! Върви да учиш деца на фистинг. Върви където си щеш. Едно е сигурно – нямаш място в моята къща. Като един добър Стопанин, не позволявам на моя територия да се правят комплоти срещу човечеството и най-вече срещу „излишните“ деца. Вън!

 3. Gergana  14.01.2010 г. | 04:43 ч.

  (HAARP)ХААРПиите, може би, са се разлетели?

  http://letsrollforums.com/hurricane-ike-created-haarp-t17844.html?s=c27178a60fb76d29550ee44a53aac0ff&

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.