Диктатът на ОН смазва свободните медии преди Копенхаген

Автор: Пол Джоузеф Уотсън

Встъпителни думи от преводача, като моля да забележите иронията в следната новина на масмедиите: Коледното дръвче в Копенхаген ще е осветено от педали. Използването на икономични светодиодни лампички за коледната украса не е достатъчно. Традиционното коледно дръвче на градския площад ще е захранвано не от далечна ел. централа., а от хора (въртящи педали на велосипеди).[източник] Да, в Копенхаген ще се навъртат какви ли не педали и интелектуални проститутки от масмедиите. И кръволоци в черни костюми, които ще претендират да спасяват планетата, а всъщност ще решават как да се захранват с още кървава пот и човешко месо. Ето защо средствата за масова дезинформация ще са единствените, които ще ви обясняват случващото се в събора на ненаситната глутница. (продължава със статията на П. Уотсън)

ОН - наемният убиец на глобалния "елит".ОН – наемният убиец на глобалния „елит“.

Обединените нации разкриха своите диктаторски и цензорски цели, като забраниха на Джером Корси да присъства на климатичната конференция в Копенхаген идната седмица. Корси е щатен редактор на World Net Daily и писател с две отличия от „Ню Йорк Таймс“ за най-добър бестселър. Елитарни пропагандни органи като „Асошиейтид Прес“, които сервилно обслужваха псевдонауката на ОН по въпросите за глобалното затопляне – даже след като учени от отдел на ОН бяха разкрити във фалшифициране на данни, за да „скрият спада“ на температурите – любезно бяха поканени на срещата. Всяка медия, която си позволява да се съмнява в монопола на Обединените нации за това кое е „универсална истина“, не е добре дошла.

Въпреки че Корси по-рано е бил акредитиран да отразява действията на ОН, най-вече речите на Махмуд Ахмадинеджад и Джордж У. Буш, вече му е забранено да присъства на задушевни разговори като тези през идната седмица в Копенхаген. World Net Daily (WND) пишат: „Аксел Войщенхаген, медиен координатор за събитието, призна след две седмици размишляване върху нашата кандидатура, че е трябвало да се консултира с ръководните лица на ОН в Ню Йорк.“

Отговорът на Войщенхаген: „След като разгледахме кандидатурата и се посъветвахме с отдела за медийна акредитация в Ню Йорк, за съжаление, нямаме право да ви дадем акредитация за този случай. […] Следваме разпоредбите на ОН за акредитация, които определят, че издания, поддържани от неправителствени организация или такива с некомерсиални цели, не могат да получават медийна акредитация. Моля, забележете, че организацията (ОН) не е задължена да приеме вашата кандидатура, ако не покрива стандартите и изискванията на ОН за акредитация на пресата.“

В оригинал: “Having now reviewed the application and in consultation with the Media and Accreditation Unit in New York, regrettably, we are not in a position to grant accreditation in this instance,” he wrote. “As a for-profit subsidiary of the nonprofit Western Journalism Center, we follow the U.N. guidelines on accreditation which specifies that advocacy publications of nongovernmental or nonprofit organizations do not qualify for media accreditation. Please note that the organization is under no obligation to accept your request if it does not meet U.N. standards and requirements for press accreditation.”

ПолицейщинаПодобно на срещата на Г-20 в Питсбърг, в Копенхаген също няма да е възможна среща на глобалистите, без да бъде защитена от цензурата и насилието на полицаи и други репресивни органи, облечени като Дарт Вейдър.

Кое дава право на Обединените нации да възпрепятстват медийното отразяване на събитие, което ще има глобални последици? Това не е частно тържество, а значима среща, на която ще се вземат решения, лично отнасящи се до всеки гражданин на САЩ (и не само – бел. пр.); решения от неизбрани демократично бюрократи. Разбира се, причината е ясна – Корси и WND няма да имат достъп, защото не се кланят пред ОН като сервилни вестоносци, пропагандиращи и промиващи мозъци за глобалното затопляне. За разлика от организации като „Асошиейтид Прес“, които се надпреварваха да обслужват безспирния стремеж на ОН да убеди света, че „дебатът е приключил“ и „светът се подгрява“, въпреки че температурите непрекъснато се понижават през последните 10 години.

Събитието в Копенхаген се смята и за голяма крачка напред в установяването на глобално правителство. Тъй като Корси и World Net Daily редовно отбелязват анти-демократичната същност на марша към нов световен ред, техният скептицизъм, както изглежда, е нещо, което ОН се опитва да неутрализира. На такива събития глобалистите често правят важни изказвания за реалните планове зад „глобалното правителство“, а медиите им, сякаш също по навик, не ги отразяват (или разискват – бел. пр.). Корси не би се въздържал да препредава и анализира подобни изказвания, заради което не е в списъка на ОН за разрешените гости.

От устата на Херман ван Ромпой, президент на ЕС: “2009 is also the first year of global governance, with the establishment of the G20 in the middle of the financial crisis. The climate conference in Copenhagen is another step towards the global management of our planet.” (2009-та също така е първата година на глобално правителство, [започнало] със срещата на Г-20 в средата на финансовата криза. Климатичната конференция в Копенхаген е следваща стъпка към глобалното управление на нашата планета.)

Случай като този са шаблонът, по който „свободната преса“ ще съществува в новия световен ред, щом глобалните институции изземат контрола над националните законодателни органи. Такъв е и шаблонът в Европейския съюз, който прие тираничен закон, който криминализира критикуването на ЕС. Различното мнение в ерата на глобално управление няма да се толерира, а тези, които опитват да упражняват свобода на словото, като се опълчват на новите властници, ще бъдат безцеремонно смълчавани или надкряквани.

Оригиналната публикация.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

5 коментара за "Диктатът на ОН смазва свободните медии преди Копенхаген"

 1. Стопанина  02.12.2009 г. | 22:40 ч.

  Как си знам само: Ще са нужни полицаи от няколко държави, за да пазят мафиотската клика. И по-точно от Германия, Холандия, Дания и Швеция. Гледайте новините, когато дойде време за срещата, и ще видите, че нарочно ще бъдат издокарани като Дарт Вейдър – някъде в интернет се намираше интервю с щатски полицейски началник, който казваше, че тези униформи са такива именно за да потискат.
  Източник:
  http://www.corbettreport.com/articles/20091201_copenhagen.htm

 2. И най-интересното е, че долу сред низините има една не знам как да я нарека самотверженост да защитават на всяка цена по върховете и т.н. елит. И те са прецакани както ние сме прецакани от този самозван елит, но не мсилят с главите си, а разпалено подлагат на обиди и заплахи хората които умеят да гледат неща които на пръв поглед е безмисленно и ходят като обезумели на ляво на дясно само и само да подтиснат тези хора. Просто страхът е че механизмите им за контрол са станали до такава степен неефективни че няма начин как да въздействат в своя полза настроенията на хората. Един вид, цивилизацията която те са създали им излиза от контрол, а знаеш че творенията винаги си изяждат творците.

 3. Владислав  24.11.2010 г. | 12:23 ч.

  Най-веротно до 5 години ще гласуват закон забраняващ притежанието на лично огнестрелно оръжие и ще пуснат тежковъоражени барети като тези на снимката да претърсват домовете за оръжие. Също така ще сложат контролно-пропусвателни пунктове на изходите на градовете и там не по-малко тежко-въоражени полицаи ще претърсват колите за оръжие и ще сканират документите. И тогана ще заживееме в полицейска държава , не като сега да мрънкат и дрънкат някой , че сме полицейска държава. Това е полицейска държава

  http://www.prisonplanet.com/images/november2005/291105police.jpg

  А не това като при нас

  http://e-vestnik.bg/imgs/mutri_na_chengeta/police-ataka-miting-varna.jpg

  П.с. стопанино виж част от лекцията на Карал Сандерс вярвам , че ще ти бъде интересна

  http://www.vbox7.com/play:6f187152

 4. Badan  28.11.2010 г. | 02:42 ч.

  Bihte li dali podrobnosti na Balgarski ezik za toja zakon na ES.

 5. inranxan  29.11.2010 г. | 18:45 ч.

  Keny Arkana – Петото Слънце
  http://vbox7.com/play:59872af7

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.